Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Markéta H.

6. 3. 2010 4:53
Paní Evo,

připomněla jste mi jednu příhodu, kdy jsem se na Vinohradech pokoušela zaparkovat mezi dvě podélně stojící auta. Vypadalo to trochu jako z těch veselých videí typu "jak parkují ženy". Po mnoha manévrech jsem skončila sice mezi těmi auty, ale zároveň úplně na chodníku asi 15 cm od zdi domu a nebyla jsem schopná se odtud nijak dostat.  Byla jsem vděčná za těch pár zvědavých čumilů, z nichž jeden moje auto ochotně vysvobodil a zaparkoval.

Ale kupodivu jsem si nepřipadala ani jako žena a blondýna k tomu, ale jen jako začátečnice, kterou prostě v autoškole nenaučili zaparkovat. Teď už bych to zvládla :-)

0 0
možnosti
PN

paulina

6. 3. 2010 7:53
Re: Paní Evo,

Někdy mám pocit, že nás instruktoři neučí parkovat schválně.

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

5. 3. 2010 18:19
Pokud jsou ale muži nepozorní

zavání to průšvihem

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 3. 2010 17:18
Je jednoduche byt pozornym, kdyz je zena zenou

Nemecko to prehnalo, copak si mysli, ze jsou zeny neschopne zaparkovat? Moje oci neveri te tabuli, vazne si korektne politicti Nemci neco takoveho dovolili? U nas je maximalne nekde parkovani pro nastavajici matky a matky, blizko u vchodu do supermarketu, hned vedle misto pro postizene...ale jenom pro zeny??? Sokujici,okamzite zadam napravu, tohle neni genderove spravne;-D

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 3. 2010 17:57
Re: Je jednoduche byt pozornym, kdyz je zena zenou

To není žádná diskriminace. Němci jen přišli na to, že ženy se nerady ohlížejí za sebe.. Představte si tu situaci, kdy žena zajede k místu, kde chce parkovat a muž jí tam vjede zepředu!

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 3. 2010 16:36
hehe

;-D miluju parkovaci sensory a automaticke razeni :-). Moje nocni mura byvala: auto mi chcipne uprostred krizovatky a vsichni si budou klepat na celo, ono nenaskaci a vsichni budou divoce troubit :-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

5. 3. 2010 9:56
je příjemné být pozorný, když jsou ženami

;-D Parkovací místa asi neprojdou, ale parkovací senzory dost pomůžou. Taky občas zaskočí nějaký kolemjdoucí/jedoucí muž. Zrovna tento týden jsem před školkou "osvobodil" jedno nadupané SUV (ač sám ho nemám a asi ani mít nebudu) jedné dámě z "železného sevření" asi metrové mezery ze zaparkovaných aut. :-)

0 0
možnosti
MP

admiral666

5. 3. 2010 9:59
Re: je příjemné být pozorný, když jsou ženami

tupa blondyna v SUV pak cestou do solaria prejela 5 kocarku, 2 cyklisty a 1 rodinu v loganu Rv

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

5. 3. 2010 9:47
ještě bych měl poznámku k titulku

Je příjemné být ženou, když muži jsou pozorní. Jaké je to souvětí? Znáte to. Důsledkové, příčinné atd. To by mne zajímalo. Muži bývají pozorní k ženám. Jo stává se to. Žena však musí být přitažlivá a muž tím něco sleduje. Asi bude podmínkové. Za podmínky, kdy muži jsou pozorní, je příjemné být ženou. Tohle mi mozek nikdy nebral.

0 0
možnosti
M

motylek_02

5. 3. 2010 16:44
Re: ještě bych měl poznámku k titulku

:-) je to tresinka na dortu. taky jsem obcas zachranovana, jak muzi, tak i zenami a uzivam si to. :-) Jinak neni prijemne byt vubec, natoz  zenou, jdete li po ulici, se zlomenou nohou, zpocena, batoh s nakupem na zadech, je skoro 30 nad nulou, ulice z kopecka a projde kolem vas normalne vypadajici  muz s dotazem: nechces se.x????? Popripade Vas nejaky plejboj presvedcuje v kupe ve vlaku ze s nim fakt na dalsi zastavce vystoupite a pujdete na obed, protoze mate hezke nohy (???) a pokud ne, udelala jste nejvetsi chybu v zivote. Anebo Vam Vyse postaveny kolega dava najevo, ze nechat se od nej prefiknout je Vase zivotni poslani....

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

5. 3. 2010 9:36
toho jsem si v Německu nevšimnul

jinak vynikající nápad. Několikrát jsem sledoval řidičku s jakými nesnázemi se trefovala do "dírky", která byla ve skutečnosti a pro muže DÍROU. Na původní fotce vám to víc slušelo. Tady vás příliš stíní úsměv.:-)

0 0
možnosti

jarinka

5. 3. 2010 9:29
A pak že je krize.

Slevnit vlaky, prodat auta, pořídit bicykly! Prospět životnímu prostředí, ušetřit peníze, zlepšit zdraví! S kolem nemusíte couvat nikam a nikoho nepřejedete. Denní průměr zdravé chůze je sedm kilometrů! Přestaňte už konečně denně trápit svoje auta a začněte chodit pěšky nebo jezdit na kole, lenoši! ;-D

0 0
možnosti
MP

admiral666

5. 3. 2010 9:51
Re: A pak že je krize.

ano, ano R^

0 0
možnosti

aji

5. 3. 2010 8:50
Pro nás ženy je to prostě těžší díky naší výbavě

Přijde mi to nereálné, ale uvítala bych to. Parkování podélně do mezer také nemám ráda, i když mám malé auto - ještě že tak, dříve se Š 105 to bylo horší. Myslím, že většina mužů má lépe rozvinutou prostorovou orientaci, kdežto ženy parkují a couvají spíš citem (nevím, proč můj učitel autoškoly při mém couvání klečel a brečel u cesty, moc mi to nešlo). Dnes zacouvám, když musím, zajedu do rozumné mezery, ale je to skoro po 10 letech ježdění.

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

5. 3. 2010 8:27
Být ženou je fajn

za všech okolností. A směle tvrdím, že parkuju líp než většina chlapů. Určitě u toho nemám takové kecy.;-D;-)

Dobrej článekR^

0 0
možnosti
MB

buxus

5. 3. 2010 8:35
Re: Být ženou je fajn

R^Já jsem své ženě nechal k Vánocům namontovat na auto parkovacího asistenta. Fakt jí to moc pomohlo a parkuje jako profesionál. Vtip totiž byl v tom, že to uměla asi i dřív, ale bála se. Takže šlo spíš o odstranění psychického bloku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,75
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!