Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Válka nebude, když se konečně bude bránit hranice střelbou. Na co ty zbraně vlastně na hranicích mají?

Pro začátek by stačila střelba do vzduchu, případně gumové projektily a pak podle situace.

0 0
možnosti
Foto

... hm, tak proč prosím tu paniku, navíc na nesmyslných a nepravdivých, mnohdy nenávistných argumentech (Merklová - že vy jste četla řecký tisk, kde byla vyobrazena jako fírer, a zůstalo vám to v paměti?), tady ještě prohlubujete?8-oRv

2 1
možnosti
OU
JR

J84a11n 84R56á53ž

7. 3. 2020 11:22

Panika, panika...... Když ostatní vlády blbnou a vytvářejí paniku, musí blbnout i naše vláda. Kdyby neblbla, tak by opozice a Milion chvilek využila vystrašených lidí, uspořádali demonstrace, na nich by "umělci" s napříkla parlamentní zombie Němcová dramaticky popisovali neschopnost vlády a možná by tak i svrhli vládu.

Mimochodem: Četl jsem názory dvou odborníků. Jeden je šéf Kliniky infekčních chorob FN a druhý zřejmě nejznámější kardiochirurg v Česku, kteří se shodli, že se jedná jen o nový typ chřipky a vytvářet paniku je nesmysl.

" U nás ročně umře na chřipku každý rok několik desítek, někdy i stovek lidí, kteří stářím mají sníženou imunitu nebo jsou jinak nemocní a ta chřipka je dorazí. Připisovat nějak vyšší úmrtnost přímo koronaviru tedy není na místě." Tolik citát jednoho z nich.

Já jim věřím. Být opatrný, dodržovat preventivní hygienické postupy, jako vždy v chřipkové epidemii je nutné, ale chodit s rouškami po ulici, to u mne nehrozí. Tož asi tak!

1 1
možnosti
Foto

Ta panika prostě je, bohužel. A myslím si, že sdělení Prof. MUDr. Pirka nebylo vůbec šťastné, bylo netaktní, i když měl pravdu. Tož asi tak!

1 0
možnosti
PC

V celém problému už od počátku vidím cílený politický záměr. A média to celé trestuhodně přiživují.

2 0
možnosti
MM

Poněkud zvrácená úvaha ve stínu dnes už tisíců mrtvých. Rv

Tohle nejsem schopen vstřebat. ;-(

3 0
možnosti
JR

J19a76n 65R61á11ž

7. 3. 2020 11:39

To plus byl omyl.

V chřipkové sezóně 2019/20120 zemřelo na známé varianty chřipky jen v České republice přes 1700 lidí. A není mi známo, že by se z toho se takhle blblo. Od začátku epidemie nové varianty chřipky COVID19 způsobené koronavirem SARS-CoV-2 se u nás nakazilo 19 lidí a nezemřel nikdo. V celém světě se nakazilo chřipkou COVID 19 ani ne 20% z počtu těch, kteří se každoročně nakazí jiným typem chřipky. Panika, kterou převážně z politických důvodů vyvolávají vlády, mimo Čínské, kde to díky přelidnění a špatných hygienických návyků má formu hrozivé epidemie (ale už to ustává - počet nově nakažených dramaticky klesá) z nás nesmí dělat ustrašence, kteří se kvůli chřipce bojí chodit po ulici.

3 0
možnosti
VM

dobrá schýza

není Vám divné že podobné adaptace viru na člověka se objevují tím častěji čím je lidí a tedy i jejich kontaktu se zvířaty více? Ebola, SARS, MERS, různé ptačí či prasečí chřipky .... a pokud mě paměť neklame tak i HIV je původně opičí

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik