Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kern, ono to o čem se mluví je prostě jen extrémní hranice potlačení lidských práv nějakým nedemokratickým režimem:) Ono je úplně jasný, že to začíná na míň globální úrovni a že se Vám "lidská práva" může neustále snažit potlačit někdo v zaměstnání, nebo dokonce v rodině....Odpověď na Vaši otázku, zda cítím, že mám lidská práva...no, mám je. Samozřejmě. A za fakt, že si některá z nich nedokážu v užších vztazích tak prosadit je pouze jen moje blbost:-)

2 2
možnosti

Ono není extrémní bezpráví, když Vám státní terorismus vezmě většinu peněz, likviduje svobodné podníkání a přirozenou zaměstnanost, nutí nejchudší si půjčovat a pak jim bere střechu nad hlavou?

Měla byste si nejdříve zjistit, jak funguje právo v této republice a starat se o to, co se děje doma. Evidentně jste to zatím neudělala.

4 1
možnosti

Mam pocit ze zamenujete materialni zabezpeceni s lidskymi pravy. Jinak ja si take myslim, ze v CR to s lidskymi pravy neni zcela v poradku. Vy pisete, ze se citite ukrivde, ze vase prava jsou kazdy den poslapavany, ale nepisete o co konkretne vam jde, co se vam stalo, v cem vase prava omezili.

1 0
možnosti

S čím kdo zachází, s tím také schází. Právě ti, kteří se ohánějí lidskými právy, spravedlností, pravdou, láskou, čestností, dělají přesně pravý opak. At je to kdokoli.

3 1
možnosti
Foto

I86v37o 61C12i17l35i98c34h

10. 2. 2014 8:21

Depresivní a pravdivé ;-(

4 1
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1210x
naštvaný, nevrlý, znechucený děním v ČR a Evropě.

Seznam rubrik