Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

6. 2. 2011 8:29
Je dobře,

že jste stravu odlehčila a cítíte se lépe. Jen aby nepřišel hlad po uhlovodanech a abyste pak nesnědla pecen chleba na posezení. Tomu se pak neubráníte. Já bych na to šla trochu jinak. Jedla bych v menších množstvích všechno, včetně trochy živočišných tuků, uhlovodanům bych se vůbec nevyhýbala, spíše naopak, a k tomu dost pohybu. Myslím toho nejpřirozenějšího - chůzi.

Z vlastní zkušenosti vím, že když tělo nedostává složku, na kterou je celý život zvyklé, tak mu chybí a stejně si ji pak vezme. Ale v dvojnásobném množství a kila jsou zpátky.

0 0
možnosti
L

leontýnka

6. 2. 2011 8:49
Re: Je dobře,

Tohle zdraví lidé, co se nudí a nemají co na práci a proto se po přečtení nekolika článků v novinách rozhodnou držet jejich tělu zbytečnou a nepotřebnou dietu nikdy nepochopí. budou se raději trápit žrádlem uprostřed dostatku do konce života, budou raději nervní, vypěstují si dietami nejen žaludeční vředy a ledvinové kameny, ale třeba i bulimií, než aby se s chutí pořádně najedli. Revoluce z přežrání. Já si na rodzdíl od dietářů dnes v poledne dám vepřoknedlo, v pohodě, beze strachu a bez počítání všelikých těch "živin" a "kalorií", v žaludku budu mít jako v pokojíčku.

0 0
možnosti
M

mevak

6. 2. 2011 2:03
Kterak jsem dostal chutě.

Držím tradičně od začátku roku hubu na uzdě . Ale budu muset , po přečtení Vašeho blogu , své utrpení zmírnit . Napsala jste totiž skvělé recepty . Přece ale pro klid svědomí z nich něco uberu . Brzy se na podobné téma ozvěte !

0 0
možnosti
IK

ivuskli

6. 2. 2011 10:25
Re: Kterak jsem dostal chutě.

dík, pokud to není ironie :-) . napíšu, ráda se podělím, fakt mě to baví vymýšlet. Ty drcelé ořechy do teplých zelenin se sýry jsou výtečné.

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

5. 2. 2011 23:03
Nějak to na mě dýchá útěkem od pořádné kuchyně

Čím dál víc lidí neumí udělat pořádně zabíjačkové pochoutky s haldou zelí. Dobře grilovanou drůbež a ryby a ostatní jídla mají začínat rozpuštěním sádla a osmahnutím cibulky. Nakonec jednou týdně všechny odřezky smíchat, semlet a nadělat haldu karbanátků.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

6. 2. 2011 10:28
Re: Nějak to na mě dýchá útěkem od pořádné kuchyně

Jo, je to dobřejší, ale k mému velkému údivu i ten oliváč je lahodný, mastný a srovnatelný. Nevoní jak sádlo či máslo, ale je dobrej jinak.

0 0
možnosti
RK

semelik

5. 2. 2011 22:30
Šopák s česnekem je sqělej, ale kde sehnat ČESNEK?

Když obchody jsou plný toho polystyrenovýho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1172x
Dcera. Máma. Blondýna. Analytik. Grafoman... vydala jsem bohatě ilustrovanou knížku - příběh života a smrti jednoho vynikajícího brněnského malíře, který se nestal slavným, protože ....