Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zprofanované MLM a nejen to.

Systém network marketinku MLM je povětšinou známý jako pyramida nebo letedlo a nedůvěra v tento finanční systém je v našem prostředí enormní, protože v naší zemi se začínajícím rádoby kapitalismem,  je živná půda pro podvody a mnozí sní o americkém snu snadného zbohatnutí.

I když podvody v tomto systému jsou vcelku snadno identifikovatelné, je až neuvěřitelné na co lidé skočí, pro vidinu bezpracného zbohatnutí. Výsledek je pochopitelně výrazné zklamání a finanční ztráta, což však není vina systému, ale hlouposti se kterou se postupovalo. Řekne-li se MLM, převážně se posluchačům zkřiví pusa, ve znamení evidentní neochoty poslouchat dále. Z 90% je však tento výraz neopodstatněný, z jednoho prostého důvodu. Posluchač neví co to MLM je a z doslechu a v horším případě z vlastní zkušenosti považuje MLM za synonymum podvodu. Network marketink je propracovaný finanční systém a jako většina dobrých věcí je předmětem zkoumání podvodníků, jak dobrého postupu zneužít a využít neznalosti případných klientů k vlastnímu obohacení. Jak odhalit tyto nabídky systému MLM k bezpracnému zbohatnutí je celkem snadné, avšak nepoučitelnost populace je neuvěřitelná. Existuje otřepané přísloví, které se však pro tento případ hodí „Bez práce nejsou koláče“. Kdo se domnívá že nemusí nic dělat a to platí všeobecně, tedy nejen pro MLM  a peníze se mu pohrnou, tak se příšerně plete. Může se namítnout, že právě ti podvodníci se snadno dostanou k penězům, ale vymyslet  funkční podvod je zpravidla pracnější, než běžné podnikání.  Zde samozřejmě nejsou zahrnuty gigantické podvody na vládní úrovni, kde mizí miliardy ve chřtánech nenasytných jakýchsi podnikatelů a tyto peníze jsou bohužel nás všech, obyčejných daňových poplatníků. Zdání, že státní peníze nejsou naše neobstojí, stát nic nevydělává stát jen vybírá daně a poplatky, se kterými pak hospodaří a to jsou peníze nás všech. A o jaké podvodné machinace jde, si běžný člověk nedokáže představit a největší podvod v MLM je úplná idylka a na tento podvod v MLM jsme dobrovolně i když z hlouposti přispěli. Stát se nás neptá jak s našimi penězi naloží, komu přiřkne statisícové odměny, za jaký šlendrián zaplatí, bez toho, aby byl někdo zodpovědný, jaké soudní spory vlastní vinou prohraje nebo nepožádá o ukradené miliardy ve švýcarských bankách.  Je snadnější zvýšit DPH na potraviny a tak vytáhnout další peníze z našich kapes a přitom jde o menší částku, než kterou si stát „zapomněl“ ve švýcarských bankách.  Kdo je zodpovědný? Ministerstvo financí nebo státní zastupitelství, ale to je nám úplně jedno, jsou to státní orgány placené z našich peněz. K čemu takových institucí, které terorizují své vlastní občany a nedokáží se domluvit na svých kompetencích.
Přes obrovské podvody a nesrovnalosti ve státní režii, které se občas objeví a to je jen vrchol ledovce, je možné si jako soukromá osoba vybudovat svobodu a nezávislost a to nejen na penězích.  Je to jakýsi můj příspěvek v této netěšené situaci a popis by se nevešel do tohoto prostoru. Podotýkám, že je jen na Vás zda nahlédnete na web  http://www.reg.interierkm.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Kolísek | pátek 18.11.2011 15:48 | karma článku: 9,72 | přečteno: 1011x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

Máte nějaké peníze na účtech, nebo ve strožoku ? Chcete je nějakým způsobem zhodnotit ? Pak máte v podstatě dvě základní možnosti.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13 | Přečteno: 720x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Koloidní stříbro - přírodní antibiotikum.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 19:00 | Karma: 8,07 | Přečteno: 676x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Přírodní antibiotikum - koloidní stříbro.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 17:11 | Karma: 11,35 | Přečteno: 886x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Jak zjistit, jak na tom jsme ?

Neexistují nevyléčitelné nemoci, jen nevíme jak je léčit a mnohdy ani nemáme tušení, že nějakou nemoc máme. Řada tělesných nedostatků nebolí, pokud jsou v ranném stádiu a až propuknou je již z pravidla pozdě.

7.7.2015 v 0:00 | Karma: 6,77 | Přečteno: 325x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

Není to tak dlouho co prezident Zeman navštívil čínskou lidovou republiku a sním byla i řada podnikatelů chtivých obchodovat s touto zemí. Nevím jak dalece má Čína zájem od nás odebírat nějaké výrobky, protože v Číně se vyrábí kde co, každopádně hledá spíše odbytiště pro svou výrobu.

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62 | Přečteno: 603x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

ANALÝZA: Smutný Den nezávislosti Izraele. Ve válce, opuštěn a rozhlodáván zevnitř

15. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli „Měli bychom to oslavit. Určitě půjdu na hřbitov s kyticí květin a každému padlému dám na hrob...

Česká stopa zatčených oligarchů vede nejspíš k luxusním bytům v Praze

15. května 2024

Premium Ukrajina by mohla poprvé usilovat o zablokování nemovitostí, které její občan vlastní v Praze. Jak...

„Podívejte, vychází Země!“ Fotografie z Apolla 8 změnila lidstvu pohled na svět

15. května 2024

Seriál Země jako nádherné a životem překypující umělecké dílo uprostřed nicoty. Přesně tak zachytili naši...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz