Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

suzzie

8. 2. 2012 22:10
Štěkáte na špatném hrobě,

neštěkejte na pejsky,ale na jejich páníčky,kteří jsou čuńata a po svých mazlíčcích se nenaučili uklízet :-P

0 0
možnosti
K

Kitten

8. 2. 2012 20:50
Proč neštěkáte na městsku policii?

Dnes už většina z nás majittelů psů nosí sáčky a uklízí. Jenom nechápu, proč se městská policie věnuje motoristům a nevybírá pokuty od neukázněných majitelů psů. To by byl vývar!  Nějakou tisícovku za bobek by zaplatil každý maximálně jednou, po měsíční hlídací kampani by byl klid.

0 0
možnosti
JK

Josef Kobylka

8. 2. 2012 17:08
Když jsem si před více než dvaceti lety pořídil prvního psa

a známí mě viděli, jak po něm sbírám exkrementy, tak mě považovali za blázna. Jedna mě neznámá paní dokonce prohlásila, že něco podobného vidí poprvé v životě. Dnes u nás ve městě vídám většinu pejskařů, že po svých svěřencích pečlivě uklízejí, ale výjimky potvrzují pravidlo. Nakonec malý dotaz: Třídíte odpad? To také hodně lidí nedělá. :-/

0 0
možnosti
JV

jafava

8. 2. 2012 14:38
Vyzývat byste měla spíš majitele těch pejsků, protože jsou

to oni, kdo má po svém psíkovi uklízet hovínka.

1 0
možnosti
MZH

Martin z HK

8. 2. 2012 11:35
A co na to městská policie?

Nic...memají čas, musejí montovat botičky...

2 0
možnosti
VK

VLAKR

8. 2. 2012 10:24
Před několika lety

jsme vykonávali nějakou práci u nového domku jakýchsi zbohatlíků poblíže Prahy. Na oploceném pozemku jako obvykle zámková dlažba se dvěma velkými auty pána a paní domu. Vedle kousek trávníku s pískovištěm a nějakou tou houpačkou. Zde si hrál asi dvouletý synek majitelů. Jenže všude kolem byla spousta hoven od dvou velkých psů, že jste muselá dávat hodně velký pozor, abyste do něčeho nešlápli.

Že jsou majitelé psů na veřejných prostranstvích prasata, to bych snad ještě pochopil. Ale že bohatí lidé nechají své jediné dítě hrát si mezi hovny na svém soukromém pozemku, to už pochopit nemůžu.

2 0
možnosti
DP

dp11

8. 2. 2012 10:24
Já fakt sbírám,

ale někdy si připadám, že jsem ten jedinej vůl, kterej to dělá. Už jsem natolik otravná, že nabízím pytlíky i ostatním pejskařům nesběračům. Nejsou to ale jen psí exkrementy, co si domů nosíme na botách, spusta pánů a i některých "dam" se jaksi odnaučila používat kapesník, popelník a odpadkový koš. Takový slalom mezi vajgly, plivanci a hovínky je pak skutečně radost. Kdyby se městská policie věnovala místo buzerace kvůli parkování VŠEM znečišťovačům chodníků a sem tam vysmahla nějakou tu pokutu, hned by byly chodníky čistší.

3 0
možnosti
P

pěnice

8. 2. 2012 10:06
Máme pejska a žiji v jedné části Ostravy.

Já opravdu nevídám hovínka na chodníku, což se ovšem netýká travnatých části, kterých tady máme dost. Ale také hodně vídávám , jak pejskaři chodí za svým pejskem sbírat do sáčku to, co pejsek zanechá.Co však vidím velmi často, jsou očůrané zdi ve výši, kam pejsek nedosáhne. V průchodech mezi domy, na rozích.Prostě kdekoliv, kde to muže napadne. Je to o lidech, jednotlivcích.

3 0
možnosti
RK

semelik

10. 2. 2012 16:21
zajeďe kuknout do Výškovic, nejraději k nějaké školce

Ale bacha, budete asi muset chodit po špičkách.

0 0
možnosti
RK

RoKo 1

8. 2. 2012 10:02
O všem, co napadá Vaší chorou mysl...

Tedy i ho....!

0 0
možnosti

Rumcajz

8. 2. 2012 9:36
Proč?

Proč používat termín "pejskaři"? Přesnější je "obsírači".;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!