Myš, která řvala

Po prohlášeních prezidenta o Pussy Riot, lidských právech v Číně a Tibetu, a barvených kartičkách, letí  na Zemana, nazvěme to, vojenskou terminologii podkaliberní střela.

Ti, kdož ládovali tankový kanón, ví ,vo co go. Ti kdož neví, vysvětlím. Podkaliberní střela po nárazu do pancíře vypálí díru, kterou pronikne projektil s wolframovým hrotem, jehož kinetitická energie, udělá v prostoru s osádkou doslova lidskou sekanou.

Touto podkaliberní střelou, zdá se býti vystřelená  petice z tanku  nějakého Michala Majznera. Jelikož jsem nevím, kdo je ten člověk, Google mi to vysvětlil.

Tank, jakým president Miloš Zeman bezesporu je, může zůstat v klidu. Důvod je prostý. Ikdyž petice, bude-li mít správný počet oprávněných petentů (neplést prosím s dementy, ikdyž…) pozici  tohoto tanku neohrozí, protože se jedná o tzv. Vazelińák.

Ti, kdož sloužili u tankových zbraní ví ,vo co go. Ti kdož neví, vysvětlím. Jde o značkovací střelu, ktorá  priletí, ale veľa škody nenarobí, len ten tank poriadne ose .ie. A o to touto peticí jde.

Soudný člověk, který si  přečte preambuli petice: Cituji.”Petice vyzývající Senát Parlamentu České republiky k projednání podezření na akt velezrady prezidenta Zemana. Prezident Miloš Zeman svými rozporuplnými výroky k  sankcím proti putinovskému režimu v Rusku zadal důvodné  podezření, že jedná spíše v zájmu nepřítele-putinského režimu, než v zájmu České republiky a jejích spojenců. Konec citace.

Osoba normální, musí dojít nutně k závěru, že autor petice  je buď hoden politování, vzhledem k rozumu mdlému, který mu umožnil stvořit krom jiného, aspoň stvořit dle vzoru Ministerstva vnitra,  tuto petici. Nebo též  trpí  nezvladatelnou  úchylkou, s pocitem totální zrady, přecházející z úskostného záchvatu do pocitu velezrady. Zde je vhodná pouze ústavní léčba.

Slovutný senát, bude nucen tuto petici dle zákona samozřejmě projednat, aby ji shledal, jako nedůvodnou, pro jeho další konání.  Aby pak Senát v mezích služnosti,  úřadem mu daný, autorovi polopatě oznámil, že se tímto stává ouředně označeným blbem , hodným k ambulatní léčbě.

Ač nemám právní vzdělání ,  doporučuji  autorovi petice si nalistovat příslušná ustanovení  Trestního zákona, s příslušným paragafovaným zněním definice zrady a velezrady, jakož trestního postihu.

Po prostudování příslušných paragrafů  zjistíte, že střela (petice) vystřelená  petice z tanku  nějakého Michala Majznera, je jen tím vazelíňákem.

Je to těžké, ale i stížnosti a petice, jakou  je tato postavená na hlavu, je jen plýtváním energie  petentů, chcete-li  stejných dementů, jakým je Michal Majzner. Jako bychom neměli nic lepšího na práci.

Jen douška na závěr.  Jaká práce, hodnoty a činy (krom organizování českých Majdanů)  stojí za Vámi  Michale Majznere.  Jste jen, šedivá myš, která řve, když se to právě hodí, ale jinak budete asi levý jak šavle, v porovnání s Milošem Zemanem.  Jak říkal  Jan Weirch ve své forbíně: “Pitomce kdyby shazovali, to byla fůra bytů volnejch”.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Komosný | středa 18.3.2015 14:20 | karma článku: 34,87 | přečteno: 1417x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88