Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Krásný blonďatý anděl s penisem

Čas od času se na veřejnosti objeví nová, originální senzace. Ať již to byla třeba hubená Twiggy v 60. letech, vysportované topmodelky 80. let či Kate Moss a její chlapecká postava v letech devadesátých. Jen málo co dokáže překvapit a šokovat, svět otupěl pod náporem neustále snahy o získání maximální pozornosti a pokusů o něco zbrusu nového, což se stejně ukáže jako kopie toho, co už tu bylo. Ovšem výjimky potvrzují pravidlo.

Nová senzace módní světa - model Andrej Pejic Zatímco homosexualita již dnes pobuřuje maximálně silně věřící a bisexualita se považuje za výhodu, transexualita se považuje za cosi nenormálního, divného až odporného. Zajímavé je, že zatímco pánské oblečení v dámském šatníku zaujalo bez problému dost významnou roli, muži svou ženskou stránku silně popírají. Péče o vzhled a smysl pro módu většina veřejnosti odsuzuje - správnej chlap má přece smrdět a koupelně se musí vyhýbat jako čert kříži. Na tomto poli panuje skutečně nerovnoprávnost. A co teprve, když se objeví někdo, kdo ani moc tvrďáka nepřipomíná, ba právě naopak, snadno si ho lze zaměnit za ženu? Při pohledu na módní fotografie pořízené předními světovými fotografy nelze neobdivovat čistou, až andělskou, krásu tváře s dokonalými lícními kostmi, lemovanou dlouhými blond loknami. Nekonečné platinové vlasy, plné rty, rysy, které nelze nezávidět. Jemnost a delikátnost nové módní senzace mají však jeden zádrhel. Nejedná se totiž o dívku, jak se na první zdá, ale o 18ti-letého australského chlapce srbského původu. Andrej Pejic se raketovou rychlostí vyšvihl na výslunní, fotí s těmi nejlepšími fotografy, najímají si ho nejvyhlášenější módní návrháři od Marca Jacobse po Jean Paula Gaultiera, objevuje na stránkách magazínů jako Vogue, i-D atd. Důvod je jasný, Andrej je prostě jiný. Nová originální senzace. Obsese štíhlým ženským tělem bez jakýkoliv křivek dostává zcela nový rozměr. Tento chlapec s dívčí tváří evokuje spoustu emocí a vyvolává spoustu otázek. Jeho andělský vzhled dokonale balancuje na hranici mezi pohlavími. Miluje líčení i podpatky, ne však proto, aby vypadal jako sexy dívka, vzdává tak hold umění elegantního oblékání. Na dotazy ohledně své sexuality zásadně neodpovídá. Zdá se, že si užívá toho nejlepšího z obou světů a vůbec ho dělení podle pohlaví nezajímá. Zatímco Lea T, bývalá asistentka fotografa Ricarda Tisciho a současná modelka, se nikterak netají svou transexualitou, Andrej o něčem takovém zcela mlčí. Lea se narodila v Brazílii jako syn slavného fotbalového hráče Toninha Cereza a v nedávné době ji proslavila celosvětová reklamní kampaň pro slavní francouzský módní dům Givenchy. Nepózovala však v šatech, ale představovala pánskou kolekci této značky. Pro francouzské vydání magazínu Vogue se nechala vyfotit nahá s obnaženými ňadry a decentně zakrytým penisem. Jak se zdá, tak se další hranice posunula, další tabu přestává být zakázaným tématem. Ředitel modelingové agentury Chadwick Models Matthew Anderson potvrzuje, že je Andrej Pejic skutečnou senzací a velkou hvězdou. V současnosti patří mezi nejžádanější tváře světa, směle válcuje mužské i ženské kolegy, co se zakázek týče. Spojuje v sobě totiž to nejlepší z obou, krásné jemné rysy tváře, výrazné obočí, štíhlé svaly, extra dlouhé nohy, sošná ramena. Vypadá skvěle v pánském obleku stejně jako v minišatech.

Autor: Cindy Kerberová | středa 19.1.2011 10:30 | karma článku: 15,28 | přečteno: 4767x
  • Další články autora

Cindy Kerberová

Jaká byla první módní noc v Česku? Hvězdná, luxusní a krátká

Historické centrum Prahy žilo ve čtvrtek v noci módou, aktuálními i budoucími trendy. Konala se první velká módní noc, která i přes nepřízeň počasí nalákala stovky návštěvníků do obchodů. Ty mimořádně nechaly otevřeno až do nočních hodin a nabídly skutečné lahůdky. K vidění byl i kousek zlaté éry Hollywoodu.

1.6.2013 v 12:10 | Karma: 9,32 | Přečteno: 896x | Společnost

Cindy Kerberová

Blešák, bazar, sekáč, jarmark. Místa, kde najdete skutečné poklady

Ve světě módy včetně té nejvyšší, kde ženy platí statisíce za jedinou sukni, se pohybuji osmnáct let. Chození na přehlídky a do obchodů se stalo mou každodenní rutinou, která sem tam překvapí, občas přinese pocit vzrušení, ale spíš nudí. Až na místa označená jako bazar, blešák, jarmark, sekáč - prostě hrabárna, kde za pár peněz objevíte kousky nadčasové, časem prověřenou kvalitu a styl i totální ujetiny. Tato místa, zvláště je-li můj nájezd úspěšný, prostě miluju a nepřestávám zbožňovat.

26.11.2012 v 17:50 | Karma: 9,54 | Přečteno: 1671x | Diskuse| Ona

Cindy Kerberová

Prsa výstavní a žádný kruhy pod očima

Je to pár dnů, co jsem měla si zašla na vernisáž fotografické výstavy oslavující krásu ženského těla tak, jak jen pánbůh stvořil. Charismatická zpěvačka Renata Drössler se na prahu padesátky svlékla před fotoaparátem známé české fotografky Lenky Hatašové. Výsledek? Intenzivní, očarující, inspirující.

3.11.2012 v 21:25 | Karma: 20,26 | Přečteno: 3665x | Diskuse| Ona

Cindy Kerberová

Doktor Živago po italsku. Zimní kolekce Salvatore Ferragamo v Praze

Slavní italská módní značka, proslavená především dokonale padnoucími botami, v úterý večer představila v pražské pobočce kolekci podzim - zima 2012/2013. Salvatore Ferragamo se pro tuto sezonu nechává unést do Ruska počátkem 20. století a vypráví po svém slavný příběh doktora Živago. Návrhář Massimiliano Giornetti si pro letošní zimu připravil skutečnou lahůdku v podobně velmi zdobné, výrazné a přitom delikátně elegantní a především velmi nositelné dámské kolekce pro italskou značku Salvatore Ferragamo.

17.10.2012 v 8:30 | Karma: 5,87 | Přečteno: 292x | Diskuse| Ona

Cindy Kerberová

Pětka v podání prvního muže. Chanel sází na Brada Pitta

Co se týče světa módy, zdá se, že tu vše již bylo, nic nového se vymyslet nedá a lidi jen tak něco nezaujme. A přece se sem tam objeví nové jméno či projekt, který probudí tento mikrosvět ze ospalosti mezi sezonami. Jedním z takových počinů je bezesporu nová kampaň na starý parfém. Ikonickou dámskou vůni Chanel No. 5 totiž propaguje muž - Brad Pitt.

15.10.2012 v 22:58 | Karma: 5,84 | Přečteno: 290x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Pokroková a proti válce. V Rusku končí poslední škola vyučující „podle Západu“

4. května 2024  8:39

V Novosibirsku končí soukromá škola Novokolledž, která si jako jedna z mála v Rusku ústy svých...

Zdanění bezdětných, výpovědi bez důvodu. Fiala chce širokou shodu a klid

4. května 2024  7:55

Z programových návrhů, se kterými přicházejí strany vládní koalice rok před volbami, mají podle...

Rusko do konce srpna zakázalo vývoz cukru, chce zajistit stabilitu na trhu

4. května 2024  7:16

Rusko přechodně zakázalo vývoz cukru ze země. S odkazem na vládní nařízení o tom píší ruské tiskové...

Španělské ministerstvo se rozhodlo zrušit cenu býčích zápasů. Vyvolalo kritiku

4. května 2024  7:05

Španělské ministerstvo kultury se rozhodlo zrušit národní cenu býčích zápasů. Informoval o tom...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4307x
Nerozená optimistka s kladným pohledem na život s enormním zájmem o módu a všechno, co se týká této pro mnohé dost povrchní oblasti.

Seznam rubrik