ČéTéčková slátanina

Aneb když dva dělalí totéž není to totéž.

Pamatuji několik znělek Automotorevue na ČT. Vždy tam býval jen jeden moderátor. Když se po novém roce objevila moderátorská dvojice dvou mužů, tak jsem si říkal, proč dva? Pak jsem se dozvěděl že budou jednou za 14 dní. Ok, tak jsem to akceptoval. Když to nebude tak často, tak ten jeden honorář daňoví poplatníci snad unesou. Jenže ouha,,,,  Hledám v ČT archívu Dobré ráno z Moravy a Slezka (ten tam nenajdete- to je taky divný, pražskej tam je.) No a najednou tam narazím na pořad Auto moto styl. Tak si říkám, že to asi přejmenovali a najednou zjišťuji, že je to úplně jiný pořad,, úplně jiní moderátoři - muž a žena. Odhnédnu li od toho že je to ta "mezera" v tom 14 denním cyklu, tak musím konstatovat, že pořad už je o něčem jiném... Moderátoři se tam spíše předvádí a přestává ztrácet informační charakter.

Prosím tedy všechny zodpovědné,, zruště tenhle pořad úplně. Když pořad vznikal, byl automobil posvátnou věcí, informace o automobilech nebyly. Dnes je všech informací dostatek a tak nevidím důvod propagovat automobily a automobilovou dopravu. Zvláště v době kdy s automobily bojujeme by spíše měl vzniknout pořad o alternativní dopravě.

P.S.  ČRo zrušilo svůj pořad Pozor zákruta,  i mě něco chybí, ALE,,,,  je to stejný případ,, auta už není třeba propagovat,,,  

 

Autor: Adam Kopečný | pátek 1.2.2008 22:17 | karma článku: 9,81 | přečteno: 1247x