Rovní a rovnější

Jak tak brouzdám po netu, jukne na mne  zprava, zleva banner Vlaďky Erbové. Pěééknááá baba, dal bych si říct, ale pak raději rychle umřít. On ten Řepka je děsný ranař! Ale to není důvod, proč se do Laďky potažmo tohoto páru opírám.  Zvláště po přečtení článku o této krasavici, a článku o dalším zhuleném řidiči, kterého tentokráte na teplicku stavil ježek – policejní, když předtím zastavující policajty dvořile pozdravil a mile usmál.

Tom, dluží své dceři na výživném, nějaký ten peníz, zdá se, že nebude malý, neboť předpokládám, že je v balíku a bagatelní částku uhradí ihned, a nebo je fakt takový ražoň, na to hodil totální bobek, že  v rámci exekuce přijde o řidičák (pokud o něj již nepřišel) a další věci. No a jak ho tak exekuují, tak to asi musela být náramná „itálie“, když napruděná Vlaďka sedne do fára, ve snaze jej skrýt před exekutorem, „omylem“ do něj nacouvá a způsobí mu bolest a marodku. Tolik dny minulé ve zkratce.

Sice helfr exekutora není úřední osobou, dle nálezu NSS, ale auto Erbové bylo použito, jako zbraň.

Nabízí se mi otázka. Proč takový člověk, po takovém úkonu má ještě řidičák? Rado by celebrita je výše, než kterýkoliv řadový občan? Nebo budeme zase svědky někým udělené výhody, za neprokazatelné úplatky? Takže asi těžko můžeme očekávat, že se nám Vlaďka blýskne i jako Miss vězeňských nápravných ústavů. 

Není dlouho, co jsem četl, že borec, který najel autem do bitky lidi a jednoho z nich zabil, použil auto, jako zbraň a šel bručet, Vlaďka exekutora jen mile pomačkala, když jej před tím omylem přehlédla.

Na tomto páru mne zaráží další fakt. U jiných exekuovaných rodin na dluzích doplácí i druhá polovička obstavením účtu, majetku apod. A ejhle ne asi všude se měří stejně, Erbová má náhradu za zabavené auto.  Předpokládám, že při zabavování nového autíčka Beruny, bude mít Erbová na výběr ze dvou variant obrany majetku. Omylem přitlačí své koleno do rozkroku exekutorova, a nebo jej něžně přidusí svými čtyřkami. 

Z trestně právního hlediska, se jeví jako přijatelnější přidušení, neboť exekutor si může vybrat jakým způsobem bude exekuce provedena a náklady na její provedení jsou minimální a obě strany budou spokojené.     

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Komosný | pondělí 9.6.2014 15:40 | karma článku: 16,43 | přečteno: 956x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88