Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nepolitik

24. 3. 2008 18:48
Opět výborně napsáno

paní Klokočníková. Díky. VVVVVR^R^R^R^

0 0
možnosti
BM

bm64

24. 3. 2008 16:16
Úžasný "stroj"

Hezký článek. Jednou mně má kamarádka doktorka řekla, že mozek se "odblokuje"  po době odpovídající míře vzniklého stresu. Možná to dosvědčuje i ta Vaše vzpomínka po mnoha letech.

0 0
možnosti
I

Isvědek

24. 3. 2008 10:54
dobrodružství vzpomínání

Hezky píšete. Žádná nadbytečná expresivita a přece to má spád. Taky jsem vždycky věřil, že je potenciál našeho mozku o dost větší, než by se nám na venek mohlo jevit. A věřím v to stále. Nicméně patrně neplatí, že náš mozek zaznamenává vše přesně. Nedávno jsem o tom četl knížku _"Omyly lidské paměti", nebo tak nějak se to jmenovalo. Jméno autora si nevybavím, ovšem překlad byl od Františka Koukolíka - ten je pro mě zárukou serióznosti. Františka Koukolíka doporučuji, píše báječné vědeckopopulární knížky, je spíš materialista, ale přesto uznává cosi jako spiritualitu (řečeno dost zjednodušeně). :-)

Zdravím   Isvědek  

0 0
možnosti

3lipy

24. 3. 2008 10:18
Náš mozek

Moc hezky napsané a poučné. Souhlasím i s tím, že každá vteři a života je v našem mozku nahraná a že s nim neumíme pracovat. Jen mám trochu jiný názor na mimozemské prožitkym a Bohem, sama jsem jeden takový zažila...Ahoj L.

PS N A FOTCE TI TO MOC SLUŠÍV

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,35
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!