Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martin013

6. 6. 2012 12:51
Svině

Tak svině Rath...... Na "normální" ženskou, máte dost neotřelý slovník. Myslím si, že to byl od vás dost nenormální nápad, napsat tento blog. On ten "chudáček Davídek Rathů" má úplně stejná lidská práva, jako je máte vy. Není o nic méně jen proto, že je politik, poslanec, nebo momentálně obviněný z trestného činu.  Až do soudního verdiktu je na něj nutné pohlížet jako na nevinného. Cítíte ten zásadní stav vašeho právního bezvědomí? Zřejmě ne. Vy jste se prostě jen potřebovala emocionálně "spravedlivě" rozhořčit. Zachovávejte chladnou hlavu. Je zatím JEN podezřelý a obviněný. Rozhodne soud. A že to nebude mít soud jednoduché, je zjevné již teď. Rath je obviněn JEN kvůli Buštěhradu a o té zakázce nerozhodoval on osobně sám, ale celá krajská rada. A jak sám říká, jak policie věděla, že peníze v krabici nenesl odevzdat případně vrátit? Proto emoce stranou, soud půjde po FAKTECH a důkazech. Těch zpackaných kauz přece už bylo a bude záležet i na průběhu soudu a advokátech. Takže KLID.

4 0
možnosti

JaromírP.

6. 6. 2012 13:13
Re: Svině

Pokud je David Rath svině, tak jaký výraz má autorka pro politiky a kmotry, kterým toho za nehty uvázlo podstatně více a tyto kauzy společnými silami zametli pod koberec?

Co Čunkiáda, kdy K. Schwarzbenberg zadal audit, který zjistil, že si Čunek ušetřil dvojnásobek toho, co společně s manželkou vydělali za celý život? Jenže hrozil pád vlády, tak se hledal tak dlouho spřátelený soudce, až se našel.

2 0
možnosti

chce se mi z toho zvracet

6. 6. 2012 9:21
Kazdy clanek o Rathovi

je odmenen uzasnou karmou, i kdyz to je snuzka naprostych ptakovin, jako je i prave tento blog. Clanek nemajici hlavu ani patu, takovy prepis rozhovoru dvou kamaradek z nichz jedna je blond a druha je hloupa. Alespon jde videt, co jsou nektere zeny vlastne zac. S vami bych teda chtel mit dvojdomek s jednim vchodem damo, to bych si asi hodil masli.

P.S. Nejsem priznivce jak Ratha tak CSSD, ale tenhle blog cist proste nejde Rv

3 0
možnosti

Jamie04

6. 6. 2012 17:19
Re: Kazdy clanek o Rathovi

Prosím odkaz na váš článek, ať vím jak to má vypadat.

0 0
možnosti

Vasco.blog.idnes

6. 6. 2012 8:02
Přesně lidi jako jste vy

měl zřejmě namysli kdysi Heidrich, když o češích mluvil jako o smějících se bestiích. Váš článek na mě působí jako tlachání jednoduché drbny z pavlače.

3 0
možnosti

jarinka

6. 6. 2012 6:39
Článek na mě nepůsobí dobře.

Kdybyste žila ve středověku, asi byste se ráda šla podívat na náměstí, jak někoho věšejí nebo někomu stínaji hlavu, nebo vyšla na kopeček se pobavit tím, jak upalují čarodějnice.

4 0
možnosti

Jamie04

6. 6. 2012 7:27
Re: Článek na mě nepůsobí dobře.

Milovník násilí rozhodně nejsem. Pokud se vám moje články nelíbí, nikdo vás nenutí je číst.

0 0
možnosti

nedivim_se_uz

5. 6. 2012 23:32
Normálnímu člověku

to může být šumák, je to akorát živná půda pro názory všelijakých fanatiků, před chvílí jsem měl rozhovor s jeho zastánci, a copak mi tvrdili? může za to ... jistě uhádnete, už mne to nebaví ani reprodukovat nebo poslouchat.

1 0
možnosti

udernikudrik

5. 6. 2012 23:28
Rathův starý otec

byl tak dojemnej.Co si udělal to má.Měl udělat radši metr dříví.;-)

0 0
možnosti

kaktusak

5. 6. 2012 23:10
No tak Mladič je jednou z obětí politických procesů

v Haagu. Doufejme, že Kubice až takovou moc zatím nemá.

2 0
možnosti

Camino.

6. 6. 2012 0:57
A Srebenice byl raj, ze kaktusaku?

http://www.icty.org/x/cases/mladic/ind/en/mla-ai021010e.pdf a domnivam se, ze umite natolik anglicky, abyste si precetl zvaste bod 10 a 13, ty dalsi prosim nevychavejte tez, pokud Vam jeste zbylo trochu zdraveho mista v myslivne, o cemz silne pochybuji........ indoktrinace Vaseho mysleni, musela zacit uz v materske skolce:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 728
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 454x
Nesnažte se mě cpát do škatulek, do žádné se nevejdu. I když se celý život snažím...

twitter.com/tumovaklara

rysan.estranky.cz