Zazvonil zvonec, pohádky konec

Valná většina národa si pomyslí, že tento způsob týdne normální není. Dominantní exšéfka vládního kabinetu si  může po  nasazení  růžových panterů za peníze daňových poplatníků,  téměř jistě odfrknout.

Rozhodnutí soudkyně a vše s tím související, skryjí tajnosti pořízené z kapes daňových popatníků. 

Náplastí daňovému poplatníku za směšné soudní rozhodnutí, budiž výjevy ze zlatých italských scén: „Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš, vole. Lítám jako kráva. Ty jsi normální primitiv, vole. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok, vole. To je vidět, kdo tam nosí kalhoty,“. 

Noční koňské dříčství pani Jany,  se promění „Lítám jako kráva Já tady kvůli tobě nasazuju krk, nasazuju všechno!“  Za ty prachy? No neudělejte to!

Všechno zlé je ale k něčemu dobré a díra na trhu vede ke vzniku Startupu, značkového výchovného salónu  pro zajdy a muže s povadlým  sebevědomím. Doufejme že Babišova EET potvrdí donátorům úspěšnost vkladů do tohoto projektu.

Mezitím ministerský šikanér  Chládek honící  líné ministerské fifleny,  vykuřující  sekretářky a tlusté sekční ředitele z hnutí ANO na hodinu tělocviku, či čerpat bruselské fondy,  se bude muset poroučet.   

Tenhle stát, není,  fakt není  pro lidi mající na krku normálně myslící kebuli. To v červenci po Markétě, kdy se obvykle červenají třešně, Dr. Ráth nejspíš  zčerná, už bude sedět.

Mezitím se do některé z jemu rekvírovaných nemovitostí napakuje  vlivný  soukmenovec  z opačné strany a barikády.

Obranná šmírovací generalita si otevře  šmírovací agenturu Ostrozrak pro dámy a pány  všeho věku, vzrůstu. Naše krédo: Bezpečnost osob a státu vždy zaručena!" 

Vládní opozice vedena sanotným velkým masturbátorem, předčasně ejakulovala ve snaze povalit vládu svými 47 hlasy. 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Komosný | sobota 30.5.2015 10:00 | karma článku: 22,79 | přečteno: 752x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88