Oslavy 17.listopadu a primátor Ondatra

Někteří primátoři perlí a jejich projevy by se měly tesat do skal. Aby jejich moudra byla zachována pro další generace.

Když si včera brňáci připomínali dvacet let svobodného projevu. Přišel na pódium i současný primátor Roman Onderka . Ondatra. Jeho projev však nebyl nikterak dlouhý. Demagogické a lživé tvrzení tohohle za minulého režimu  placeného funkcionáře Revolučního Odborového Hnutí (ROH) trvalo jen do chvíle, kdy lidem, kteří přišli na koncert skupin Framus 5 a Progress začal tvrdit, že si máme vážit svobodného projevu a současného režimu. V tom minulém režimu totiž obě jmenované kapely nesměly vystupovat.

Nevím jak Ondatra, ale zcela jistě vím, že obě kapely mohly hrát.  Dodnes si pamatuji jak rodiče přinesli plakát zkoncertu Framus 5.  

Primátor Ondatra byl vypískán z pódia, měl ale být vypískán i z pozice primátora. Nejen proto, že byl aktivním posluhovačem minulého režimu, ale například i proto, že se lživě chová při jednáních kolem modernicece/přesunu brněnského nádraží.  Do voleb byl pro modernizaci, po zvolení se stal horlivým přesunovačem.  Jeho socialistické chování v něm zůstalo i po změně režimu.

To je to co jsme po Listopadu bohužel nezvládli, odsunout všechny ty partajníky a soudruhy. Odsunout je na druhou a nejlépe slepou kolej.

Autor: Adam Kopečný | pátek 20.11.2009 9:55 | karma článku: 18,78 | přečteno: 1162x