Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

11. 9. 2009 7:57
No nevim.

Těch států EU jsem navštívil poměrně dost, setkal jsem se i s kvalitními záchodky a zdarma, ale musím říct že jich nebylo tak moc. Dokonce mě překvapilo, když na dálničních odpočívadlech ve Francii jsem narazil na turecký záchod.  Nakonec doma taky za použití WC musim zaplatit. Vodné, stočné, toaletní papír, čistící prostředky, novou nádržku, el. el. energii na osvětlení, mýdlo, ručník.... s pochopitelně i samotné pořízení mísy neni zadarmo, v zimě doma topím a úklid si na něm provádím sám (ale jsou lidé kteří si uklízečku najímají) WC zdarma si můžou dovolit provozovat obchodní centra která jejich provoz "rozředí" mezi nájemce, restaurace, nebo letiště a co si budeme povídat, letištní poplatky mnohdy hravě překračují letištní poplatky. Představa že by provoz veřejných WC hradily obce, kraje, stát, nebo dokonce EU mě přijde jako absolutně nesmyslné mrhání peněz daňových poplatníků.

0 0
možnosti
K

Komik1

11. 9. 2009 7:45
Pravda, pravdoucí!

No jo, ale koho to zajímá.Stát, demogracie, hospodářstí, právo atd. všechno to balancuje na okraji propasti,krize nás dusí,kdejaký holomek brečí, že ho nikdo nemá rád a vy si dovolíte psát o špinavých hajzlících.Pozor, aby to někdo nevztáhl na sebe.Pojďme založit SČH(Stranu čistých hajzlů).Co?To g je tam, schválně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 17,82
  • Průměrná čtenost 2883x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!