Nové logo České televize

Byly již o tom napsány desítky poznámek a recenzí, jsou odpůrci ale i zastánci. Každý to hodnotí podle svého vkusu, historického připodobnění či naopak nesouvisejících tvarů. Ano mluvím o novém logu ČT.

Staré a "upravené"ak

Jak říká nynější ředitel , logo stálo pouze 430 000 Kč. Nikde se ale nedočteme o tom kolik budou stát další změny tak aby se televize mohla od září prezentovat s novým logem. 

A to máme: vstupní loga nad televizními studii, polepy na veškerý vozový park, loga na kamery a další přenosovou techniku, nové oblečení pro zaměstnance Tv, tedy bundy, větrovky, košile, trička, klíčenky, ale budou potřeba i nové upomínkové předměty. Nové dopisní papíry a obálky, průkazky s novým logem. Změnit se budou muset i všechny loga na stadiónech a v dalších prostorách, kde TV působí. Změnit je budou muset i všichni majitelé www stránek.  Upravit logo budou muset i všichni, kteří tisknou programy dotyčné TV.

Nesmí se ale zapomenout ani na tisk nových účtenek pro ty, kteří odmítají platit poplatek za Tv, která mrhá prostředky, které  ji posílají poplatníci.  

 Těmto nákladům se stačilo jednoduše vyhnout. Stačilo logo modernizovat ze starého nemoderního 4:3 do moderního 16:9 .  ( Rozměry označují starý a nový vysílací formát obrazu.)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adam Kopečný | pátek 20.4.2012 12:45 | karma článku: 23,01 | přečteno: 1262x