Zdraví, rezonance, léčení.

Ve fyzice je rezonance definována jako proces, kterým probíhá přenos energie mezi dvěma vibrujícími systémy, které oscilují na podobných vibračních frekvencích (zdrojový a rezonující systém), jehož výsledkem je nárůst vibrační amplitudy rezonujícího systému. V případě, že frekvence rezonujícího systému je přesně rovna frekvenci zdrojového systému, amplituda vibrací rezonujícího systému vzroste na vysokou charakteristickou hodnotu. 

Ale rezonance je fenoménem nejen ve fyzice. Vlastně vše co existuje ve Vesmíru vibruje určitou specifickou frekvencí (nebo více frekvencemi, v případě komplexních systémů, jako jsou lidé) a tak se vše více či méně ovlivňuje, podle toho zda rozdíl frekvencí je menší či větší. 
Na základech rezonančního zákona lze vysvětlit jak dvě věci, nebo fenomény, zdánlivě zcela nezávislé ve Vesmíru mohou být provázané, nebo mohou vzájemně selektivně integrovat, a tak dosáhnout spojení a integrace v "celek".  
Vše tkví v pohledu na lidskou bytost, jejíž podstata má vibrační charakter. Zkoumáním podstaty hmoty dojdeme až k molekulám a atomům. Každá molekula disponuje určitou charakteristickou vibrací o určité frekvenci. 
Různé typy molekul jsou součástí různých typů orgánů a orgány zase vyššího organismu. Každá součást má svou vibrační charakteristiku, která se podílí na celkovém vibrační frekvenci organismu. 
Frekvence převedená na elektrické impulsy může zásadně ovlivňovat činnost jak lidských orgánů tak i psychický stav, neboť i myšlenka má specifickou frekvenci a podle vědecké kvantové fyziky je vše v pernamentním stavu vibrací. 
Nepříliš známý, ale možno jej získat, je "CELOSVĚTOVÝ SEZNAM OVĚŘENÝCH LÉČEBNÝCH FREKVENCÍ (CAFL)", který vytvořil v minulém století, dlouholetým výzkumem fenomenální lékař "Royal Raymond Rife" kde je lokalizováno asi 1500 nemocí a jejich frekvence. 
Známe-li frekvenci nemoci a dokážeme ji dopravit do těla, vytvoříme podmínky pro rezonanci. Zdrojový systém je počítač s příslušným software a rezonujícím systémem jsou viry, plísně, bakterie a paraziti. 
Stejná frekvence jak frekvence mikroorganismu na principu rezonance, rozechvěje mikroorganismus v těle. Dostatečně dlouhým působením, dojde k jeho zániku a tím zmizí i samotná příčina nemoci. Tento stav je nazýván "smrtelný oscilační poměr" a je tímto způsobem zlikvidován pouze objekt se stejnou frekvencí, kterou vysílá zdroj. 
Zdravé lidské buňky mají rozsah frekvencí cca od 1,5 do 9,5 MHz. Frekvence mikroorganismů (viry, plísně, bakterie, paraziti) mají frekvence nižší a to do 900 kHz. To nám umožňuje likvidovat mikroorganismy a to pod frekvenčním pásmem zdravých lidských buněk. 
Principiálně se jedná o kvalitní řídící počítač, software pro vytvoření jakékoliv frekvence, zesilovač s napájením max. 12V a sondy pro dva kanály na ruce a nohy, případně sondy pro lokální působení. Vytváření frekvencí má svoje zákonitosti a jedná se především o obdélníkové kmity. PC lze využívat samozřejmě i pro jiné účely. 
Jsem technik, nikoliv lékař, dokáži vyrobit jakoukoliv frekvenci s přesností na 12 desetinných míst převést na elektrické impulsy a dopravit bezpečně do těla. Není v mých silách ověřit si zda CAFL funguje ve všech položkách, mimochodem fenomenální lékař Royal Raymod Rife jej vytvářel 60let. Testy které jsem provedl a provádím na sobě a na své spolupracovnici, prostě fungují. Zde mezi teorií a praxí nejsou patrné rozdíly. 

Seznam frekvencí CAFL: 
http://www.regenclub.cz/Odkazy/01zdravi/00FZ.html 

Nahlédněte na www.regenclub.cz  zde je patrno čím se zabývám. 
Kolísek /senior/. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Kolísek | sobota 29.12.2012 13:56 | karma článku: 8,94 | přečteno: 871x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62