Diskuse
Koblihy
Děkujeme za pochopení.
V58l59a92s30t82a 50N23y68k36o13d66ý29m50o55v17á
S tím droždím pozor na slazení u houskových knedlíků se nesladí ...
Já droždí rozdrobím do důlku v mouce a zaleju vlažným mlékem ... Dělám to v míse a tu přikryji utěrkou a nechám podle teploty v místnosti vzkynout. Když je teplo tak přes půl hodiny a když je chladněji tak přes hodinu ...
Hodně zdaru nevzdávejte to ...
P82e66t33r 46Š56i45n68d46e19l46á72ř
Řekl bych, že hlavní příčinou neúspěchu autorky s koblihami bude v tomto případě její příliš teplá čepice (zkrátka, přehřála se jí hlava).
P17a49v73e82l 79V80e10r41n62e74r
Dle meho je nejlespi na drozdi nasypat krupicovy cukr a chvilku trit dohromady, do dvou minut z toho mate ridkou kasicku, rika se tomu startovani drozdi, pak uz jen zalit vlaznym mlekem nebo vodou, dle receptu, pridat trosku mouky a nechat v teple nabehnout.
I58v56a21n 27M42a29r50e71k
Vybrala jste si špatný produkt p. Klusková. Někoho už jen vyslovení jeho názvu dokáže rozpálit do ruda. Jinak ale, nejlepš, jak říká moje kamarádka" nadýchané koblihy" mají v jednom obchodním řetězci "L" , přeji hezký den.
M46a76r82i96e 42Š87í34p97k50o50v44á
Jestli nebude lepší, si ty koblihy koupit. Určitě se totiž nepečou, ale smaží:-), takže u toho droždí to asi neskončí.
A88n24d35r64e60a 37K56l50u59s39k38o73v31á
Ty od Hrušky, se ale opravdu nesmažily,ale pekly v troubě :-)
Z48b72y80š72e23k 83H54l93i52n30k26a
Ano, droždí je zákeřné. Já ho však přelstil: https://hlinka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=682082
Lest 1: místo mléka pivo + rum ve stejném objemu (celkovém).
Lest 2: Nenechávám kvásek rychle vyběhnout, ale smíchám to rovnou (tedy droždí před tím rozpustím, aby nemělo hrudky).
Lest 3: Těsto přikryju fólií a nechám svému životu do druhého dne. Případně i v lednici do třetího dne). Ono se chytne a vykvasí.
- Počet článků 17
- Celková karma 14,72
- Průměrná čtenost 1075x