Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Jedna věc je rozhodnutí, zda skončit, či neskončit večírek. Případně zda se večírku neúčastnit. To mi přijde jako otázka vkusu, či, chcete-li, nevkusu. Ale lhaní, to je již otázka důvěry, a té máme u nás tak málo, že mi jakékoli její snižování přijde trestuhodné.

P.S. Pietní akce typu objetí fakulty mi přijdou důležité. Na druhou stranu rušit všechno "jenom" kvůli tomu, že se stala takováhle tragédie, to ji v jistém smyslu, který jde teroristickým magorům na ruku, vyvyšuje. V tomhle mi přijde ideální přístup Izraelců - ti se netváří, že se nic nestalo, ale zároveň se také snaží žít dál své běžné životy. A nemluvím teď o současné izraelsko-palestinské válce, ale o dost častých teroristických útocích, jimž byl Izrael vystaven od počátku své existence.

1 0
možnosti
Foto

Pan ministr slíbil že se o víkendu vyzpovídá a bude zas dobře

0 0
možnosti
Foto

To by mně zajímalo, zda pan ministr práce a zahálky bude při tom vyzpovídání se klečet - a pokud ano, zda si vezme (aby jej to tak hrozně moc nebolelo a nestudilo), polštář??

0 0
možnosti
Foto

Ale houby. To meli zrusit vsechny plesy? Zavrit vsechny hospody? Zrusit vsechny firemni vecirky? Atd? Prestante uz s tim honem na carodejnice. Po te mlzil hloupe, o tom zadna, omluvil se, nic protizakonneho neudelal. Zbytek nechte k volbam.

4 0
možnosti
DR

Jistě. Asi šestkrát lhal, každý den vymýšlel jinou verzi, ale omluva to spraví, že.

1 0
možnosti
JH

Cožpak se tam nenašel nějaký jiný ČLOVĚK, který by řekl: "Už netancujme, prosím..."?

Určitě našel, ale nenutil odcházet ostatní.

1 1
možnosti
MK

Celá tato vládá a další funkcionáři ve vedení státu (Pekarová,Richterová,Volný...) se chovají jako papaláši za socialismu.Je překvapivé,že je stále dost lidí kteří by je volili.

4 0
možnosti

Jo, je strašné překvapení, že politici se chovají jako lidé opilí mocí. Je strašné překvapení, že se tak chovají politici na celém světě.

2 0
možnosti
JS

Karma. Já se to dozvěděla před čtvrtou a jela z práce do fitka a přemýšlela, jestli mám jít cvičit, když se kousek ode mě děje taková tragédie....

2 2
možnosti
PZ

P97e50t25r 90Z77i87d55e92k

9. 1. 2024 9:14

Kdybych vánoční večírek pořádal já, nerušil bych ho. Určitě si nenechám pokazit svátky nějakým magorem. Kdyby ale někdo svou účast odvolal, pochopil bych ho.

3 4
možnosti

Podnikový mejdan jsou svátky?

1 0
možnosti

Nenapadlo Vás, že spousta lidí vidí svět jinak než Vy?

Pro mě osobně, vystřílená filosofická fakulta znamená tolik, co vystřílená škola někde v Ohiu. A ne, nebrečím pokaždé, když nějaký hlupák vezme do ruky pušku a jde navštívit školu v Ohiu. Ok, Praha je mi blíž než Ohio, takže je to zajímavější zpráva. Ale ty lidi jsme neznal tak jako tak. Tak proč truchlit?

Já plně akceptuji, že někdo je o dost emocionálnější než já a bere podobné zprávy hodně osobně. Ok, každý jsme jiný. Bohudík. Tak si přestaňme vnucovat své pohledy na svět a kritizovat se za jiný pohled.

12 6
možnosti

Vy ovšem nejste člen vlády a zaměstnanec MPSV.

7 0
možnosti
Foto

Jako všude jinde. Večírků bylo na ten den naplánováno a zaplaceno spoustu a jistě je nikde nikdo nerušil a ani tam nikoho nedržel. Stejně tak jako na koncertech a sportovních utkání, nebo při zábavě v televizi či v hospodě. Život šel prostě normálně dál....

8 5
možnosti
JN

Tak až na to, že byl například zrušen zápas fotbalové Slavie v LM a následující den celé kolo naší hokejové extraligy.

Nicméně hlavní problém já vidím v tom, že se Jurečka na ten večírek vrátil ještě po večerním zasedání vlády a v médiích ohledně toho trapně lhal.

9 0
možnosti
PV

Kolik se asi tak celkově zrušilo ten den těch vánočních večírků? No moc ne.

4 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 12,15
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!