Odesílatel: ambasáda USA?

Tento článek jsem nemusel vůbec psát. Musela se tímto případem zabývat pravděpodobně Policie ČR anebo BIS. Protože jde o incident, výsledkem kterého se klidně může stát státní převrat, chaos a krize v celé republice.

V minulém článku jsem položil otázku, kdo stojí v pozadí případu "červených kartiček"? Všechno naznačovalo, že akci řídili profesionálové. Jednoduchá, ale účinná mediální příprava přes sociální síti. Jednoduchá, ale obrazově efektní forma protestu. Když se vám v záběru zčervená celé náměstí - zaujme to jak redaktora, tak i diváka. V instruktážní pozvánce Martin Přikryl otevřeně vysvětloval, že tato akce je poslání médiím.

Poznámka redakce: Tento článek pracuji s nevěrohodnými zdroji.
Tvrzení převzaté z aeronet.cz je hoax. Více například v tomto článku

Vzhledem k reakci informačních agentur a mediálnímu humbuku kolem události na Albertově, "červené kartičky" vyhrály na celé čáře.

Včera AEnews dostalo fotku, na níž zachyceno fasování červených kartiček. Cituji:

"dnes do redakce přišel dokument, vlastně ne jeden, ale rovnou dva, které poukazují na fotografii pořízenou ze včerejšího dne v Praze, na které si občané vybírají červené karty na demonstraci proti Zemanovi a navíc objasňují některé informace, které mohli vidět jen účastníci demonstrace. Zajímavá je totiž transportní krabice české pošty na jedné z fotografií a zejména adresát napsaný na ní. I když fotografie dostupná na webu není kvalitní, nám se podařilo získat laboratorně analyzovanou verzi fotografie od anonymního čtenáře, kde je patrné a čitelné, komu byla zásilka vytisknutých červených pamfletů adresována.

Je to Šárka Kadlecová, aktivistka a bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví".

O pár řádků níž se uvádí:

"Dále, na krabici se našemu spolupracovníkovi v redakci podařilo dešifrovat i první řádku odesílatele, kde je po vyfiltrování zcela zjevně napsané: Americké velvyslanectví. Více se ani nám z depixelizátoru vymáčknout nepodařilo".

 

A tím bych měl končit, protože v tomto okamžiku případ nabývá jiné souvislosti. Nejde o nějakou poklidnou akci společenského protestu, ale o zásah do mnohem vážnějších záležitostí. Každý ví, čím mohou končit podobné manipulace veřejným míněním. Arabské jaro a Kyjevský Majdan jsou tomu příkladem. Musely by se tím zabývat kompetentní orgány.

http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/

 

Autor: Sergej Kondakov | středa 19.11.2014 13:12 | karma článku: 37,85 | přečteno: 4269x
  • Další články autora

Sergej Kondakov

Dobrodinec Soukup

12.3.2023 v 11:30 | Karma: 18,21

Sergej Kondakov

Strop lepších zítřků

29.11.2022 v 12:22 | Karma: 25,64

Sergej Kondakov

Přelet nad Čapím hnízdem

15.11.2022 v 13:23 | Karma: 20,58