JL

Vite pani Evo Kislingerová, hovorite k ceskemu obcanu (a ceskemu politikovi), ktery zaujima stanovisko, ze cesi si to udelaji po svem a lepsi!!!

Jsem technolog a jsem ze Zlina. Davam vam moznost si overit ten rozdil Jana Bate pri rozvoji sveho koncernu. Budova cislo 3 je postavena presne podle privezenych planu Jana z USA od firmy Ford. (1905) Byla to prvni budova hned vedle te budovy s cislem 14., ktera ukazuje jak se stavelo v Cesku v te dobe. Porovnejte ten rozdil a i pres to, ze nejste architektou poznate, jaky prinos ty vykresy prinesly Batovi. To davam jako ukazku pro vsechno.

Prevzit lepsi organizaci a technologii znamou mimo republiku, je ukolem kazdeho statu. Poznal jsem to v Kanade a take v USA, kde jsem pracoval.

Dekuji vam za ucinny clanek.

Foto

Dnes jsem řešil dohodu o provedení práce pro studenta na 5 hodin. Zabralo mi to půl hodiny. Jsem rád, že není třeba z blízkého POlska. To by mi papírování zabralo 2 hodiny.

AK

Když vám grýndýl dusí motor ekonomiky, tak ani s povolenou ruční brzdou zázraky neuděláte.

  • Počet článků 102
  • Celková karma 29,40
  • Průměrná čtenost 1376x
Profesorka ekonomie a vysokoškolská pedagožka dříve na Vysoké škole ekonomické v Praze, nyní na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V letech 2014 až 2018 členka Zastupitelstva hlavního města Prahy a radní pro finance a rozpočet. Autorka mnoha vědeckých publikací, mezi které patří monografie, sborníky a odborné články v domácích i zahraničních časopisech.

Seznam rubrik