Miloš Zeman nalezen ukopán k smrti

Dle blíže nejmenovaného zdroje byl dnes v pozdních odpoledních hodinách  ve své kanceláři nalezen mrtvý prezident České republiky  Miloš Zemam.  Podle mluvčího  pražského státního zastupitelství  lze o přičině smrti spekulovat, není vyloučeno,  že příčinou  příčinou smrti  bylo ukopání. Bližší podrobnosti s ohledem na strategii vyšetřování  nebyly sděleny.  Současně státní zástupce uvalil tzv. informační embargo k této tragédii. Další informace budou uvolněny na zvláštní tiskové konferenci  kterou svolá úřadující  ministr vnitra Milan Chovanec.

Dle informací opět nejmenovaného zdroje docházelo k dlouhodobému napadání presidenta Miloše Zemana, zejména po té,  co nebyly  některé osobnosti společenského života pozvány k výročí 28. Řijna na Pražskýc hrad, a byly tak de facto donuceny použít stravenky v hodnotě 120 Kč, na místo pokrmů podávaných zdarma na After Party, jako dalším může býl Tibet a Taiwan, který byl označen za nedílné území Číny a použití  soukromého letadla ve službách společnosti J&T a ve společnosti miliardáře Kellnera.

Proslýchá se, že za použitím soukromého letadla byly možné obavy z odposlechů ve vládních letadlech, neboť  president Miloš Zeman chtěl velmi důvěrně projednat sloučení  několika finančních půjček do jedné s možností odkladu splátek a odpuštění několika splátek pro svou dceru Kateřinu.

Závěry tohoto jednání  nejsou známy, nelze je ani potvrdit,  ani vyvrátit. Lze opět jen a jen spekulovat. Ob ě strany se odmítly jakkoliv na dotazy k půjčkám a o jejich sloučení jakkoliv vyjádřit.

Právě tyto skutečnosti -  uznání Tibetu a Taiwanu jako  celistvého území Číny a použití soukromého letu ve službách vlasti se staly hlavním hysterickým spouštěčem ,  jež vyústily  v kopání do presidenta Miloše Zemana. Tragedii na celé věci je ten fakt, že kopání do presidenta se účastnil téměř celý národ, bez toho,  aby byla dodržena rovnost postavení – tedy: Do presidenta si smí kopnout zase jen president  a ne kdejaký pohůnek z tisku, rozhlasu  či televize, nebo běžný spostý občan. Kopněte policajta a uvidíte ten tyjátr.  Někteří naši spoluobčané ve funkcích ředitelů škol všech stupňů  včetně akademické půdy, se rozhodly sejmout obraz prezidenta z důvodu, že na něj serou mouchy.

Tento důvod je však pouze zástupným. Dle vyjádření  Entomologického ústavu AV jsou  mouchy  již v tomto čase zalezlé do skulin, aby přežily do dalšího vegetativního období.  Ve skutečnosti na presidenta serou a srali Ti, co obraz sejmuli.

Těmito a dalšími okolnostmi, jako zvíře zahnané do kouta, se president oprávněně urážlivě vyjádřil na adresu svých trýznitelů  v Českém rozhlase, což mělo za následek  další vlnu lynče.  Smutnou zůstává i ta okolnost, že si do presidenta přišla kopnout  současná parlamentní nula a exšéfka  parlamentu  Miroslava Němcová .  Následná pitva ostatků presidenta ukáže, zda-li, právě  současná parlamentní nula a exšéfka  parlamentu  Miroslava Němcová nenese hlavní podíl na smrti presidenta. Dle dikce trestního řádu hrozí viníkům  5-10 let na tvrdo, a prokáže-li se, že šlo hromadný akt pomsty , hrozí pachatelům až výjimečný trest, neboť se má zato, že šlo o dlouhodobé a nelidské trýznění se sadomasochistickými znaky perverze.

V zájmu zachování klidu ve společnosti vyzývám všechny občany, aby již přestaly s kopáním do presidenta. A ti co nepřestanou, tak jsou kurva snad  asi jebnutí, či co?

 

Hezký den s fikcí    

Autor: Jaroslav Komosný | pátek 7.11.2014 12:35 | karma článku: 25,28 | přečteno: 1218x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88