Diskuse

Jen tak

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

22. 3. 2011 11:22
Ano, problémem jest

nedostatek tolerance.  A nedostatek tolerance je vlastnost  která pochází z pocitů méněcennosti. "Heč já ještě Nemám čtyřicet" :-P

0 0
možnosti
C

carolusI

3. 3. 2011 3:08
Děvče

berte to v klidu. Pitomců jsou všude mraky. Prudí se navzájem tož pruďme je taky.

Ne veršovat jsem nechtěl, to mi jen uklouzlo. Nedivte se, že ženy po čtyřicítce jsou neoblíbené. Je to logické, přibližují se prudce babičkovskému věku a pokud nemají doma chlapa na kterém si mohou vylívat zlost, jsou protivné na každého v okolí. Ale nezoufejte. Chlapi to sice mají o pár let později, ale přijde to na ně taky. Podívejte se někdy na padesátníka, kterého pěkná osmnáctka pustí sednout v tramvaji tomu také poklesne čelist. Když se mi to stalo poprvé, měl jsem chuť té chudince dát pohlavek. Vidíte, chlapi to nemají lehčí, jen to nedávají tolik najevo. Všimněte si, že babča po padesátce už je zase v kursu. Ta už se smířila s osudem a je pro okolí mnohem příjemnější než vystresovaná čtyřicítka.;-D

0 0
možnosti
IK

ivuskli

3. 3. 2011 10:49
Re: Děvče

Dík, beru to v úplném klidu, mám jiný starosti než řešit furt dokola problémy jakéhokoli chlapa, o tom ten článek fakt neměl být. Jen mě vyprovokovala jedna reakce jakéhosi oteklého postpubescenta na poměrně dost nelogický článek jedné ženy po 40, která skuhrala, že se nemůže seznámit. Pubescent ji prakticky zaslal do hrobu, přišlo mi to fakt téměř sprosté.  

S těmi 50-kami je to pozoruhodné a myslím, že na tom něco bude, už se těším ;-) .

0 0
možnosti
S

SangInnocent

2. 3. 2011 22:49
..

Velmi pravdivý článek. Mám z dnešní společnosti podobný dojem.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

3. 3. 2011 10:50
Re: ..

No, o tom to mělo být. o uvědomění si nebezpečí. dík že jste mě pochopil /a.

0 0
možnosti
E

eightman

2. 3. 2011 20:24
Téma na muzikál

moc to dramatizujete.S tím uměním to nepřehánějte.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

3. 3. 2011 10:51
Re: Téma na muzikál

když mě to fakt baví :-)

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

2. 3. 2011 17:26
moc to dramatizujete.....

kdyby damy po 40 neustale nekde nebrecely, jak je tezke najit chlapa, jak jsou chlapi takovi a makovi a jak si je nezaslouzi... Tak by si jich nikdo ani nevsiml. Takhle je to jen prirozena reakce.

0 0
možnosti
Š

Šach.mat

2. 3. 2011 20:08
Re: moc to dramatizujete.....

souhlas R^ (s malou výhradou :-) - jsou reakce sice drsné, nicméně trefné a vtipné ;-), a pak jsou reakce JEN buranské, z kterých jsou TÉŽ cítit ty kyselé hrozny...)

0 0
možnosti
MK

Bob-an

2. 3. 2011 17:18
Příčina?

Chce si to uvědomit, že nic se neděje bez příčiny. Typicky nenávist k menšinám je přímo úměrná tomu, jak daná menšina vystupuje vůči zbytku společnosti. Ono se od lidí asi nedá čekat aby obdivovali příslušníky nejmenované menšiny, kteří na všechno řvou disrkiminace, nikdy nepracujou, a v jejich přítomnosti se člvoěk občas bojí o vlastní život. Tohle se dá vztáhnout prakticky na jakoukoli "dikriminovanou" menšinu. Třeba i na důchodce: dříve byli i uznávaní díky svým znalostem, zkušenostem a schopnosti koplexního nadhledu na společnost.Obraz dnešního důchodce je maník co rve v lidlu s druhým důchodcem o poslední kousek zboží v akci, nadává na ODS která ho dennodenně okrádá a vůbec nadává na skoro všechno - takové lidi těžko budou mladí uznávat jako svůj vzor respektovat je.

0 0
možnosti
MK

Bob-an

2. 3. 2011 17:20
Re: Příčina?

Pokud chce nějaká menšina zlepšit to jak ji vnímá zbytek společnsti tak musí začít především u sebe. Zásadní chyba je nutit většinu k respektování menšin silou (zákony) - to spíš vede ještě k větší nevraživosti, protože fakticky potom většina nedobrovolně sponzoruje menšinu.

0 0
možnosti
K

kostižer

2. 3. 2011 16:15
A když budete v tom střílení , tak......

...zastřelte i zdejší autorku Ivetu Klimečkovou , která se charakterizuje jako blbá blondýna . Není daleko od pravdy.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

2. 3. 2011 16:35
Re: A když budete v tom střílení , tak......

trhněte si, anonymní hochu (děvče). Určitě jste brunet(ka).

0 0
možnosti

jeanetka

2. 3. 2011 15:38
Autorko,

dala jsem Vám karmu pro povzbuzení ... nicméně, uplynula hodina, tak můžete publikovat další článek - tentokrát, prosím, něco optimistického, co potěší, nebo humorného, co pobaví, nebo zanadávejte s vtipem a nadhledem na něco, na co nadává zrovna většina, nebo zavěste fotky, co jste nafotila dnes, dnes je hezky, sluníčko svítí, fotí se fajn. Jana Šimonová

0 0
možnosti
IK

ivuskli

2. 3. 2011 15:56
Re: Autorko,

Díky :-) . i za povzbuzení. Na mě opravdu nedávno při čtení asi tří článků dýchlo něco velmi nepěkného. Jinak jsem rodilý optimista a venku je opravdu hezky.

0 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

2. 3. 2011 15:32
Jojo

Odkvetlá kóčo, není potřeba nikoho střílet. Naopak podejme ruku, každému, kdo pomoc potřebuje, váží si ji a je za ni vděčný. Touto skupinou jsou obvykle lidi zdravotně postižení, kteří si své postižení nezavinili sami. Ale proč máme mít soucit s lidmi, kteří jdou proti přírodě nebo naší kultuře a chtěj neustále diký své anomálii neustále nějaké výhody a běda, když jsou jim odepřeny.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

2. 3. 2011 16:01
Re: Jojo

Ne soucit, ale taky ne nenávist, víte. Každej má svůj úhel pohledu a je někdy dobrý vědět, že existuje i jinej. Fanatičtí náckové nedávno vtrhli do klubu, kam chodí můj syn, s bombery, a všechny tam pomlátili, naštěstí bez vážnějších zranění. Proč ? protože tam chodí různý týpci, pankáči, semtam i nějakej gayík, umělci a tak. A policie se dloubala v nose o pár desítek metrů dál...

Jinak jasně že přeháním, ale já to jinak psát neumím.  Jinak to je téma na několik knih, co je dobře a co ne

Odkveltá kóča je pěkné :-) .

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

2. 3. 2011 14:51
Co je to za

hysterický výkřik? Je přece rozdíl mezi přáním nemuset o někoho pečovat, platit, nechat se otravovat a střílením! Mně je fuk, co dělá baba Vomáčková, "žena po čtyřicítce", róm nebo alkoholik - ať si dělají co jim libo, kromě... kromě pořvávání někde na náměstí s cílem přimět vládu, aby mi zvedla daně a z výtěžku živila cikány, babě Vopmáčkové zvedla důchod a nerodící "ženě po čtyřicítce" přidělila dítě i patřičnými "dávkami".

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1172x
Dcera. Máma. Blondýna. Analytik. Grafoman... vydala jsem bohatě ilustrovanou knížku - příběh života a smrti jednoho vynikajícího brněnského malíře, který se nestal slavným, protože ....