Lidská práva…pche!

Každý zdravý chudáček přiživující se dvacet let na státu má lidská práva. Každá zrůda vraždící své děti má lidská práva. Každá země, kde se potlačují lidská práva je hned haněna a osočována. A co vaše lidská práva??? Šlapou na ně každý den!

Tento text je určen lidem. Lidem co pracují, nebo se snaží intensivně najít práci. Lidem co podnikají, starají se o rodinu a chtějí mít jednu velkou radost z drobných radostí nasbíraných během dne, měsíce, nebo roku.
Ostatní co se nesnažíte pracovat, vy co nevytváříte žádný přínos společnosti, vy, jenž se akorát živíte na úkor všech – nečtěte! Mohl by vás přepadnout pocit, že jsou potlačována vaše základní lidská práva.

Už mám plné zuby toho, jak v republice řvou někteří jedinci o potlačování lidských práv na Ukrajině, na blízkém východě, v Africe a na všech možných místech jinde na světě. Ti řvouni by si už konečně měli uvědomit, že potlačovaná lidská práva máme i u nás v republice. A ne málo! Aspoň já to tak vidím.
Všude kde se dějí zvěrstva a ta lidská práva se opravdu potlačují to většinou na začátku bylo jinak. Nepotlačují se tam úplně od počátku věků. A to samé máme tady.

Začíná to pomalým drancováním peněženek pracujících lidí. Pracujete, tak odevzdávejte svoje vydělané peníze státu. Šup a zvedáme daně! Pravice, levice je jedno kdo! A ejhle! Ony se zvednou přímé daně a lidi ještě stále mají peníze…Zvedneme tedy daně nepřímé! A pojištění! A o dost!
Chodit pěšky budete, lůzo!
A aby to nebylo stále tak jednoduché, plaťte zaměstnavatelé! Plaťte! Budete platit tak moc, že nové pozice se vám nevyplatí obsazovat!
A potom…a potom se začnou lidé zadlužovat…haha. I když pracují a vytvářejí hodnoty pro stát, tak stát jim podrazil nohy! Nenechá je v klidu žít a pracovat. NE! Musí jim vzít mnoho a mnoho energie. A pak dát dluhy! Dejte banky, dejte jim peníze, když chtějí! A vezměte jim vše, jakmile nebudou moci. Zničte je jak jedna zápalka celý stoh! Pomalu, ale jistě, nám už na nich nezáleží. Státu dali všichni, co mohli… Co na tom, že pro nás pracovali a dávali peníze? Teď je nepotřebujeme! Teď potřebujeme ty, co nás budou volit!

Ty co naším slibům ještě uvěří…blázínci…i po tolika letech.

Tady máte lidská práva! Tady můžete vidět možný začátek pošlapávání lidských práv. Tady si přečtěte, jak se začíná s občanskými nepokoji a válkou. Všechny národy a státy si nejdřív řeší svoje lidská práva a pak se teprve starají o ostatní!

A máte vy lidská práva? Usínáte každý den v klidu a pohodě, že zítra bude lépe, když tak moc pracujete? Nestaráte se o placení účtů každý měsíc, protože přece pobíráte průměrnou mzdu?
Nemáte obavy z lumpů, co vás mohou za bílého dne vykrást a nic se jim nestane?
Pak jste Ti z procenta šťastných.

My všichni ostatní jsme státem řízená střední třída, která zcela jistě padá!
Bude třeba rýt držkou v zemi, nebo se probereme dřív?

Se smutkem v srdci

 

Kern Michal

 

Autor: Michal Kern | pondělí 10.2.2014 8:08 | karma článku: 33,86 | přečteno: 1347x
  • Další články autora

Michal Kern

Test úspěšný!

7.4.2017 v 9:26 | Karma: 17,67

Michal Kern

Jak se těšíte na „socík“?

26.3.2015 v 16:40 | Karma: 29,04

Michal Kern

Sakra drahá integrace!

9.3.2015 v 11:28 | Karma: 38,73

Michal Kern

Tunel jak má být!

3.3.2015 v 18:38 | Karma: 17,57