Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

To je vlastně další civilizační fáze evoluce – epocha, kde svoboda, lidí, vzdělání, přístup k informacím, a především solitérní život, a tím pádem určité nenaplnění, nuda, vede k cestě, jak to nějak naplnit a zaplnit a k tomu se vypořádat s globální informační realitou našeho světa, tedy plav anebo se utop. Těžko to bude u lidí, jež vychovávají děti a tento svět je naplňuje ... .

Druhá část je zde, životní událost, krize a cesta, jak se s tím vypořádat, pojmout, zvládnout, proč právě nám ... .

U ženského pokolení, to je dost manipulativní, emoční a snadno upadnou pod nějakou osobu, či cestu.

Je to dáno tím, že mají aktivnější pravou mozkovou hemisféru, která evolučně náleží zraku a vnímání na dálku, tedy vše, co je v dálce, a co se zde děje, a tím nás i chrání, před druhou naší "pracovní" rovinou, či modem, a to vnímání na blízko, kde třeba s někým komunikujeme. Zde v této komunikaci je aktivnější zase levá hemisféra.

Pravá hemisféra, je vnímání celku, emoční inteligence, láska, tvořivost, točení se v kruhu, ekologie, příroda, planeta, rodina ... .

Právě emoční inteligence a láska je zde motivací a i manipulací, pro různé lovce, a nemusí jít jen v rovině, ezo, dříve třeba sňatkový podvodnici, ale i dnes.

Pak tu je ještě hormonální disbalance v podobě menses ... .

Mají tedy tendenci upadat pod různé guru, anebo zahlcovat weby srdíčky ... .

Muži mají aktivnější levou hemisféru, kde je cit pro řád, realitu, autoritu, čas, hierarchii, a jejich ezo svět je podle evolučního vývoje, šamanství, náboženství, různé hierarchické organizace, církve, a hermetické vědy, jako třeba Astrologie, Kabala ... . Mají zase tendence, hlásat určité pravdy, pohledy a přes to prostě nejede vlak ... .

Mozek, pracuje s neuzavřenou konstantou dějů, kolem nás a nových existencí, jinak řečeno neustále se učí. A to formou cyklů a 3. fází. 1. fáze je, nový děj, realita, 2. fáze je obsáhnutí a projekce na okolí, člověk to vezme jako hotovou věc, realitu, tedy i to přitahuje a potřebuje k

0 0
možnosti
MR

3. fázi, a to oddělení zrna od plev, kdy zde jsou aktivní zpětné vazby z okolí, od lidí k nám, tak je potřeba s tím něco dělat, a zde je jedna cesta která oddělí zrno od plev, uzavře cyklus a otevře další horizont našeho vnímání, reality. Druhá cesta je pak blokace, kdy nás druzí nechápají a utvrzujeme se v tom, a zde se to může eskalovat do různých násilných forem, zde jsou dějiny plné ... . Bohužel, jedna generace si tím projde a další to objeví a prochází ... .

V budoucnu až tyto fáze budou za námi, tak zde bude psychologický manuál, jak se manifestují v lidech. Je to vlastně i druhá lidská puberta, a to duševní, kde se oddělujeme od lidského celku k vlastní cestě a identifikaci. Přeji hezký den ...

0 0
možnosti
PD

P74e35t88r 72D52r65a62p73a32l

21. 4. 2024 10:50

Ezos svet je hlavně velkej kseft s naivitou a nekdy i zoufalstvím. Kupte si kus sutru za tisíce a změní vám zivot. Osvědčený způsob po staletí. Dřív ostatky svatých, pak zázračné vseleky na cokoliv, ezotericke zvasty, osobní koucink. Princip vždy stejný, oskubat kafku něčím, co nelze reklamovat

5 0
možnosti
SL

"Kupte si kus šutru za tisíce a změní vám život" ---

To může být pravda.

Pokud člověk "slepě" uvěří, nastupuje jeho mozek a začne konat. Opravdu může dojít k zázraku .

Je i "lékařskou vědou" potvrzen PLACEBO efekt s účinností okolo 50% .

Druhá věc je, od jaké částky je prodávající (iluze zázraku) poctivec a od jaké částky je to "šizuňk" ?

Pro další úvahu: od jaké cifry uvěříte v zázrak ?

Máte rádi absurdní humor ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 286x
Jsem člověk s duší psavou, snivou i toulavou.

Občas nejdřív mluvím a pak myslím.

Říkám věci na rovinu, za což mě ne každý má rád. Lidé totiž neradi slyší pravdu.

Věčný žák v oboru diplomacie a naslouchání sobě samé.

Snílek s nohama na zemi, který poznal pachuť dna i krásy oblak...

Žena mnoha tváří, blíženec, co někdy smutní a někdy září...