- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já jsem v tomto trochu schizofrenik. Když vyjedu za hranice, do Itálie nebo Německa, dostanu vždy kávu takovou jako má být. "Na jednoho loka". Většinou si ji dávám po jídle, na vyvážení sladkosti u dezertu, při obchodní schůzce s klienty, nebo kvůli placebo efektu "nakopnutí". Když se vrátím zpět do Česka, je pro mně standard "preso s mlíkem" a dám za dvěk i mámině rozpustné kávě s dvěma mlíčky. Doma potom mám popíjení kávy spojené s takovým antistresem, popíjím preso z většího šálku a relaxuji.
si myslím, že máte pravdu. Ostatně něco podobného (o pivu) jsem publikoval před chvílí: http://zavladsky.blog.idnes.cz/c/233091/Neprofesionalita-servisu.html
kámošky pít dobré kafe a vyžadovat to, co je inzerované, ve všech kavárnách. Časem to třeba dovede kavárníky k tomu aby měli personál, který ví co je dobrá káva. Za dalších 20 let pak už třeba bude dobrá káva standard.
Standard je nejlepší káva.Ne ty instantní břečky.
Vy jste ještě nepochopila, že většinou nablýskané kavárny, tedy spíše ty podniky, co si na to hrají, slouží k praní špinavých peněz a že návštěvník je spíše na obtíž?