Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Na to Erdogan nemá. A Řekové, pokud nestíhají, měli by si objednat další plot od Maďarů. Dva za sebou...Na agresivní jedince, kteří nezákonně násilně vnikají na řecké území střílet gumové projektily. Izraelci se natvrdo brání už roky a nikdo se tomu nediví. Je zajímavé, že Američani Erdogana tolerují, hodí se jim do krámu při ovládání islámské zony, ale on se na ně stejně vykašle, jakmile se mu to bude hodit.

0 0
možnosti
VD

Oni amici měli i Usáma bin Ládina jednu dobu jako spojence...

0 0
možnosti
PP

"Bulharské hranice jsou osamocené a bez problému" - ano, jak to máme chápat? Tedy kromě úvahy z blogu?

Jedině snad, že v Řecku jsou vyšší dávky a že tam funguje doprava, které imigranty dopraví do bohatších zemí.

A nějak nechápu, co dělají imigranti v Německu? Pořád je snaha jim vytvořit umělá pracovní místa, kde není potřeba žádná kvalifikace, třeba v automobilce na zašroubování značky na čelo mercedesu, viz kniha

Čau uprchlíci!

0 0
možnosti
MS

M48a16r94c14e55l 89S70u24p

12. 3. 2020 19:27

Erdogan má v rukou totalitní akceschopnost a disponuje obrovskou a moderní armádou. Určitě touží po jakékoliv provokaci a sám si na sebe i nějakou připravuje, aby pak "mohutně oplácel". Je to jak ve třicátých letech s Hitlerem.

Každá destabilizace mu nesmírně vyhovuje, proto i nynější pandemické a ekonomické problémy vítá ! Odtahují pozornost od jeho systematické strategie.

Čekat od představitelů EU podporu Řecku je čirá bláhovost, turek to ví a hodlá se proto roztahovat a vydírat.

2 0
možnosti
JL

Někteří diktátoři si nedají pokoj, dokud nejsou rozdrceni.

0 0
možnosti

Nejhorší na tom všem je, že jak Turecko, tak Řecko jsou významní členové NATO, takže v případě vojenského konfliktu by došlo k dost schizofrenní situaci. To je možná důvod (ale podle mne ne omluva), proč se EU staví k celé situaci na řecké hranici tak laxně.

0 0
možnosti
TK

Turek chce prosperovst a expandovat, to je snad normální. Turek tedy chtěl do EU a EU mu to slibovala, i když to (aspoň doufám) nemyslela vážně. Když to pak Erdoganovi konečně řekla do obličeje, udělala z něj před celým národem pitomce (což je potřeba chápat v kontextu muslimské kultury, kde není špatný ten, kdo lže a podvádí, hloupý je ten, kdo se napálit nechá). Erdogan tohle za cenu přitvrzení režimu ustál a zařídil se pi svém, roztahuje se v Sýrii a naakumuloval pomalu 4 miliony migrantů, jako kladivo na EU. Mně to tedy přijde z jeho strany celkem chytré, dělá vše pro silné Turecko. To EU se chová impotentně a bláznivě.

0 0
možnosti
Foto

To s temi smrtelnymi chemikaliemi v granatech bych korigoval - takhle to pusobi jako lacina dezinformace. Pokud by chtel nekdo opravdu pouzit nejakou moderni ucinnou bojovou chemickou latku (VX) , tak jsou kolem hranic kopice mrtvol na obou stranach.

0 0
možnosti
Foto

Chapu, ze to berete osobneji, nez je zdravo, ale to vam nedava pravo tak hystericky fabulovat ;-D

1 7
možnosti
JS

J50a84n 97S54o78u43č42e47k

10. 3. 2020 6:56

Co v uvedeném článku považujete za hysterickou fabulaci, pane Vaňourku?

7 0
možnosti
LH

V Paříži, v Barceloně i jinde "umravňují" gumovými projektily, ale jen své ovčany, na nájezdníky si netroufnou, to je zapovězeno. V opačném gardu by Erdogan asi neváhal ani ostrými , ale my jsme humánní, když je potřeba nejsme malicherní, likvidujeme celé státy a zcela bezostyšně, protože nechtějí demokrakcii a svobodičku.

12 0
možnosti
VH

Obávám se, že Merkelová srazí podpatky a tomu vyděrači slíbí, o co si řekne.

Protože, kdyby se jí v Německu usazení Turci splašili, tak je oheň na střeše.

Bohužel.

10 0
možnosti
Foto

Včera nesrazila naopak byla tvrdá, ale peníze pošle.

0 0
možnosti
PI

Díky za popis situace na Řecko-Turecké hranici. Naše ČT totiž nepovažuje nepokoje na vnější hranici EU za dostatečně závažné na to, aby o tom podávala zpravodajství. Zajímá je totiž kdejaký Putinův pšouk nebo popletená Gréta, ale silné nepokoje na Řecko-Turecké hranici je nechává klidnými...

23 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik