Pac a pusu.

Všem nickům, kteří se namáhali pod mé blábolení občas něco napsat. Budete mi chybět. A díky. Diskuse bez vás budou připomínat širé pláně amerického západu, kde se prohání osamělý Vinetů.

Budou slušné, korektní, objektivní a lustrované:

  • adminy,
  • samotným autorem blogu.

Ó my se máme! Pohledy na věc z jiných stránek se už patrně nedozvíme.

Já jsem se nijak nekryla, nemám z toho paranoidní stavy. Navíc je mi jasné, že na webu jsme vystopovatelní všichni, a kdo si myslí, že ne, je naivní jak Šmoulinka. Ale hodně se mi nelíbí nedůvěra adminů a představa ofocené občanky. Ačkoli v mém případě to zřejmě třeba nebude. Jsem fakt jediná v republice a visím si zde čtyři roky pod svým jménem i fotkou. Pravda, o něco málo hezčí a mladší, než jsem ve skutečnosti (nebo naopak ;-) ?). Teď mne napadlo, co když to Velký bratr odhalí a přinutí mne sem dát foto pěkně zepředu, staré maximálně měsíc, vlasy za uši a bradu ven, bez úsměvu a výrazu, aby mne všichni bezpečně poznali, i kdyby nechtěli…

Klimeček vypadá jako tuctové příjmení, ale ve skutečnosti jsme z tajemného rodu zednářů a koluje nám v žilách divná krev. Praprababička mého syna byla Maria von Klimeček a já jen čekám, kdy na mém prahu zaťuká Tom Hanks a vydáme se luštit nějakou zatracenou šifru ;-).

Ale vážně. Prostě to strašně zavání totáčem. Manipulací. Komu ta anynomita vlastně vadí?

  • Bloggerům z dobrých 80% ne, ten koláčový graf, co iDnes zveřejnilo, je legrační (nevím, koho se vyptávali a s kým téma diskutovali, ale pokud jsme to nebyli všichni a byl proveden jakýkoli výběr, může být výsledek totálně zkreslený).
  • Diskutujícím sotva, kdo chtěl, byl v diskusi pod celým jménem.
  • Čtenářům? To je amorfní skupina, kterou nelze vyhodnotit.
  • Takže zbývají jediní, a to admini a redaktoři iDnes. No co už, je to jejich právo a chtějí být serverem nejen nejčtenějším, ale i nejserioznějším ;-). Zřejmě.

Avšak přátelé, je to takhle na různých webech, na Lidovkách, Neviditelném psu a tak dále. Jistě existují stránky, kde jsou diskuse anonymní, a nic nám nebrání publikovat si své plácání zde. Co jsem tak koukala, je to např. blogspot.cz. Zřejmě to zkusím i tady nebo někde jinde, kde jsou diskuze volné. Já totiž zpětnou vazbu chci, jinak bych to mohla rovnou strkat do nějakého virtuálního šuplíku.

Na druhou stranu jsem se rozhodla, že tady zůstanu (tedy pokud mne po tomto článku nevykopnou ;-)). Zatím. Dali mi dost a já si to uvědomuju. Tímto adminům blogu děkuji, že mi umožnili zde exhibovat a zajistili skutečnost, že má plácání někdo četl, a zajímavé reakce. Od kamarádů, z diskuzí, z blogů…

Rozhodně se však nebudu vykecávat k ničemu jinému, než k blogům lidí, které jsem si oblíbila. Kašlu na nějaké proměny bytů, lidí, srandovní „příběhy“ ona a x-mana, prostě nic. Myslím, že mě to od 1.11.2012 nebude bavit.

Ahoj a ještě jednou díky, vy anonymní kumpačko. Na mém blogu jste byli v naprosto převažující skupině milí a inteligentní lidé. I když jste někdy psali, že nemám pravdu, ale o tom to bylo, ne?! Je to divný, ale fakt ji někdy nemusím mít. Ostatně pravda si žije nezávisle na našem názoru a už vůbec nezávisle na jakémkoli blogu. Jak píše jeden bloger, kterého všichni znáte: „Věřte sobě, nevěřte ani mě, natož medyjam.“ ;-)

Jo a pokud mi kdokoli cokoli napíšete, nic nesmažu. Na holej pupik…

Autor: Iveta Klimečková | středa 31.10.2012 16:44 | karma článku: 23,03 | přečteno: 1351x
  • Další články autora

Iveta Klimečková

Bajka o ministerstvu

27.8.2016 v 10:17 | Karma: 26,82

Iveta Klimečková

Panika v obci

12.12.2015 v 16:29 | Karma: 33,09

Iveta Klimečková

Městská hromadná poprava

30.9.2015 v 21:33 | Karma: 15,06