Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nepolitik

1. 10. 2008 13:37
Se zájmem jsem si článek přečetl, ale

protože antikoncepci nebere ani moje manželka, vzhledem k věku, tak nemohu ani nesouhlasit, ale ani souhlasit. Zkrátka tomu nerozumím. Přesto na ty co Vám nadávají nedejte a pište své názory dál. Pokud se týká ostatních léků, které jsou dosud na předpis, tak si myslím, že kromě receptu, by měl pacient mít od lékaře nějaký glejt, který by ho opravňoval k nákupu takového léku bez předpisu. Uvedu příklad. Beru občas nitroglycerin, který mi nikde bez racepru neprodají ani když budu mít záchvat a budu ho nutně potřebovat. V takovém případě by mi takový glejt určitě pomohl se k němu bez receptu dostat. Ale jinak si myslím, že je to zbytečný boj mezi lékaři a lékárníky,

0 0
možnosti
IH

misaviki

1. 10. 2008 3:08
Antikoncepce na recept je buzerace...

Bububu... všechny zemřeme na embolie, protože jsme úplně blbé. Když jsem co by 16-ti letá přišla poprvé k dr. pro antikoncepci, na vše se mě sice zeptal - ale byly to jen má slova, naprosto ničím nepodložená! Mohla jsem si vymyslet co jsem chtěla. Tak jaký je rozdíl, zda něco řeknu lékarníkovi, nebo doktorovi? Já vím, lékařům ubude peněz - recepty za antikoncepci jsou tak snadné. Není v tom ten hlavní problém? Také jsem se nikdy nesetkala s tím, že by mi dr. odmítl léky předepsat např. proto, že jsem neabsolvovala prohlídku, krev apod. Přestaňme konečně z lidí kolem dělat nesvéprávné tupce. Píšete o nějakých mrtvých dívenkách po antikocepci - jak se k ní dostaly, když je vše doteď jen na recept?

0 0
možnosti
JD

grrrr....

30. 9. 2008 22:10
Doporučuji Vám začít něco dělat

protože to co uvádíte na závěr svého článku je už na mou duši přitažené za vlasy. Ukažte mi svéprávného jedince, který se zajímá o to jestli si někdo strká ku příkladu čípek do ři... A ještě jedna taková rada, prosím neberte si do huby hackery. O těchto lidech nevíte nic.

0 0
možnosti
ZS

Z-S

30. 9. 2008 21:44
Delate jako by byly zeny nesvepravne

slepice, co by bez prisneho dozoru zobaly antikoncepci ze zabavy misto lentilek.

Pro vsechny moje dosavadni partnerky to byl akorat megavopruz, porad litat ke gynekologovi pro recept (ano, ktery jim byl obvykle vystaven na pockani casto i sestrou), aby ziskaly to skvele privilegium KOUPIT si antikoncepci (za plnou ceny).

Snad rozumna zenska na to rocni prohlidku chodi, rozumy doktor se ji zepta zda prasky bere nebo chce brat a pokud ji to vyslovene nedoporuci, tak je to holt jeji riziko.

0 0
možnosti
JB

Trisws

30. 9. 2008 18:44
Zase polopravdy

Z "antikoncepce" má mít novou preskripci pouze Postinor 2 a Escapelle, tedy "pilulky po", přesně ty preparáty, které tak měly být dostupné už dávno. Nikoli jakýkoli z přípravků, který je určen k pravidelnému braní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!