Chvílemi se stydím, že jsem Čech...

 Moc jsem nekomentoval volbu prezidenta. Prostě jsem nechtěl, ale když jsem četl, slyšel ty neskutečné hovadiny a doslova pitomosti, tak mi to nedalo... Proboha, co chcete řešit?

 Přijde mi to celé kapku mimo... Byly ty volby demokratické? Já myslím, že jo. Kydy rádoby úmělců, názory těch duševních osvícenců, mi hodně hnuly žlučí. Co vlastně chtějí zpochybňovat? Já taky úplně nejásám, že máme prezidenta, jakého máme. Nicméně, musím přeci respektovat názor většiny.

 Když vídím ty protesty mladých vůči komunistickým radním, musím se smát. O co tam vlastně jde? Byly tam demokratické volby? Co teda vlastně chtějí zpochybňovat? Ta paralela mezi radními a prezidentem mi tak nějak navodila pocit, že my tady v Česku můžeme volit cokoliv a kohokoliv, ale ve finále si ty výsledky tak nějak trošku poopravíme k obrazu svému. Je mi z toho šoufl...

 Trochu, nebo spíš hodně, se stydím za to, že jsem Čech. Co to tady vlastně řešíme? Neumíme příjmout výsledek demokratických voleb? Na co si vlastně hrajeme? Může se mi stokrát nelíbit, co a jak, ale zpochybňovat to, může jen blbec. Nelíbí se mi komentáře typu, že kdyby vyhrál ten, či ten bylo by to horší... Nebylo... To jsou jen pitomý kecy někoho, kdo si přijde hrozně moc důležitý. Lidi, prostě národ zvolil, neřešme...

 Opravdu se chvílemi stydím za to, že jsem Čech. Měli bychom všichni umět přijmout jakoukoliv volbu. Pakliže nám to dělá problém, něco je blbě... Nevím co, ale nepřijde mi to zrovna super.

 Jo, ale možná jsem blbec, který to holt vidí nějak jinak...

 Přeji pěkný den.

Autor: Roman Košťál | neděle 3.2.2013 20:27 | karma článku: 32,37 | přečteno: 1859x