Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Jéje, tak pěkný článek a od března jsem s příspěvkem teprve třetí?

Dodatečně karma!  :-)

0 0
možnosti
JH

Momentálně je příznivá atmosféra blbou náladu zlepšit. Je vůle zakroutit krkem všelijakým šizuňkům majícím odvahu odpírat zasloužené a zákonné platby ve prospěch dělnické třídy. Zřídíme finanční policii, která bude nekompromisně kontrolovat naprosto vše a aby viděli, že to myslíme vážně, ještě daně zvýšíme. Nezaplatíš, konec tlustý vydřiduchu, již nebudeš vykořisťovat ubohé zaměstnance. My, socialistický stát se o ně postaráme, dáme jim to co jim právem náleží a oni nám to oplatí v příštích volbách. Volte Národní frontu KSČSSD, ODS, TOP, KDU a příště již možná i ANO. Neptejte se kde na vezmeme, Státní tiskárna cenin a ČNB nám jdou na ruku.

0 0
možnosti
JH

J50a66n 41H81o96r79a

7. 3. 2014 13:47

Zatím docela výrazně vystupuje z plánů nové vlády snaha o boj s daňovými úniky, jsme celí podělaní ze slovenských metod, na parazity se taky chystá online evidence tržeb, jen mi nějak chybí ta zpětná vazba; chceme-li opisovat  od Slováků Kobru, opišme i např. online zveřejňování veškerých smluv souvisejících s utrácením veřejných prostředků, o které se již v minulém parlamentu (zatím marně) snažili někteří zákonodárci. Chtějme po politicích i st. úřednících hmotnou odpovědnost (ta politická je k smíchu), nekumulování funkcí, neimunitu, nechlastání v práci, nezneužívání poslaneckých náhrad, odměňování podřízených, co dřou jako koně, dle určitých reálných pravidel... Jsem stejně naivní jako autor, ale bohužel nesoudný volič bez paměti a názoru zatím umožňuje účast těchto "politických parazitů" přim určování pravidel našeho občanského žití.

1 0
možnosti
  • Počet článků 173
  • Celková karma 22,47
  • Průměrná čtenost 4162x
RNDr. Evžen Korec, CSc. (* 1956)

Vystudovaný biolog, spoluautor 11 patentů v oblasti molekulární biologie a genetiky. Z původní kariéry vědce však zamířil k podnikání. Dnes je generálním ředitelem a majitelem developerské společnosti EKOSPOL, jednoho z největších stavitelů bytů v České republice. Je autorem publikace mapující zajímavosti o pozemcích ve světě i v ČR Pozemky ukrývají poklady, unikátního průvodce koupí bytu, Koupě bytu pod lupou a úspěšné knihy o investování do nemovitostí Co je v domě, není pro mě! V roce 2015 se stal ředitelem a majitelem ZOO Tábor, která se zaměřuje na ochranu ohrožených druhů zvířat. O jedinečném příběhu znovuotevření ZOO Tábor vypráví jeho kniha Jak jsem zachránil ZOO v Táboře. Dále je spoluauterm knih Noční život v ZOO Tábor a Jak prodloužit život vašeho psa. Je obdivovatelem Henryho Forda. Má manželku a syna. Evžen Korec je velkým milovníkem zvířat, přírody, inteligentního humoru a smaženice.