Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

15. 7. 2010 0:42
Komunisté vykonali nejvíc dobrého

Díky socialismu se širokým vrstvám obyvatelstva otevřel prostor ke vzdělání, ke kvalitní zdravotní péči, k důstojnému životu. Jako jediní se komunisté dokázali ze svých chyb (které dělají všichni) poučit. Kdy se k témuž dopracují "demokratické" strany? Namísto toho pravičácká propaganda překrucuje historii a vymývá lidem mozky.

Za případné zločiny nenesou odpovědnost strany, ale jednotlivci.

Komunistům byl po privatizačním puči ukraden veškerý majetek. Tady vidíme, jak dnešní režim respektuje vlastnictví. Co bylo ukradeno, musí být vráceno.

Výuka světových jazyků je snad věc každého. Nesvalujte vlastní neschopnost na komunisty.

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

14. 7. 2010 15:12
my pamětníci moc dobře víme,

že na komunistech bylo nejhorší to, co příšlo po nich - hrůzovláda ODS v čele s "neomylným" papátunelem, který sice na hradě sedí správně,lale ten hrad Mírov má se jmenovat

0 0
možnosti
J

jurneff

14. 7. 2010 16:15
Re: my pamětníci moc dobře víme,

kecy

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

14. 7. 2010 14:50
Bohumín

Dá se očekávat že bohumínské usnesení bude brzy zrušeno a levice začne spolupracovat.Bude to nutnost pokud se neobjeví nějaká nová strana na levicovém spektru.Voliči vedeni pudem sebezáchovy budou pro změnu volit zase levici a obávám se že strašení Řeckem již zabírat nebude.Rv

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 7. 2010 0:44
Re: Bohumín

ČR pod vládou pravice dopadne stejně jak dopadlo Řecko pod vládou pravice.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

14. 7. 2010 13:50
Rozložení voličského potenciálu

do dvou navzájem se po bohumínsku nesnášejících stran je pro pravici pravým požehnáním. KSČM je dnes skanzen s ne moc schopným vedení v čele. Ransdorf, jeden z mála, kteří jsou této straně schopni ještě něco dát, byl odsunut do Bruselu...ČSSD je v ještě horším stavu. Dříve - myslím během posledních 100 let - byli schopni si alespoň některé intelektuály koupit, když už neměli vlastní (jedním z prvních byl cca před 100 lety Soukup, asi posledním Zeman), ale teď ani to ne; peníze došly... Straně, které má vyhrát volby nějaká americká PR agentura či koncerty všelijakých "umělců", je těžko něco vysvětlovat. Dnes už je akorát pro smích, stejně jako byly její poslední volební kampaň a mediální výstupy k pláči.

Za této situaci rušit KSČM je zbytečné, stejně jako likvidovat ČSSD, což by šlo dost snadno podporou JUDr. Altnera v jeho sporu se soc. dem. Místo zrušených či finančně odrovnaných stran by se totiž mohl objevit někdo schopnější ve stylu TOP či VV a to by se pravici mohlo nevyplatit.

0 0
možnosti
J

jurneff

14. 7. 2010 16:21
Re: Rozložení voličského potenciálu

Ano, teď už vůbec není zájem rušit KSČM. Všem tato situace vyhovuje. Nakonec i samotným komoušům, protože jejich poslanci mají teplá místečka svých 14% vždy jistá a o nic jiného jim ani nejde.

0 0
možnosti
PK

pavel kula

14. 7. 2010 13:49
K tomu už bohužel nedojde.

Možná by ale konečně mohlo nastat to, že se vliv komunistů bude minimalizovat, jak jsem psal na svém blogu, neboť nyní je už opravdu nebude nikdo potřebovat. Každopádně jste to napsala moc hezky a já dávám karmu nejen za to, ale také za odvahu. Pavel Kula

0 0
možnosti
K

kaktusak

15. 7. 2010 0:45
Re: K tomu už bohužel nedojde.

Za odvahu?;-D Snad za konformitu.

0 0
možnosti
F

fiskus

14. 7. 2010 13:42
opravdu naivní

jste asi opravdu naivní a o komunistické straně nevíte asi vůbec nic.

Mluvíte o komunistické straně,která se opravdu chovala hrozně,ale bylo to bohužel ovlivněné rusákama.O komunistické straně která vznikla před první republikou nikdo neví nic a ani nikdo nechce aby se o tom vědělo.

Před pádem komunismu většina velkých komunistických zvířat přelezla do dnešních politických stran,které existují do dnes.

Komunisté zadlužili stát?To si děláte opravdu srandu.Dnešní ministr financí Kalousek teď vykřikuje jak stáhne státní dluh a při tom už byl ministrem financí jednou a dluh navyšoval dál?Zjistě te si prosím s jakým dluhem se začalo po pádu komunistů a jaký je dluh teď.

Žijte si dál v naivitě a čekejte,že se s touto vládou budeme mít lépe...,možná,že se jednou náš národ probere a já v to doufám,i když se toho už asi nedožiji.

0 0
možnosti
J

jurneff

14. 7. 2010 16:20
Re: opravdu naivní

Poturčenec horší turka. A to platilo i o naší KSČ. Nikoli Rusáci, to my jsme se tady k sobě chovali hrozně. A to je slabé slovo.

Ano, a komunisté skutečně zadlužili stát. Příkladů je nespočet. Zdá se vám malý dluh v dopravní infrastruktuře? Srovnejte jen délku dálnic v ČSSR proti např. Itálii či Německu  - vše k roku 1989. Atd.

0 0
možnosti
T

tromi4

14. 7. 2010 13:15
jako kdyby nebyly jiné problémy

trochu opožděný antikomunismus, co se třeba vypořádat s modrými zloději kokokodák

0 0
možnosti
JA

pefben2

14. 7. 2010 13:22
Re: jako kdyby nebyly jiné problémy

Kokodáka neznám. Bolševických zlodějů neurekom.... 

0 0
možnosti
H

hafusak2

14. 7. 2010 13:14
Velmi úsměvný článek.

Zvláště to, kde se píše o nemožnosti studovat a pod. Protože už jsem ve věku dědkovském, tak s klidným svědomím mohu tvrdit, že pokud byl někdo lempl dříve a neudělal přijímačky, tak má dnes alespoň dobrou výmluvu. Kdo studovat chtěl, tak měl možnost studovat při zaměstnání, tam se žádné překážky nekladly. Také nevím, zda SNB v letech 50-tých byla tak geniální v prevenci, že neexistovala obecná kriminalita, nebo byla naopak tak neschopná, že nedokázala nic odhalit, protože všichni ti zavření z těch let tam seděli z politických důvodů - jak dnes tvrdí. A na závěr: Existence komunistů i dalších levicových stran ve společnosti, jejich zvyšování či pokles preferencí je spolehlivým barometrem toho, jak dalece jsou občané přesvědčeni, že na ně pravicové strany kašlou. Berte to tak, že až pravicové strany začnou také něco dělat i pro normální lidi, tak levice postupně zmizí sama.

0 0
možnosti
JA

pefben2

14. 7. 2010 13:21
Re: Velmi úsměvný článek.

"Lempl neudělal přijímačky"? Vy jste, bolševníku, nikdy neslyšel o lidech, kteří nesmeli studovat z politických důvodů? Vy nevíte, že obsah výuky byl deformován marxistickými nesmysly?

Ubožáčku!

0 0
možnosti
PV

VerneP

14. 7. 2010 13:11
No jo,...

... mate pravdu, a ty, co tenkrat mohli jezdit na zapad od nasich hranic, klidne taky pozavirat.

0 0
možnosti
K

kikinka

14. 7. 2010 13:05
Ne všechno,

co se nám nelíbí se dá zakázat! (naštěstí)

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!