Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

luta22

24. 11. 2009 21:49
Perfektní :o)

No, myslím, že ten Kocourkov jsem trefila, a to jsem ani nečetla před napsáním svého příspěvku ten Váš na tomto blogu. Mám z toho zhruba stejný pocit, naprosto jste to vystihla :-D Upřímně - chtěla bych jednou zažít tolik akčních zvratů v rámci jednoho maloměsta. Musí to být životní zážitek! ;-)

0 0
možnosti
BR

Stobka

17. 11. 2009 14:16
Tohle se povedlo

Díky, moc jsem se pobavila,sedí to. Mám dost dukátů na to, abych mohla vidět i smazané příspěvky v posledních neškodných diskuzích pod kapitolami blogového románu. Nestačím se divit, proč mažou všechny příspěvky, kde se vyskytne slovo s*x nebo š**ání, ačkoliv nikoho nenapadají. Představuji si ty čerstvé brýlaté absolventy IT s mastnými dlouhými vlasy, kterým nařídil starosta, jak mají "moderovat" diskuse, a silně mi to připomíná jednu dobu.  Ať žije svoboda projevu.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

21. 11. 2009 15:28
Re: Tohle se povedlo

Díky :-) .

Už mám ty dukáty konečně taky, takže můžu do diskuse. Mimochodem naskakovaly dle nějaké záhadné logiky, kterou se mi nepodařilo odhalit, ale kupodivu to šlo celkem hbitě.

V Kocourkově bylo absurdní to, že motem 1. vítězné kapitoly byl nápis "Vránová šuká s Bláhou", druhé další nápisy v podobném duchu, a ve 3. kapitole najednou šmik, a neprošlo vůbec nic. Myslím, že za to mohla nějaká ajťákovic tetička ;-), kterou si představenstvo přivedlo na pomoc. Všimněte si totiž, že svůj blog si můžu klidně prznit jak chci, a tetička spí.

0 0
možnosti
JK

lola-cz

2. 11. 2009 11:59
Vaše shrnutí sedí jak prdel na hrnec.

R^ ;-D 

0 0
možnosti
IK

ivuskli

21. 11. 2009 15:33
Re: Vaše shrnutí sedí jak prdel na hrnec.

Díky :-) . I za přečtení dalších článků.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

31. 10. 2009 10:29
Blognovelu jsem nečetl,

ale došel jsem k závěru, že se podobně rodí telenovely Ulice, VKV, Ordinace. Jeden díl píše mamka(která figuruje jako autor a příjemce honorářů, pak manžel, milenec, exmanžel, kamarádka od kafe, pak jiná od golfu, tenisu, babička, dědeček atd. Soudím ale jen podle upoutávek a to jen do doby, než dojdu pro ovladač a někam to rychle přepnu.

0 0
možnosti
IK

ivuskli

21. 11. 2009 15:49
Re: Blognovelu jsem nečetl,

On to ale mohl být dobrej projekt, kdyby to M.V. a spol. vzali jako trošku odvázanej experiment, a nebáli se literárně rozšoupnout. Opravdu tam byly moc dobré kapitoly, stylově i obsahově, ale málokdo z těch lidí sedne do stylu M.V. Pokud to dokáže a současně je vtipnej, originální, a zůstane svůj, klobouk dolů, ten by měl opravdu psát.

Tímhle plácáním dohromady z toho celku bohužel Ulice je. Zejména když si to Mistr fakt předělá zcela po svým, to se prostě zabije 90% kouzla věci. I když věci dobré.

0 0
možnosti
MF

falm

31. 10. 2009 3:54
Skvele

Trohu s předávkovaným hořkým humorem, chtěloby to i trohcu toho mléčného - ale nedivím se Vám. Z Vašeho psaní je cítit, že jste si prošla "svoje".

Každopádně - talent máte, ale jak bohužel vidíte - je to zoufale málo.

Nejlepší je být "u lizu". Třeba i bez talentu.

Ale to už jste pochopila. A nedejte se. Knížku si přinejhorším můžete vydat i vlastním malonákladem a třeba se to časem rozroste.

Dejte vědět, až napíšete a vydáte. !!

0 0
možnosti
IK

ivuskli

21. 11. 2009 15:55
Re: Skvele

Díky. On to byl prostě Absurdistán, jakých je v dnešním světě požehnaně, a člověk se jim může akorát smát. Přesto myslím, že dokopl pár lidí k tomu, aby pochopili, že psát a/umějí, b/mají. A nemuseli ani viset v horní liště.

0 0
možnosti
W

Wendolene

30. 10. 2009 23:26
Krasne shrnuto

Co dodat? Jenom ze se bojim, ze vykrade mistr Fifeg i tento blog;-D

Je videt, ze spousta lidi umi psat, ale ti by nemeli lezt Fifegovi do zeli, mistra by mohlo rozcilit, ze je nekdo lepsi nez on;-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

30. 10. 2009 20:33
hehe

;-D shrnuti me pobavilo. dobry. predstavenstvo by Vas melo najmout jako piiaaarku, s takovym shrnutim obsahu se to i bude prodavat ;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1172x
Dcera. Máma. Blondýna. Analytik. Grafoman... vydala jsem bohatě ilustrovanou knížku - příběh života a smrti jednoho vynikajícího brněnského malíře, který se nestal slavným, protože ....