Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co je špatného na likvidaci teroristického státu?8-o

3 0
možnosti

Navíc státu, který defakto neexistuje ?

2 0
možnosti

Nezodpovědně se chováme i my EU, protože financujeme palestinský terorizmus, to jen tak na okraj.

Jinak mezinárodním právem si každý vytírá ... už dlouhodobě dokonce to udělal i Havel svým humanitárním bombardováním a pak i naše země tím, že jsme Kosovo uznali navzdory celému mezinárodním právu, ale na druhou stranu jsme hodně křičeli kvůli Krymu. Celá okupace Iráku, útoky na Libyi a další jsou a byly proti mezinárodnímu právu i ta vražda Íránského generála, kde výbuch přibral ještě pár nevinných obětí byl proti mezinárodnímu právu, ale to bylo jaksi ve jménu dobra, takže v pohodě. Takže když se nám to hodí máme plná ústa práva a svobod a když se nám to nehodí, tak na to kašleme a ještě se za to poplácáme po ramenou. Pokrytectví a dvojí metr se stal normou jak pro NATO, tak pro EU a naše země se na tom taktéž plně podílí.

2 0
možnosti

dokonce to udělal i Havel svým humanitárním bombardováním ...vy rád skáčete na špek, že?

2 1
možnosti

Že vám soudružko není hanba obhajovat ty palestinské teroristy!?Rv

5 1
možnosti
Foto

A kde jste ty teroristy mezi těmi mírumilovnými Palestínci nalezl? Není jich více než v ostatních národech. Důkaz: I těch demonstrativních přechodů přes tzv. hranice se účastnilo jenom a pouze plus minus deset tisíc rozlobených jedinců.

1 1
možnosti

P24e38t83r 26T96o15m93e56k

1. 2. 2020 13:58

Soudružka jako obvykle lže. Jako správná soudružka.

7 2
možnosti
Foto

Soudružka jen zastává podobný názor jako značná část komentátorů významných světových médií a dokonce souzní i s ikonou naší pravice K. Schwarzenbergem, kterého snad za komunistu nepovažujete.

3 5
možnosti

Stát Izrael je umělý americký konstrukt, který pro Palestinu znamenal, že se tam sjely miliony Židů z celého světa, přečíslily a vytlačily místní obyvatelstvo a řivlastnily si násilim, co jim nepatřilo. To vše západem zabaleno do omluvného balíčku za holocaust. Je to v zásadě mnohem horší, než zabrání českého pohraničí Němci, protože v pohraničí v drtivé většině Němci převažovali. Což o Židech na území dnešního státu Izrael tehdy rozhodně neplatilo. Jak ze zde všichni často ohánějí v souvislosti s restitucemi, "Co bylo ukradeno, musí být vráceno.", v tomto jsou Palesrinci nepochybně v právu, to území jim bylo ukradeno. A odpor arabského světa proti existenci státu Izrael logicky neskončí nikdy.

Nebo si nejhrejme na svatoušky, prostě jsme to území zabrali Palesticům násilím a je nyní Židů právem silnějšího. To je ok.

3 9
možnosti
Foto

Jací Palestinci? A proč to území nezvelebovali a už dávno tam nevybudovali prosperující a silný stát? :-P

7 3
možnosti
Foto

Mýte pravdu, konečné řešení palestinské otázky, tak jak bylo předloženo, nelze podepsat, aniž by došlo k eskalaci násilí. Jakékoli řešení musí zajistit mír v oblasti a ne válku. Metodami A.Hitlera toho může být těžko dosaženo. Karma R^

2 6
možnosti

Někdo hodlal vyhlazovat Palestince v koncentračních táborech? Nebo co to melete?

8 1
možnosti

U východoukrajinských Rusů je to sporné - nejdřív to tam okupovala ruská armáda a dosadila si loutkovou vládu. Pokud by teď ten region získal samostatnost, byl by to nepěkný precedens a agresivní Rusové by to brzy zkusili znovu.

2 2
možnosti
Foto

No tak lze dovodit, že by Rusko bylo spokojeno a Ukrajina by měla být spokojena také, kdyby tam existovaly nárazníkové státy. A dohodami garantována jejich nezávislost a neutralita.

0 0
možnosti

Jeruzalém je a bude vždy hlavní město Izraele, je to nejstarší město na světě. Autorka tohoto hloupého článku píše ze smetiště dějin, kde má už odedávna určené místo.!!

8 3
možnosti
Foto

asi jste myslel Tel Aviv

1 4
možnosti

Toto je pikantní text od představitelky strany, jejíž totalitní režim podporoval teroristy po celém světě včetně těch palestinských, kteří usilovali o zničení Státu Izrael. Zdá se, že se od těch dob KSČM příliš nezměnila, ani u svých mladších politiků.

10 2
možnosti
Foto

Pikantní je, že za Gottwalda dodával tehdejší režim zbraně Izraeli, což mu umužnilo přežít. Mimochodem, nepraktikovali také Židé terorizmus proti Britům?

1 4
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik