Přiberu a budu bohatá

Od mého blízkého kamaráda, jsem tenhle rok obdržela adventní kalendář. Ale ne jen tak ledajakej. Nečokoládovej. To mě trochu zamrzelo.

Od mého blízkého kamaráda, jsem tenhle rok obdržela adventní kalendář. Ale ne jen tak ledajakej. Nečokoládovej. To mě trochu zamrzelo. Na čokoládě ujíždím a tentokrát nic. To jakože jsem tlustá? Nebo si snad myslel, že bych to sežrala všechno najednou? (no, to si myslel správně, ale na 100% to vědět nemohl, určitě mě někdo prásknul)

  Dostala jsem adventní kalendář v podobě losu. 24 políček, každý den možná výhra. Hlavní výhra až 1 milion. Sakra, já budu bohatá. V tu chvíli mě mrzutost na kamaráda přechází. Je praktik. Určitě věří, že vyhraju a pak si můžu čokolád nakoupit co hrdlo ráčí. A nejen čokolád. Koupil losy dva. Jeden pro sebe, jeden pro mě. Gentlemansky mi dal vybrat. Takže doufám, že jsem si vybrala ten vyhérní. Dnes je 7-mý den. A zatím mám smíšené pocity. Ze sedmi dnů mám 4x padesátikorunu, dvakrát 10000,- a jednou dokonce milion. Jenže u milionu a "desettisíc" je symbol stromečku a ten není výherní. Musel by tam být symbol perníčku. Nicméně, s kamarádem se každý den kontrolujem, co kdo vyhrál. První 3 dny to vypadalo nadějně pro mě. 2x výhra po padesátikoruně a kamarád ani ťuk. Třetí den mi od něj přišla zpráva : " Tak já jsem si dnes seškrábal 1000,- :-)"

V první chvíli jsem si říkala, sakra, on mě trumfnul. Naštěstí mi vzápětí přišla další zpráva od něj:

" Bohužel byl u ní symbol dárečku, ne perníčku. Jestli máš zase pade s perníkem, tak ti normálně dojedu vyměnit los"

Uf, to se mi ulevilo. Zatím vyhrávám. Opět teda jen pade s perníkem, ale vyhrávám :-D. A vyměnit los? Ani omylem, dárky se nevracej. Jen ať si nechá ten svůj. Nicméně další den vyhrávám 10000, jenže se symbolem stromku, takže jen reklamí kampaň, za to kamarád vyhrává rovných 100,- Kč. No a je tu sedmý den, já dneska nic a kamarád vyhrává 100,-. Když to sečtu, máme v tuto chvíli naprosto stejně. Dneska jsem si posteskla a napsala mu, že chci taky vyhrávat po stovkách a ne furt padesátky. Pak jsem nad tím chvílí přemýšlela, zda v tom nebude nějaká čertovina. A pak mě to došlo. Kamarádovi jsem ihned psala " Tak je to jasný. To máme zřejmě rozdělený podle váhy. Já vážím 50 kg, tak vyhrávám pade, ty vážíš 100 kg, tak vyhráváš po stovkách :D " Po chvíli mi přišla odpověď: " Tak to abych místo hubnutí a cvičení, přibral". Kamarád má pravdu. Zvedám kotvy, jdu si koupit 2 čokolády a to by bylo, aby nebylo. Až vyhraju aspoň 500 000,- Kč, určitě se Vám příjdu pochlubit. Ale tolik snad zas nepřiberu :-).

Autor: Andrea Klusková | úterý 11.12.2018 21:18 | karma článku: 17,94 | přečteno: 756x
  • Další články autora

Andrea Klusková

Nezletilá matka

29.1.2024 v 7:30 | Karma: 31,88

Andrea Klusková

Neprovokuj svou kočku!

27.1.2024 v 11:30 | Karma: 26,95

Andrea Klusková

Když stáří šokuje mládí

30.12.2020 v 10:07 | Karma: 30,75