Diskuse

Nežereš maso?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Člověk se učí celý život. Ještě máte dost času.

3 0
možnosti
AJ

Zajímavé je, že málokdy čteme článek typu: "Po mnoha letech jsem dospěl/a k přesvědčení, že je nejlepší jíst vyváženou stravu, proto JÍM MASO!";-D;-D Lidé nějak nemají důvodů psát o tom, co je běžné a normální, protože člověk je všežravec...

Zato vegetariáni se musejí zpravidla vyznat z důvodů, které je k jejich zálibě vedou, je to nějak nutkavé..., nejste první a nebudete jistě poslední...8-o;-)

1 0
možnosti
Foto

Neztrácejte naději!;-)

0 1
možnosti
MS

Já jsem z domu zvyklý sníst bez reptání vše, co se mi uvaří a dělám to tak dodnes. Jediné, skutečně  j e d i n é  jídlo, které nepozřu, je sójové "maso" v jakékoliv úpravě. :-)

3 1
možnosti
Foto

než se chodit pást na louku s atlasem rostlin, radši zůstanu u toho, na co jsem zvyklý. Je to svobodná volba každého z nás a já si život bez vepřového kolene s křenem a hořcicí neumím představit;-).

6 0
možnosti
Foto

no vždyť v tom taky máte ty ty rostliny:-)

1 2
možnosti
Foto

R^ Máte pravdu. Dám si zase vegetariánství na pár měsíců - vždycky to pomůže. Minimálně uzeniny a hovězí PRYČ!

1 3
možnosti
ZZ

Maso jím, i když každý den ho mít taky nemusím. Vegetariánem bych ale být nemohla - před pár lety na brigádě jsme neměli podmínky na vaření masných jídel, takže jsme mnozí neměli maso nějaké dva týdny. Po této době jsem začala pociťovat skoro absťák a za flák masa jsem pak byla neskutečně vděčná a maximálně jsem si ho vychutnala. Takže maso jo, i když ne nutně každý den.

A stejně tak, jako já nikoho nenutím, aby maso jedl, tak stejně tak mi vadí, když se někdo snaží pořád přesvědčovat o tom, že vegetariánství je snad něco víc, něco etického apod.. Člověk je prostě všežravec.

7 0
možnosti
Foto

Není to víc, ale je to volba, která by měla být respektována.;-)

1 3
možnosti
Foto

Teď v předjarním období nejím žádné maso a celkově jím méně. Lidé vůbec jí více, než potřebují, je to poznat podle postav i podle nemocí. Polovinou z toho, co člověk sní, živí sebe, druhou polovinou pak živí lékaře. Karma za článek.

4 3
možnosti
Foto

zní to drsně, ale nejvíc proti přírodě je se navzájem nezabíjet....přesto to nedělám;-) ...máte svůj naivní svět, proč ne, ale morálku do toho netahejte...je to jaksi "mimo nádobu";-)

5 1
možnosti
Foto

Člověk je z celkového pohledu tak trochu proti přírodě...

2 4
možnosti
Foto

Vitamin B12 se dá v pohodě získat z Chlorelly a Spiruliny...

3 5
možnosti
Foto

Uvažovaných rostlinných zdrojů bylo mnohem více, ale vždy se jedná o analogy a jako spolehlivý zdroj zatím žádná označena nebyla... B12 produkuje střevní mikroflóra, ale ani na tento zdroj se nedá plně spolehnout...

1 5
možnosti
Foto

no tak jste nám svojí úchylku hezky vysvětlila. Ulevilo se Vám?

5 3
možnosti
  • Počet článků 728
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 454x
Nesnažte se mě cpát do škatulek, do žádné se nevejdu. I když se celý život snažím...

twitter.com/tumovaklara

rysan.estranky.cz