Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

To jste si autore asi popletl. Ten ukopaný prezident se jmenoval Klaus za to, že chtěl aby soudy nenechávaly obviněné mnoho let bez rozsudku a tím jim zošklovily zbytek jejich života. Ale to jste asi spal po obědě a nebo Vám to uniklo, alespoň jsem od Vás žádné rozumné zastání nedzaznamenal.

1 0
možnosti
PP

Dle CNN přiznal Obama ze většina válek které bylo vedeno USA bylo jen pro to ze oni státy jen nechtěli prodávat své nerostné bohatství za dolary. To se nebylo vhod FEDu tedy společnosti která vlastně ovládá cele Spojené státy. Tak na požadavek FEDu byla vždy zahájena opatreni na podporu dolaru.

5 4
možnosti
Foto

To je obludné, co jste napsal. Rv

4 1
možnosti
Foto

a lůza tleská....že ho někdo volil proti Karlovi ještě vcelku pochopím, ale tak urputně obhajovat jeho zhovadilé chování, to mě u těhle lidé pořád překvapuje.

Já bych ani u velkého oblíbence (mom. ani nemám) něco takového omlouvat nezvládl.:-P;-)

10 4
možnosti
Foto

Fakt - už toho bylo dost..   Už prý existuje i jakási petice na obranu prezidenrta... !! :-(

2 2
možnosti
JR

J67a37r44a 15R87a13n55k

7. 11. 2014 19:54

Nebylo toho dost, pani PantlikovaRvPokud Vam nevadi, ze cewlym svetem proletly fotografie od korunovacnich klenotu....mate pocit, ze hlavy statu, monarchove a kancleri civilizovanych zemi se takto vyjadruji?

Czech leader sparks uproar with foul-mouthed ... - Zee News

zeenews.india.com/news/czech-leader-sparks-uproar-with-foul-mouthed-...

3 days ago - Outspoken Czech President Milos Zeman faced unprecedented criticism on ... punk rock group Pussy Riot "bitches" and translated "pussy" into Czech as "cunt".

0 0
možnosti
  • Počet článků 267
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
o