Potravinové lístky nechcete? Lístky nechcete?

Ukrajina je opět blíže ke své propasti - státnímu bankrotu. Kyjev začal regulovat prodej základních potravin. Jestli cenu, to už neuvedli, ale zmínili závratnost cen, takže letí jako modro-žlutá vlajka vzhůru. Sláva Ukrajině!  Keťasové tedy mají hody. Asi naložím dodávku, pojedu na Ukrajinu keťasit. Éru tuzexových poukázek, zvaných Bony, jsem samovolně promarnil, a tak mám po několika desetiletích na stará kolena možnost reparátu a přiblížit se tak trochu na úroveň našich oligarchů z před a listopadové éry.

Ne, ani omylem. Nemám na to srdce, ani povahu.

Zatím, co se rozjíždí na Ukrajině lístkový byznys, Porošenko nakupuje s prázdnou kešení  u Arabů v Abů Zábí zbraně, protože USA a Británe váhají. Současně s importem zbraní z Arabských zemí, dojde i na import islámu, do  pravověrné Ukrajiny. Odměnou  za zbraně, se postaví mešity, kterým zbytek Evropy není až tak nakloněný.   

Zbraně a válčení není zadarmo Petro. Po tomto tvém skvělém nákupu  se Hřivna sešoupne po spírále na nevalnou hodnotu, která bude pro místní znamenat znehodnocení vkladů jsou-li  nějaké, nebo možnost si bankovní bumažkou  vytřít  anální  otvory.  

O několik stovek kilometrů dál v Rusku se obchodní  řetězce  dobrovolně  shodly, na určité regulaci cen základních potravin. Dokonce na to přistoupily i ty  zahraniční  Dixi, Metro Cash & Carry, anebo O’Key. Raději  nějaký ten měsíc  sušit hubu a nenasírat Putina, nebo Duma  roznodne  úplně se pakovat z Ruska. Pršet bude o něco později, ve smyslu přísloví nemusí pršet, stačí když kape.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Komosný | čtvrtek 26.2.2015 9:00 | karma článku: 23,58 | přečteno: 605x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88