Už víme, proč se zakládají ohně a hází slzný plyn na řeckou stranu

Erdogan vzkázal Řekům, že jejich hranice probourá za každou cenu, že je Řekové neudrží. Turecká policie naviguje uprchlíky, co mají dělat. Neuposlechnutí trestají tělesnými tresty. Erdoganovi slouží uprchlíci k ovládnutí Řecka,

ale jeho cíl je vyšší, míří na celou EU, která by se konečně měla probudit, jinak nás Sultán a jeho poddaní ovládnou a místo EU to bude Osmanská říše..

Konečně se ví, proč se zakládají ohně a hází se chemické zbraně na stranu Řecka, proč dýmovnice mají udělat neviditelnou clonu. Za pomoci turecké policie, která naviguje uprchlíky, co a jak mají dělat, vidíte na fotce, jak tahá 20 - 30 uprchlíků za provaz, který je uvázán u jedné brány s řeckými hranicemi, aby tuto shodili. Ale to se jim zatím nepodařilo.

foto z počítače

Na řecké straně jezdí hasičský vůz a snaží se hasit, aby mělo řecké vojsko přehled, kde se shromažďují uprchlíci, kteří násilím chtějí přerušit hranice. Je vidět, jak jsou sroceni kolem tureckých policistů, neuposlechnutí se trestá tělesnými tresty, jak slyším ve zprávách.

Poslouchám vzkaz Erdogana, že za všechno může EU, že Řekové hranice v žádném případě neudrží, že oni ty hranice projdou. Bulharské hranice jsou osamocené a bez problému. A i díky tomuto faktu se tedy ví, že Erdogan chce vyvolat válečný konflikt s Řeckem.

Ve zprávách uslyšíte řeckého premiéra, který mluví anglicky, takže to stojí za to si je pustit. Uvidíte i srocování uprchlíků kolem turecké policie a házení kamením, slzným plynem a granáty s chemickými složeninami, které jsou smrtelné pro lidi.

Díky tomu, že nejsou sroceni uprchlíci u bulharských hranic má Řecko celkem jasno, oč Turkovi jde. Uprchlíci v tomto momentě slouží jako štít, ale oni o tom asi nemají potuchy. Tahají za jeden provaz, aby shodili těžká vrata a přeběhli na řeckou stranu. Až sem bych uprchlíky jaksi mohla pochopit, že chtějí za lepším životem, ale nechápu je a naprosto nechápu, co si vůbec Turek dovoluje. 

Je to taková malá válka, zatím malá, ale hnusná. Včera jsem zmínila, že je to přes sto let, kdy odešli Turci z Řecka, které okupovali 400 let. Proč by se tam nechtěli vrátit. Edogan chce vlastnit všechny země.

EU co děláš? Kde jsi? Proč jsi byla založena? 

Zítra letí Turek pro peníze kvůli uprchlíkům a možná si to rozdá slovně s Merkelovou, protože ona za všechno může, jak říká tento Sultán. To, že utrácí milióny za ataky na Řecko mu asi bude opět prominuto. Ani bych se nedivila, kdyby tohoto šílence navrhli na Nobelovu cenu míru s jeho sloganem a vzkazem pro Řeky:"Ještě jste nic neviděli, teprve uvidíte!" A já mu tento slogan věřím.

https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ta-nea-tou-ska-stis-2000/2020-03-07-19

 

 

 

Autor: Katerina Kaltsogianni | neděle 8.3.2020 8:58 | karma článku: 48,49 | přečteno: 22873x