Jak nás vidí exulanti?

Jakmile se dostávám na net, první co je čtu poštu. Někdy mě pobaví, někdy zarazí.

Již několik let se mi do schránky dostává pošta od jakéhosi Rostislava Hedvíčka. Prý exulanta, který utekl do svobodné země (USA) aby nebyl otrokem komunistů.  To, co by se stalo kdyby všichni utekli z naší země, to si nechám jako uvahu na jindy, ale chtěl bych se zamyslet nad tím jeho dnešním článkem.

Jeho články bijí do současného zřízení, do toho jak zde máme vše špatné a jak oni za vodou mají vše ideální. Přímo komické mi přijde,  když hodnotí úroveň českých filmů.

Dneškem mi ale vyrazil dech. Prý jako malá země máme držet hubu a vůbec ani uvažovat o tom jestli chceme radar nebo ne.  Prý v brdských obcích, kde se chodí na zachod do kadibudky nemají právo rozhodovat o bezpečnosti světa (rozuměj USA). Prý je již vše rozhodnuto.

Tuto větu použil od jakéhosi  Mc Caina , republikána na jejich sjezdu, který asi ani neví jak se naše země nově jmenuje, kam chtějí umístit radar. 

To že naši politici se obrací a dokonce snad i jen uvažují  o nejen američanech, ale i o rusech na našem území, to by snad mohlo něco napovídat o tom, že na každém šprochu,,,,     

 

Pokud to není zakázané zde je onen zdroj http://hedvicek.bigbloger.lidovky.cz/c/13872/Co-si-mysli-John-McCain-o-radarech-v-Cesku.html#t2

Autor: Adam Kopečný | pátek 26.10.2007 15:45 | karma článku: 10,55 | přečteno: 1464x