Diskuse
Opravdu "krutá" dieta
Děkujeme za pochopení.
jarinka
Je dobře,
že jste stravu odlehčila a cítíte se lépe. Jen aby nepřišel hlad po uhlovodanech a abyste pak nesnědla pecen chleba na posezení. Tomu se pak neubráníte. Já bych na to šla trochu jinak. Jedla bych v menších množstvích všechno, včetně trochy živočišných tuků, uhlovodanům bych se vůbec nevyhýbala, spíše naopak, a k tomu dost pohybu. Myslím toho nejpřirozenějšího - chůzi.
Z vlastní zkušenosti vím, že když tělo nedostává složku, na kterou je celý život zvyklé, tak mu chybí a stejně si ji pak vezme. Ale v dvojnásobném množství a kila jsou zpátky.
leontýnka
Re: Je dobře,
Tohle zdraví lidé, co se nudí a nemají co na práci a proto se po přečtení nekolika článků v novinách rozhodnou držet jejich tělu zbytečnou a nepotřebnou dietu nikdy nepochopí. budou se raději trápit žrádlem uprostřed dostatku do konce života, budou raději nervní, vypěstují si dietami nejen žaludeční vředy a ledvinové kameny, ale třeba i bulimií, než aby se s chutí pořádně najedli. Revoluce z přežrání. Já si na rodzdíl od dietářů dnes v poledne dám vepřoknedlo, v pohodě, beze strachu a bez počítání všelikých těch "živin" a "kalorií", v žaludku budu mít jako v pokojíčku.
mevak
Kterak jsem dostal chutě.
Držím tradičně od začátku roku hubu na uzdě . Ale budu muset , po přečtení Vašeho blogu , své utrpení zmírnit . Napsala jste totiž skvělé recepty . Přece ale pro klid svědomí z nich něco uberu . Brzy se na podobné téma ozvěte !
ivuskli
Re: Kterak jsem dostal chutě.
dík, pokud to není ironie . napíšu, ráda se podělím, fakt mě to baví vymýšlet. Ty drcelé ořechy do teplých zelenin se sýry jsou výtečné.
Urb - Ledorubom v Meksike
Nějak to na mě dýchá útěkem od pořádné kuchyně
Čím dál víc lidí neumí udělat pořádně zabíjačkové pochoutky s haldou zelí. Dobře grilovanou drůbež a ryby a ostatní jídla mají začínat rozpuštěním sádla a osmahnutím cibulky. Nakonec jednou týdně všechny odřezky smíchat, semlet a nadělat haldu karbanátků.
ivuskli
Re: Nějak to na mě dýchá útěkem od pořádné kuchyně
Jo, je to dobřejší, ale k mému velkému údivu i ten oliváč je lahodný, mastný a srovnatelný. Nevoní jak sádlo či máslo, ale je dobrej jinak.
semelik
Šopák s česnekem je sqělej, ale kde sehnat ČESNEK?
Když obchody jsou plný toho polystyrenovýho.
- Počet článků 98
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1172x
Seznam rubrik
- Můj milý deníčku
- Příběh z brněnského podzemí
- Z deníku pravého muže
- Jen tak
- U nás v Kocourkově
- Toxický odpad
- Sado Maso
- Nuda v Brně
- Hyde park
- Osobní
- Nezařazené