Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autorka je naladěna na kritickou notu, ale mohu ji ubezpečit, že kdyby obchodní a administrativní centrum nemělo šanci si na sebe dobře vydělat, tak ho nikdo nestaví. Ostatně i dnes je na tom místě obchoďák, že? A jaká, "národu užitečná" stavba by tam prosím měla místo toho stát? Třeba paralelní Národní divadlo nebo Kaplického monstrum?

A morbidní úvaha o Olšanských hřbitovech je opravdu paranoidní, protože obchodní centrum tam již v bezprostředním okolí hřbitovů je. Když jde člověk v OC Flora na kafe, tak kouká na Olšanské hřbitovy. Představa, že by celý areál hřbitovů byl obchodním centrem je opravdu více než morbidní a autorka by ještě mohla doporučit, aby také Strašnické krematorium bylo přestavěno na prodejní prostor:-(

0 1
možnosti
VS

OC flora ale nestoji na pozemku hrbitovu, pred nim tam byla jakasi dlazdena plocha, kde byli zelinari.

0 0
možnosti
JP

a ja myslel, ze o tom, co se kde bude stavet nerozhoduje hentyn onen "fseholid", ale developer, pripadne ivnestor ... "fseholid" by si mozna pral leccos, akorat tak nejak nema penize ani na pozemky, ani na stavbu, takze holt bude mit "fseholid" tak nejak smulu a stavet se bude to, co uzna za vhodne developer.

0 1
možnosti
VS

No nastesti mame ruzne pamatkove ustavy a regulacni plany, takze i ten developer je brzden v jeho zlocinnem rozletu.

2 0
možnosti
FK

"i výkvět národa" Autorko, pro vás jsou výkvětem národa  bezdomovci, kteří nejsou ochotni  postarat se o sebe?

1 2
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,67
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!