Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

KomisarLedvina

9. 5. 2012 12:25
Paní Eva

má pocit, že dítě šoupne do školy a tím to pro ni končí. A hlavně mě neotravujte!!! :-P

2 0
možnosti
A

AlBunda

8. 5. 2012 12:44
to jde zařídit jednoduše-

nedávat číslo na  mobil k dispozici,já to tak dělám:-P

0 0
možnosti
JV

KomisarLedvina

9. 5. 2012 12:26
Re: to jde zařídit jednoduše-

Tak to seš borec. Co když dítě odváží záchranka kvůli úrazu? Jak tě má učitel informovat? Asi moc nepřemýšlíš...

2 0
možnosti
HD

plavuň

7. 5. 2012 14:52
Kdo je mimo ?

Nerozumím, jak přišli někteří diskutující na to, že se jedná o autentický týdení školní profil autorčina syna 8-oDomnívám se, že nám autorka chtěla sdělit jiné, trochu hlubokomyslnější věci, než že její syn ve škole zlobí a úča si stěžuje přes telefon. Dost se divím, jak někdo chápe - nebo spíš nechápe podstatu textu.

1 0
možnosti
MD

mikado12

7. 5. 2012 15:21
Re: Kdo je mimo ?

Jéééééé, prozraď nám ty hlubokomyslnější věci..;-D... Prostě zasloužilé matky se nečaply, protože jely s mimískama na prodloužený víkend...pro ty to hlavně bylo..

1 0
možnosti
JR

raz

6. 5. 2012 13:58
Co má být vyzněním článku?

Jestli to bylo veřejné sdělení, že Váš syn je nenapravitelný parchant, kterého nejde zvládnout a Vy jej ani zvládat nechcete....tak to se povedlo! Ovšem nechápu, že když byste měla obavu s podobných telefonátů, tak proč se nad sebou, jako rodičem, vážně mezamýslíte místo toho, abyste kritizovala sebeobranný pokus učitelů jak zapojit rodiče alespoň trochu do výchovy svých dětí!

 Takové "perfektní dítě",jehož chování je v telefonátech učitele popisováno, by mělo dostat trojku  z chování, což by v civilizovanějších zemích než je ČR znamenalo utrum pro postup na jakýkoliv typ střední školy a následovalo by mnoho pohovorů rodičů s výchovnými psychology a vážně míněné varování od sociálního odboru, že takové dítě, které není rodiči vedeno k zákldním pravidlům akceptovatelného chování ve škole může být zařazeno do systému speciální pedagogické péče.

Apropos: Jak následky  výchovných chyb rodičů, k nimž se svým blogem hlásíte, ovlivňují neblaze další životní osudy dítěte, je možno předvídat.

1 0
možnosti
M

mamsrb

6. 5. 2012 14:09
Nic není černobílé

Jednou z projevů hyperaktivity dítěte je i snaha předvádět se. Dítě při tom za lehkou disfunkci mozku nemůže. O chybce ví především rodič a je na něm aby předem informoval učitele a dohodl se na formě spolupráce. Tím chci říct, že ne vždy jsou tyto dětské projevy důsledkem toho, že "roste pro šibenici". Způsob řešení pedagoga popisovaný v článku je ovšem nehoráznost.

0 0
možnosti
HN

H75

4. 5. 2012 5:06
Vychova

Mila pani autorko, presne kvuli takovym dareckum, jako je vas synator, a takovym typum rodicu, jako jste zrejme i vy, jsem pred rokem povesil kantorinu na hrebik. Ostatne posledni odstavec vaseho vytvoru hovori za vse..prece se nebudete zabyvat necim tak nepodstatnym, jako je vychova vaseho spratka. Madam, pletete si pojmy-vychovavat mate vy, skola ma vzdelavat. To je setsakra rozdil. Preju vam, abyste to pochopila driv, nez vas potomek spadne hubou o zem obrazne, ci doslova, az potka v zivote nekoho, kdo mu nevychovanost nebude tolerovat. V soucasne dobe je k tomu "hajeni" skola nucena, ale verte, ze jako obcan k tomu nucen nejsem a v pripade konfliktu s andilkem je rucni domluva jedine, co pomuze. Pro jejich vlastni dobro. !!

6 0
možnosti
EK

Eva K.

4. 5. 2012 16:52
Re: Vychova

Dobrý den. Děkuji vám, že už jako učitel nepůsobíte. Chudáci děti... Vždyť vy vlastně nemáte děti rád. Doufám, že nyní pracujete např.jako dřevorubec... Hodně úspěchů. EvaK.;-(

2 0
možnosti
JVK

krejci

3. 5. 2012 18:32
Z diakuse je vidět, že se nejvíce ozývají

potrefené husy. Autorce dávám karmu a R^R^R^R^R^

2 0
možnosti
AJ

astrudina

3. 5. 2012 20:26
Re: Z diakuse je vidět, že se nejvíce ozývají

Počkej, až přijdeš domů! To bude alespoň týden bez počítače!;-D;-D

0 0
možnosti
PH

Azbestus

3. 5. 2012 18:06
To, co píšete o své mysli (že je chorá), se patrně zakládá..

...na pravdě tak plotučně, že to sama netušíte. Dnes jsou učitelé šikanováni jednak žáky a pak často ještě jejich slaboduchými rodiči, kteří ze svého spratečka vychovali zmetka netuše, že až dospěje, přestanou se s ním lidé okolo mazlit, protože přestane být hájen. Pak začne tvrdě narážet hubou do zdi a nebude si s tím umět poradit-a to je Vaše vina Vy výkvěte pedagogů. Když své dítě neumíte vychovat Vy, jak to má za těch pár hodin stihnout učitel?

Jste na tom mentálně tak zle, že tohle nechápete? Učitel má učit-k výchově je potřeba jiných pravomocí. Tak se dál plácejte po ramínku Vy samolibá nicnetušící podivná tetko.

To jste se pěkně nabonzovala-jen co je pravda.

5 0
možnosti
PV

weitinger

4. 5. 2012 23:03
Re: To, co píšete o své mysli (že je chorá), se patrně zakládá..

Hezké a pravdivé!

1 0
možnosti
Z

zkopce

3. 5. 2012 16:26
a paní učitelko, je ten mobil opravdu zapnutý

na hlasitý odposlech ?

ANO ?

Tak poslouchejte vážená paní, oslovení paní učitelko vynechám, protože někdo, kdo má potřebu řešit vlastní pedagogické selhání telefonováním rodičům a navíc před celou třídou......................

by měl rozhodně vrátit diplom ze školy a HLAVNĚ ! změnit povolání a být co nejdále od dětí....

jo a myslím, že už mi asi nezavoláte , že ? ;-D

3 0
možnosti
PZ

0xf

3. 5. 2012 16:28
Re: a paní učitelko, je ten mobil opravdu zapnutý

proc vratit diplom proste se boji... no normalni ucitel by ho vzal za dvere tam mu vychovne vysvetli co potrebuje a mohl by si jit stezovat na lamparnu... protoze je to slovo poroti slovu... taky mohl polibit chodnik u skoly ne? ;-)

0 0
možnosti
PB

magisterix

3. 5. 2012 16:24
Co tím chtěla autorka vlastně sdělit?

Nějak mi v článku chybí autorčino hodnocení chování jejího syna. Podle mě je chování dětí ve škole vždy odrazem jejich výchovy v rodině. Proto v obecné rovině nepovažuji telefonování rodičům vyloženě za špatné, spíše za určitou alternativu poznámky do žákovské - první telefonát by tak měl být zodpovědnými rodiči přijímán spíše jako signál existence hlubšího problému u jejich dítěte, jehož projev kantor nezvládl usměrnit (důvodů může být více, nejen kantorova neschopnost). Další telefonáty učitelky proto považuji více za důsledek neřešení problému rodiči než za ostudu neschpného kantora!

7 0
možnosti
C

crook.crook

4. 5. 2012 8:10
Re: Co tím chtěla autorka vlastně sdělit?

Otec by dotelefonoval jednou, to by mi domluvil, podruhe by priletela, potreti se nikdy nic nestalo.

1 0
možnosti
PZ

0xf

3. 5. 2012 16:20
no muj tat by rekl

toz pani ucitelko chytnete toho sigra za fligr a rypnete mu za usi... a ja az prijdu z roboty tak si to snim vyridim.. a to si piste ze jsem se prestal za zady smat do oci ;-)

2 0
možnosti
JR

raz

6. 5. 2012 14:08
Re: no muj tat by rekl

Přesně tak reagoval můj otec na poznámku od matikáře  s obdobným obsahem jako měl jeden z telefonátů asi v šesté třídě. Učitel mne vzal do kabinetu a tam jsem dostal rákoskou přes stehna pěknou ránu a upozornění, že dostanu (se svolením táty) příště zas, jakmile budu vyrušovat.. Výsledek: Přestal jsem  a nakonec jsem i z toho do té doby nenáviděného předmětu (matematiky)  úspěšně maturoval.

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!