Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tajemství network marketingu.

Network marketing či Muliti Level Marketing MLM, často zatracovaný finanční systém, který se ale učí na Harvard University, nejprestižnější škole světa, která tento titul získala mezi 17000 zúčastněnými školami. Karlova Univerzita v Praze skončila na čtyřstém místě a to je nepochybně úspěch. MLM je propracovaný systém a jako většina dobrých věcí láká nekalé živly k zneužití a to se v mnoha případech děje. MLM se často přisuzují názvy pyramida nebo letadlo, ale ty použije jen ten, kdo princip MLM nezná.

 


TAJEMSTVÍ NETWORK MARKETINGU 01
Network marketing či Muliti Level Marketing MLM, často zatracovaný finanční systém, který se ale učí na Harvard University, nejprestižnější škole světa, která tento titul získala mezi 17000 zúčastněnými školami. Karlova Univerzita v Praze skončila na čtyřstém místě a to je nepochybně úspěch. MLM je propracovaný systém a jako většina dobrých věcí láká nekalé živly k zneužití a to se v mnoha případech děje. MLM se často přisuzují názvy pyramida nebo letadlo, ale ty použije jen ten, kdo princip MLM nezná.
Při nějaké televizní show se zeptali jednoho amerického multimilionáře, jméno je sice známé, ale nyní není důležité, co by učinil, kdyby o vše přišel a ten bez váhaní odpověděl „ Našel bych si dobrý MLM systém a stal se opět milionářem“. Je tedy velmi prospěšné zjistit zda systém, do kterého hodláme vstoupit je opravdu dobrý, co za produkt nabízí, jaký je způsob odměňování a hlavně, jaký má firma záběr. Myšleno tím, kolik potencionálních zákazníků tímto produktem můžete oslovit. Možností je celá řada, ale firem, které umožňují lidem nabízet produkt po celém světě mnoho není. Avšak pokud taková firma existuje a nabízí produkt, který může potřebovat téměř každý člověk kdekoliv na světe, navíc nabídne zajímavé řešení financování a neobvyklou podporu i v běžném životě, toho je třeba využít.
Ano a taková firma existuje, ale tak jako téměř u všech MLM systémů, propaguje i tato firma klasický postup sponzorování, vcelku s obehraným scénářem. V marketingovém plánu je doporučeno, aby lidé nabízeli její vynikající produkt a nejlepší financování všem svým známým, zadávali inzeráty, rozesílali e-maily. Většinou není v zájmu firmy, aby tomu bylo jinak a proto je 95% distributorů neúspěšných a žádné zvláštní finanční prostředky jim to nepřináší. Změnit zavedené postupy může sám distributor, když zvolí jinou nestandardní taktiku. Firma s celosvětovou působnosti s relativně dobrým produktem a velmi dobrým odměňováním existuje, ale ani produkt či kvalitní odměňování nehrají prioritní roli, cílem celé této struktury je řešit problémy celkově. Network marketing – MLM je o podnikání a reklamě a aniž by se člověk snažil, není možné očekávat hodnotný výsledek. Zajímavé je i to, že pokud již někdo v nějakém MLM je a nedaří se mu, paradoxně je to pro něj výhoda a jeho problémy budou mít najednou řešení, to protože o MLM již něco ví, dokáže lehce využít jiné postupy a z otravné a nezáživné práce se stane zábava.
Pojďte se podívat na to, jak vás může snaha posunovat na vaší cestě. Připusťme, že neumíte ovládat přijatelně počítač a nemáte čas. Jednoduché řešení, naučte se ovládat počítač, není to zase až tak těžké a každá práce potřebuje čas to přece víme všichni a MLM je podnikání i když podstatně méně časově náročné, než podnikání v jakémkoliv jiném oboru. Pokud se někdo domnívá, že nemusí nic dělat, nic se učit a přesto se mu peníze pohrnou, tak se příšerně plete. Můžete zakusit pocit vítězství nad sebou samotným, že najednou dokážete i to co se vám zdálo obtížné, pokud své nově získané znalosti využijete pro svůj business, nebo jiným potřebným směrem a zjistíte, že jste se otevřeli novým obzorům, které nás mohou v životě navést novým, pro vás daleko výhodnějším směrem. Ne jinak je to s opravdu dobrým MLM. Také si v počátku musíte vytvořit čas a naučit se novým věcem, pak se vám otevřou nové obzory, obzvláště pokud jde o chytrý a promyšlený business, který po přečtení tohoto manuálu můžete realizovat. Pokud je ale chyba pouze ve vás samotných, pak je třeba zapracovat na své mysli. Bez vlastního přičinění to ale nepůjde! No, jedna možnost by tu byla, Joe Vitale, americký milionář, autor několika bescelerů ve své úspěšné knize „Síla přitažlivosti“ tvrdí, že můžete mít co jen chcete. Zjednodušeně řečeno, napište si svá přání na papír a noste jej při sobě a vesmír vše zařídí.
Kniha se dobře čte, protože je tam psáno co chce člověk slyšet a jak bezpracně zbohatne. To, že jste si svoje přání napsali na papír a nosíte je při sobě je nepochybně dobrý začátek. Ušetřím vás však zklamání, pokud na svých přáních nebudete pracovat, nestane se nic nebo téměř nic. Kniha od Joe Vitale se hemží různými příklady, ale v celé knize není nikde napsáno, kolik lidí tímto způsobem zbohatlo, tedy mimo něj. Kniha sama o sobě je silně pozitivní a nabádá k pozitivnímu jednání a to je samozřejmě klad. Nicméně je třeba dodat, že i Joe Vitale v závěru knihy připouští, že svá přání máme nechat být, ale to neznamená nedělat nic. Je doporučeno na základě inspirace povést, co vás v souvislosti s vašimi přáními napadne. I následující postup je z velké části založen na pozitivním uvažování, ale i pozitivních činech.
„PŘEJ A BUDE TI PŘÁNO, DEJ A BUDE TI DÁNO“
Možná jste přemýšleli o tom jak je stát úspěšným a hledáte možnosti jak to učinit a rozhodli jste se vstoupit do systému, který má všechny základní znaky MLM - Multi Level Marketingu. Na principu MLM pracuje každá firma, která má zaměstnance a firemní stromová struktura je typická i pro MLM, rozdíly samozřejmě existuji a to zásadní. Systém MLM je v jistě výborný, nicméně tuto kvalitu využili i lidé, kteří tento skvělý systém znehodnotili. Nejlepší aktivum na světě je čas a ztrácet čas jen vydělávání peněz není ideální postup. Jsou však lidé a je jich převážná většina, kteří mají pravidelné zaměstnání a práce je možná baví a to je úplně v pořádku. Je otázkou zda jim někdo nevštěpuje názor, že případné finanční či jiné strádání, bude následně vykoupeno a to je špatně. Svoboda není o penězích, ale chudoba vede do slepé ulice. Ideální stav je, aby peníze pracovaly pro vás a nikoliv, aby vy jste pracovali pro peníze. Naučme se peněz používat tak, aby za nás pracovaly, peníze jsou jen nástroj, určitý druh energie.
Určeme si na jaké pozici v kvadrantu příjmů se nacházíme. Vlevo - mohou být zaměstnanci a OSVČ. Vpravo - majitelé systémů a investoři. Hledáte-li jistotu patříte nalevo a budete patrně zaměstnanci, kteří s relativní jistotou měsíčního příjmu poplatí složenky a další nezbytné životní výdaje. V každé případě je to jejich osobní volba, pokud ovšem žijí v demokratických zemích.
Další skupinou vlevo jsou podnikatelé OSVČ, což mohou být lékaři, zubaři, sportovci, malí podnikatelé v různých oborech, ale i právníci. Někteří z nich lékaři, právníci, ale i jiní mohou vydělávat velké množství peněz, přesto se nacházejí na levé straně, na straně závislosti. Tito lidé jsou závislí na své vlastní činnosti, na tom co sami udělají. Vydělávání peněz, jim zabere všechen volný čas. Chtějí –li být úspěšní jejich pracovní doba nezačíná ani nekončí. V této skupině kvadrantu je obrovská konkurence a je zde nejvíce stresu a zdravotních problémů. Zaměstnanci jsou závislí na měsíční omezené mzdě a osoby samostatně výdělečně činné jsou závislé na své činnosti.
Pravá strana kvadrantu je pro ty, kteří hledají finanční svobodu. Jsou to majitelé systémů, které jim vydělávají finance, aniž by se sami museli zapojit. Ale stát se majitelem funkčního systému mimo MLM, vyžaduje obrovské investice. V případě úspěšnosti v systému MLM se může majitel sítě zařadit na pravou stranu kvadrantu a tím se stát finančně nezávislým, prakticky bez výrazných peněžních investic.
Další napravo je investor, je to osoba s dostatkem financí a investuje jak do různých finančních produktů, tak do dalších systémů na pravé straně kvadrantu.
Dodržování jistých pravidel MLM vás neomylně zavede k úspěchu. Podmaněním obrovské síly internetu, která může pro vás pracovat a kdy nebudete muset někomu něco nabízet, když dotyčný nemá o vaši nabídku zájem s možností ukončit zbytečné výdaje na hledání nejistých klientů. Znamená to, že kdokoliv z vaší organizace, zaregistrovaných pod vámi se může stát úspěšným majitelem v budování networku tedy MLM. Jedním z pravidel úspěchu je vyhledávat nové informace a dokázat je aplikovat do systému, nenechávat si je pro sebe a snažit se tak pomáhat dalším vašim partnerům a oni vám to vrátí.
Každý kdo si kupuje vrtačku ve skutečnosti nechce vrtat, ale chce díru. Proto pokud chcete prodávat vrtačky, měli by jste inzerovat informace jak se dělají díry, ne informace o vrtačkách.
Tento názor jasně ukazuje na neschopnost uspět v dnešní době v marketingu podle starých doporučení. I když produkty mohou být skvělé, přesto nejsou zase až tak důležité, pokud neřeší problémy vašim potenciálním zákazníkům. Důležitý úkol je najít ty pravé zákazníky, protože většinou budete slyšet „nemám zájem“ ani o produkt ani příležitost k získání peněz. Vyřeší vaše nabídka jejich problém? Co lidé hledají? Hledají řešeni jak se vyhnout problémům.
Možná mají málo peněz…
Možná mají málo času…
Možná mají nevhodné podnikání…
Možná mají problémy se zdravím…
Možná mají mnoho stresu…
Možná se již trápí v nějakém MLM systému…
Tři základní překážky:
Nikomu se nechce prodávat!
Lidé nesnášejí když jim vnucujete nějaký výrobek, který ani nechtějí.
Většinou vás lidé, jako cizího člověka, budou vidět spíše jako pouličního prodejce, který se snaží dostat se do jejich peněženky, když se jim snažíte něco nabídnout.
Vstupem do jakéhokoliv systému si podvědomě kupujete nadějí, že podle zavedených pravidel dosáhnete úspěchů. Skutečnost je úplně jiná a i když naděje umírá naposled, umře. Váš problém přetrvává a je jasné, že naděje sama nic nevyřeší. Takže jestli chcete něco nabízet, tak neprodávejte jako první produkty, ale informujte o tom jak zásluhou tohoto produktu je možné řešit problémy. Lidé mají přímo odpor k různým MLM systémům, protože se možná již napálili a mají nepřesné informace co to MLM vlastně je. Nejlepší cestou jak získat lidi pro váš byznys je prodávat jim informace jak úspěšně vyřešit problém a dosáhnou svých cílů. To nemá nic společného s firmou ve které jste zaregistrováni, ani s produkty které nabízíte. A proto stylizujte informace způsobem, jak s vaší pomocí lze vyřešit problém, který váš potenciální spolupracovník má. Nabízejte nástroj s pomocí kterého je možné relativně rychlé řešení, jednoduše a především levně. Zpracujte si manuál nebo použijte tento, do kterého jen tak mimochodem vložíte informaci, jak použít váš byznys, jako nejlepší možnou cestu k tomu jak vyřešit řekněme finanční nebo zdravotní problémy. Vašeho potenciálního zákazníka zajímá jak něco úspěšně udělat a ne produkty, které zatím nepoužíval a zpravidla je ani nezná.
Nyní je jen na zákazníkovi, zda se rozhodne aktivně zapojit a to na základě vámi zpracovaného manuálu a není důvod aby vás obešel, protože již ví, že to nemá smysl, ve vás musí mít jistotu, že mu budete nápomocni při řešení jeho problému.

TAJEMSTVÍ NETWORK MARKETINGU 
Při nějaké televizní show se zeptali jednoho amerického multimilionáře, jméno je sice známé, ale nyní není důležité, co by učinil, kdyby o vše přišel a ten bez váhaní odpověděl „ Našel bych si dobrý MLM systém a stal se opět milionářem“. Je tedy velmi prospěšné zjistit zda systém, do kterého hodláme vstoupit je opravdu dobrý, co za produkt nabízí, jaký je způsob odměňování a hlavně, jaký má firma záběr. Myšleno tím, kolik potencionálních zákazníků tímto produktem můžete oslovit. Možností je celá řada, ale firem, které umožňují lidem nabízet produkt po celém světě mnoho není. Avšak pokud taková firma existuje a nabízí produkt, který může potřebovat téměř každý člověk kdekoliv na světe, navíc nabídne zajímavé řešení financování a neobvyklou podporu i v běžném životě, toho je třeba využít.
Ano a taková firma existuje, ale tak jako téměř u všech MLM systémů, propaguje i tato firma klasický postup sponzorování, vcelku s obehraným scénářem. V marketingovém plánu je doporučeno, aby lidé nabízeli její vynikající produkt a nejlepší financování všem svým známým, zadávali inzeráty, rozesílali e-maily. Většinou není v zájmu firmy, aby tomu bylo jinak a proto je 95% distributorů neúspěšných a žádné zvláštní finanční prostředky jim to nepřináší. Změnit zavedené postupy může sám distributor, když zvolí jinou nestandardní taktiku. Firma s celosvětovou působnosti s relativně dobrým produktem a velmi dobrým odměňováním existuje, ale ani produkt či kvalitní odměňování nehrají prioritní roli, cílem celé této struktury je řešit problémy celkově. Network marketing – MLM je o podnikání a reklamě a aniž by se člověk snažil, není možné očekávat hodnotný výsledek. Zajímavé je i to, že pokud již někdo v nějakém MLM je a nedaří se mu, paradoxně je to pro něj výhoda a jeho problémy budou mít najednou řešení, to protože o MLM již něco ví, dokáže lehce využít jiné postupy a z otravné a nezáživné práce se stane zábava.
Pojďte se podívat na to, jak vás může snaha posunovat na vaší cestě. Připusťme, že neumíte ovládat přijatelně počítač a nemáte čas. Jednoduché řešení, naučte se ovládat počítač, není to zase až tak těžké a každá práce potřebuje čas to přece víme všichni a MLM je podnikání i když podstatně méně časově náročné, než podnikání v jakémkoliv jiném oboru. Pokud se někdo domnívá, že nemusí nic dělat, nic se učit a přesto se mu peníze pohrnou, tak se příšerně plete. Můžete zakusit pocit vítězství nad sebou samotným, že najednou dokážete i to co se vám zdálo obtížné, pokud své nově získané znalosti využijete pro svůj business, nebo jiným potřebným směrem a zjistíte, že jste se otevřeli novým obzorům, které nás mohou v životě navést novým, pro vás daleko výhodnějším směrem. Ne jinak je to s opravdu dobrým MLM. Pokud je ale chyba pouze ve vás samotných, pak je třeba zapracovat na své mysli. Bez vlastního přičinění to ale nepůjde! No, jedna možnost by tu byla, Joe Vitale, americký milionář, autor několika bescelerů ve své úspěšné knize „Síla přitažlivosti“ tvrdí, že můžete mít co jen chcete. Zjednodušeně řečeno, napište si svá přání na papír a noste jej při sobě a vesmír vše zařídí.
Kniha se dobře čte, protože je tam psáno co chce člověk slyšet a jak bezpracně zbohatne. To, že jste si svoje přání napsali na papír a nosíte je při sobě je nepochybně dobrý začátek. Ušetřím vás však zklamání, pokud na svých přáních nebudete pracovat, nestane se nic nebo téměř nic. Kniha od Joe Vitale se hemží různými příklady, ale v celé knize není nikde napsáno, kolik lidí tímto způsobem zbohatlo, tedy mimo něj. Kniha sama o sobě je silně pozitivní a nabádá k pozitivnímu jednání a to je samozřejmě klad. Nicméně je třeba dodat, že i Joe Vitale v závěru knihy připouští, že svá přání máme nechat být, ale to neznamená nedělat nic. Je doporučeno na základě inspirace povést, co vás v souvislosti s vašimi přáními napadne. I následující postup je z velké části založen na pozitivním uvažování, ale i pozitivních činech. 
Možná jste přemýšleli o tom jak je stát úspěšným a hledáte možnosti jak to učinit a rozhodli jste se vstoupit do systému, který má všechny základní znaky MLM - Multi Level Marketingu. Na principu MLM pracuje každá firma, která má zaměstnance a firemní stromová struktura je typická i pro MLM, rozdíly samozřejmě existuji a to zásadní. Systém MLM je v jistě výborný, nicméně tuto kvalitu využili i lidé, kteří tento skvělý systém znehodnotili. Nejlepší aktivum na světě je čas a ztrácet čas jen vydělávání peněz není ideální postup. Jsou však lidé a je jich převážná většina, kteří mají pravidelné zaměstnání a práce je možná baví a to je úplně v pořádku. Je otázkou zda jim někdo nevštěpuje názor, že případné finanční či jiné strádání, bude následně vykoupeno a to je špatně. Svoboda není o penězích, ale chudoba vede do slepé ulice. Ideální stav je, aby peníze pracovaly pro vás a nikoliv, aby vy jste pracovali pro peníze. Naučme se peněz používat tak, aby za nás pracovaly, peníze jsou jen nástroj, určitý druh energie. 
Určeme si na jaké pozici v kvadrantu příjmů se nacházíme. Vlevo - mohou být zaměstnanci a OSVČ. Vpravo - majitelé systémů a investoři. Hledáte-li jistotu patříte nalevo a budete patrně zaměstnanci, kteří s relativní jistotou měsíčního příjmu poplatí složenky a další nezbytné životní výdaje. V každé případě je to jejich osobní volba, pokud ovšem žijí v demokratických zemích.
Další skupinou vlevo jsou podnikatelé OSVČ, což mohou být lékaři, zubaři, sportovci, malí podnikatelé v různých oborech, ale i právníci. Někteří z nich lékaři, právníci, ale i jiní mohou vydělávat velké množství peněz, přesto se nacházejí na levé straně, na straně závislosti. Tito lidé jsou závislí na své vlastní činnosti, na tom co sami udělají. Vydělávání peněz, jim zabere všechen volný čas. Chtějí –li být úspěšní jejich pracovní doba nezačíná ani nekončí. V této skupině kvadrantu je obrovská konkurence a je zde nejvíce stresu a zdravotních problémů. Zaměstnanci jsou závislí na měsíční omezené mzdě a osoby samostatně výdělečně činné jsou závislé na své činnosti.
Pravá strana kvadrantu je pro ty, kteří hledají finanční svobodu. Jsou to majitelé systémů, které jim vydělávají finance, aniž by se sami museli zapojit. Ale stát se majitelem funkčního systému mimo MLM, vyžaduje obrovské investice. V případě úspěšnosti v systému MLM se může majitel sítě zařadit na pravou stranu kvadrantu a tím se stát finančně nezávislým, prakticky bez výrazných peněžních investic.
Další napravo je investor, je to osoba s dostatkem financí a investuje jak do různých finančních produktů, tak do dalších systémů na pravé straně kvadrantu.

Dodržování jistých pravidel MLM vás neomylně zavede k úspěchu. Podmaněním obrovské síly internetu, která může pro vás pracovat a kdy nebudete muset někomu něco nabízet, když dotyčný nemá o vaši nabídku zájem s možností ukončit zbytečné výdaje na hledání nejistých klientů. Znamená to, že kdokoliv z vaší organizace, zaregistrovaných pod vámi se může stát úspěšným majitelem v budování networku tedy MLM. Jedním z pravidel úspěchu je vyhledávat nové informace a dokázat je aplikovat do systému, nenechávat si je pro sebe a snažit se tak pomáhat dalším vašim partnerům a oni vám to vrátí.
Každý kdo si kupuje vrtačku ve skutečnosti nechce vrtat, ale chce díru. Proto pokud chcete prodávat vrtačky, měli by jste inzerovat informace jak se dělají díry, ne informace o vrtačkách.

Tento názor jasně ukazuje na neschopnost uspět v dnešní době v marketingu podle starých doporučení. I když produkty mohou být skvělé, přesto nejsou zase až tak důležité, pokud neřeší problémy vašim potenciálním zákazníkům. Důležitý úkol je najít ty pravé zákazníky, protože většinou budete slyšet „nemám zájem“ ani o produkt ani příležitost k získání peněz. Vyřeší vaše nabídka jejich problém? Co lidé hledají? Hledají řešeni jak se vyhnout problémům.

Možná mají málo peněz…
Možná mají málo času…
Možná mají nevhodné podnikání…
Možná mají problémy se zdravím…
Možná mají mnoho stresu…
Možná se již trápí v nějakém MLM systému…

Tři základní překážky:

Nikomu se nechce prodávat!
Lidé nesnášejí když jim vnucujete nějaký výrobek, který ani nechtějí.
Většinou vás lidé, jako cizího člověka, budou vidět spíše jako pouličního prodejce, který se snaží dostat se do jejich peněženky, když se jim snažíte něco nabídnout.

Vstupem do jakéhokoliv systému si podvědomě kupujete nadějí, že podle zavedených pravidel dosáhnete úspěchů. Skutečnost je úplně jiná a i když naděje umírá naposled, umře. Váš problém přetrvává a je jasné, že naděje sama nic nevyřeší. Takže jestli chcete něco nabízet, tak neprodávejte jako první produkty, ale informujte o tom jak zásluhou tohoto produktu je možné řešit problémy. Lidé mají přímo odpor k různým MLM systémům, protože se možná již napálili a mají nepřesné informace co to MLM vlastně je. Nejlepší cestou jak získat lidi pro váš byznys je prodávat jim informace jak úspěšně vyřešit problém a dosáhnou svých cílů. To nemá nic společného s firmou ve které jste zaregistrováni, ani s produkty které nabízíte. A proto stylizujte informace způsobem, jak s vaší pomocí lze vyřešit problém, který váš potenciální spolupracovník má. Nabízejte nástroj s pomocí kterého je možné relativně rychlé řešení, jednoduše a především levně. Vašeho potenciálního zákazníka zajímá jak něco úspěšně udělat a ne produkty, které zatím nepoužíval a zpravidla je ani nezná.

Kompletní popis - manuál jak být úspěšný, je na:  www.regenclub.ws

Kolísek /senior/.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miroslav Kolísek | pondělí 12.9.2011 16:22 | karma článku: 7,47 | přečteno: 947x
  • Další články autora

Miroslav Kolísek

Rentiér.

Máte nějaké peníze na účtech, nebo ve strožoku ? Chcete je nějakým způsobem zhodnotit ? Pak máte v podstatě dvě základní možnosti.

2.6.2017 v 14:46 | Karma: 12,13 | Přečteno: 720x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Koloidní stříbro - přírodní antibiotikum.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 19:00 | Karma: 8,07 | Přečteno: 676x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Přírodní antibiotikum - koloidní stříbro.

Nejste zdravotně v pořádku ? Zkuste koloidní stříbro Koloidní stříbro je širokospektrálním přírodním antibiotikem, které nejenže nemá negativní dopad na organismus, ale umí dokonce regenerovat tkáně.

22.3.2016 v 17:11 | Karma: 11,35 | Přečteno: 886x | Diskuse| Věda

Miroslav Kolísek

Jak zjistit, jak na tom jsme ?

Neexistují nevyléčitelné nemoci, jen nevíme jak je léčit a mnohdy ani nemáme tušení, že nějakou nemoc máme. Řada tělesných nedostatků nebolí, pokud jsou v ranném stádiu a až propuknou je již z pravidla pozdě.

7.7.2015 v 0:00 | Karma: 6,77 | Přečteno: 325x | Diskuse| Ostatní

Miroslav Kolísek

Obchod s Čínou...

Není to tak dlouho co prezident Zeman navštívil čínskou lidovou republiku a sním byla i řada podnikatelů chtivých obchodovat s touto zemí. Nevím jak dalece má Čína zájem od nás odebírat nějaké výrobky, protože v Číně se vyrábí kde co, každopádně hledá spíše odbytiště pro svou výrobu.

24.2.2015 v 10:05 | Karma: 7,62 | Přečteno: 603x | Diskuse| Věda
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Opilci, nahý zadek i prsa. Nápad sblížit města přes portál se proměnil v chaos

14. května 2024  22:04

V Dublinu a New Yorku před týdnem začal fungovat kruhový videoportál. Je součástí veřejné umělecké...

Je třeba zastavit válku, pro vítězství v terénu je pomoc dostatečná, míní Pavel

14. května 2024

„Potřebujeme zastavit válku a začít debatovat o budoucím uspořádání.“ Tak odpověděl prezident Petr...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1445x
Nestandardní postupy a neobvyklé přístroje pro zlepšení zdraví a spokojenosti.
www.regenclub.cz