Jablka a hrušky páně Dvořákova

Aneb rovnítko mezi mezinárodním terorismem a  rozpadem Ukrajiny. Oni jsou asi militantně vyštudovanej pane Wachmeister, že prahnou mermomocí po krvi, lhostejno, čí ta krev je? Šak jejich nepoteče, páč meč a moč neudržej, tak maj modrou. Pokud potom toužej, koupěj  si pořádný flák hovězího, nebo vepřovýho a bodají, píchají do něj, jak je ctěná libost, a nebo navštívěj bohnický ústav páč mnoho filmů škodí

Jo, holt milej zlatej, musej míroví feldkuráti OBSE kalkulovat, že tam není růžovo, že se tam hemží samej reparatista. Ale separatista nutně není terorista, jak se nám snaží neustále někdo cpát do kebulí, náhradou za závěry posledních sjezdů strany.

Kdyby bylo po mým, ať si tam mrsknou pannu, nebo vorla a je to vyřešený. Ti k Rusům, ti Ukrajina. Basta. Dyť ta Ukrajina je totálně ekonomicky i politicky na mizině. 

Myslíte si, že ti lidé poblíž hranic s Ruskem jsou banda  pitomců? Když vidí a pracují na ruské straně, že se tam mají od dob Jelcina  o poznání lépe? My jsme to taky viděli za komančů, když jsme dívali na rakušáky a  němce (televizi). Komanči taky rušili telku, podobně jako Ukrajina vypíná ruský tv signál, aby  jejich lidé nevěděli jak se žije v Rusku. Rakušani a němci tehdy v rádiu a tv nevysílali proti ČSSR. Nebo si myslíte, že by Rusové doma koukali na štvavé vysílání do Ukrajiny? 

No, nediv se světe, že  ukrajinský lid, je lidem nasraným, když se od rozpadu SSSR, Ukrajina potácí pod vedením politických stran ode zdi, ke zdi?  Taky si uvědomte, že i kultura je o poznání jiná, než zde? Tam se počastují pěstmi tak rychle, že ani nevíte kdy ji koupíte, s a  už ji máte na oku. Nebo si myslíte, že pokud by naši lidé měli mentalitu Ukrajinců, že by tady byla po všech těch vládních kotrmelcích selanka? Defenestrace při nejmenším určitě jistá. Stačí když zajedete do Košic, za Užhorodem, no koment. 

Apropó, co nám ti ukrajinští bratři přístupem do EU mohou nabídnout?  Asi tu sekeru, co tam vyťali. Děkuji nechci, stačí Řecko a podobné státy EU. Snad to, že Němci konečně do míst kde válčila 6.armáda jih, zasejou pšenku, žito a kvalitní ječmen pro Octoberfest. Život je hořky, bohu dík, i  sedmdesát let po válce.

Ukrajina může u nás zaplácnout pracovní díry na našem trhu a to je ještě Vor v zakoně pěkně odrbe. Skutečná realita bude ta, že se tu budou mlátit kosovsko - albánské gangy s ukrajinskými brigádami a nigerijci, celkově jištěni zdálky od Smíchova  policajty.

Ale to jsem odběhl o tématu. Pan bloger asi moc „žere“ filmové a počítačové střílečky.  Zapomněl, že samotné nasazení jeho milovaného komanda  v současné realitě a za dané situace nemá opodstatnění jak morální tak i politické. Ukrajina vznikla rozpadem SSSR, a to celonárodním referendem o nezávislosti kde 90% bylo pro odtržení od SSSR a vytvoření tzv. společenství nezávislých států.

Pokud Ukrajinci mohli referendem hlasovat o odtržení od SSSR, nechť novými referendy rozhodnou o svém novém osudu ty oblasti, které tomu tak chtějí?  Je tu ještě jeden aspekt starý 70 let a to Jalta a Teherán. Chce-li NATO  zastoupené Anglii a USA  dávat ostatním členům NATO garance, nechť se ohlédnou, jak zaprodali Polsko, Litvu, Estonsko, Lotyško, Anglie potlačila komunistické Řecko, aby posléze vládla vojenská junta.   

Ale  nic není vyloučeno, neboť dementnost  USA a NATO je známa a potvrzena  již z časů Jugoslávie, Iráku, Afghanistanu. Naši dementní politici s vládními partajemi tomu jen přikyvovali.  Misi OBSE nikdo nedrží pod pásy s granáty, kalašnikovem, s hrozbou smrti, nebudou-li propuštěni proruští separatisté. Nic takového nezaznělo a doufám, že nezazní. Sám německý plukovník zmínil, že jsou hosty starosty Slavjanska, kalašnikov u hlavy neměl.

Ono milej pane, jak jste  na Ukrajině, v Rusku  tak jste tam stále host, tam si Vás podávají z domu do domu? To víte stakany pravé Stoličné dělají své. A odejít  uprostřed hodokvasu není zrovna známka slušného vychování. Mohu Vás ubezpečit, že se tam v klidu a ve vši počestnosti pije a hoduje na účet Slavjanského starosty.

Vás v zájmu míru na evropském kontinentě Vás urgentně vyzývám:"zastrčte ty bouchačky zpět nízko pod pás, vezměte ženu a dceru pod nejbližsí strom a zlíbejte je seč Vám bude dech stačit. Je to ta nelepší věc kterou svým bližním můžete prokázat.

 

S přáním hezkého dne z meze pod Šibeničním vrchem Jaroslav a Jana Komosný.

P.s. Jo, už jsou teplé a voňavé

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Komosný | čtvrtek 1.5.2014 16:15 | karma článku: 14,08 | přečteno: 551x
  • Další články autora

Jaroslav Komosný

Maléry paní účetní

17.6.2016 v 15:15 | Karma: 26,25

Jaroslav Komosný

Prasečkáři

15.6.2016 v 10:50 | Karma: 26,65

Jaroslav Komosný

Medaile je prakticky v zadeli?

13.6.2016 v 19:00 | Karma: 23,88