Diskuse
Lesk a bída pražských kaváren
Děkujeme za pochopení.
orsagovka
trefné
Já jsem v tomto trochu schizofrenik. Když vyjedu za hranice, do Itálie nebo Německa, dostanu vždy kávu takovou jako má být. "Na jednoho loka". Většinou si ji dávám po jídle, na vyvážení sladkosti u dezertu, při obchodní schůzce s klienty, nebo kvůli placebo efektu "nakopnutí". Když se vrátím zpět do Česka, je pro mně standard "preso s mlíkem" a dám za dvěk i mámině rozpustné kávě s dvěma mlíčky. Doma potom mám popíjení kávy spojené s takovým antistresem, popíjím preso z většího šálku a relaxuji.
PeTaX
Na rozdíl od Vašich kritiků
si myslím, že máte pravdu. Ostatně něco podobného (o pivu) jsem publikoval před chvílí: http://zavladsky.blog.idnes.cz/c/233091/Neprofesionalita-servisu.html
fenix007
Kočko naučte všechny svoje
kámošky pít dobré kafe a vyžadovat to, co je inzerované, ve všech kavárnách. Časem to třeba dovede kavárníky k tomu aby měli personál, který ví co je dobrá káva. Za dalších 20 let pak už třeba bude dobrá káva standard.
12dotuctu
Re: Kočko naučte všechny svoje
Standard je nejlepší káva.Ne ty instantní břečky.
BezPrace.info
K čemu slouží kavárny?
Vy jste ještě nepochopila, že většinou nablýskané kavárny, tedy spíše ty podniky, co si na to hrají, slouží k praní špinavých peněz a že návštěvník je spíše na obtíž?
- Počet článků 44
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 4307x