Diskuse

Jehly

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

skydream

7. 7. 2008 18:52
nádhera

krásně vystiženo to co mě sere na současném světě, taky studuju a taky me ta honba za papirem tak strasne bavi

taky se tesim na sve pichacky a na mnoho penez na ziveni harantu

myslim ze indiani se meli lepe nez se mame my.

. nejsem naivka a vím ze drogy jsou znakem rezignace ovsem ne vsechny a ti co tu narkomany kritizuji jsou agresivni po mnohaletem uzivani nejprimitivnejsi z drog. alkoholu...

0 0
možnosti
-=

watchdog

8. 6. 2008 23:11
realita

Jeeee... smazky a bezdomovci vzdycky byly, jsou a budou, nema cenu ztracet cas dumanim nad jejich existenci, nebo se tim paneboze trapit... zvlast po ranu.

0 0
možnosti
L

Leopoldo

8. 6. 2008 22:48
To není má vina!!!

Nikdy mládez nemela lepsí moznosti dosáhnout cílú a uskutecnit  své sny.Ovsem to není zadarmo.Znamená hodne práce a oddanosti.Cím vetsí ta aspirace,tím více se musí dokázat snaha jí dosáhnout.Mnozí ale tomu rozumí jinak.Nekde slyseli,ze na vsechno mají právo,proste tím ze se narodili.A ze nekdo jim dluzí vse co si smyslí a se jim líbí.

A pak holá a nekdy krutá skutecnost jim ukáze ze to zadarmo není a ze od nikoho beze snahy vlastní, nemohou neco ocekávat.

Tak se uchýlí v jehlách,pilulkách a pití.A najednou jsou chudácci.A ostatní mají na tom vinu.Svet,civilisace,moderni zivot,politici,bohatí vykoristovalci,rodice aco já vím co jeste,na tom mají vinu.Vsichni jen ne oni samy.

Jak nespravedlivá je nekdy svoboda!!!

0 0
možnosti
M

motylek_02

8. 6. 2008 22:01
je smutne

kdyz clovek sahne po droze, aby mu navodila uvolneni, pocity stesti a radosti.. to co chybi v realnem svete. Co na to rict. Kazdy si musime poradit sam. A jsem vdecna vsem lidem, kteri me podrzeli kdyz jsem byla sama a sama si pomahala.

0 0
možnosti
JJ

TloolT

8. 6. 2008 21:21
tady nejde jen o system "slozit seminarku"

Tím se  jen kontroluje, zda jste se něco naučila. Mnohem horší jsou zkoušky  z předmětů, o kterých je jasné, že je nebudete potřebovat, a navíc se jedná o věci, které rychle zapomenete, pokud se stále nepoužívají. Na takovou zkoušku se učí tak, že se přečtou materiály den před ní, jde se na zkoušku která se pak dá za 1, protože se všechno umí, a po týdnu by se nedala ani za 3, ale nevadí to, protože se s daným předmětem už nikdy nesetkáš, a pokud ano, zase se to půjde naučit za den. Pokud se počet takových předmětů vyhoupne na polovinu všech, ale je nutné je mít kvůli bodům, je to mnohem větší zátěž na motivaci pokračovat. Ještě když se k tomu přidá možnost neúspěšnou zkoušku opakovat...

0 0
možnosti
H

halohalo

8. 6. 2008 18:40
Fetovalo se

a feťáci spustili sametovku.:-(

0 0
možnosti
H

halohalo

8. 6. 2008 17:48
Typické jevy

posametové svobody, pravdy a lásky, kterou někteří občané neunesli. Pryč s totalitní pracovní povinností a jistotami. Do kanálů, pod mosty a do lesů. Tam je jejich místo.:-(

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

8. 6. 2008 18:23
Re: Typické jevy

zase nejaky vul co si mysli, ze se za komunistu nefetovalo Rv

0 0
možnosti
PN

vver440

8. 6. 2008 15:38
pěkný

i když trochu smutný-karmičkaR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2608x
Prý vypadám exoticky a mám docela hezký … oči. Miluju umění, muže (někdy, některé) a ženy. Často tlachám v kavárnách a občas hraju divadlo. Jsem naivní cíťa a podle toho tento blog vypadá.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky