Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé ... Možné je vše. Trochu pedezření vyvolává fakt, že nová nemoc řádí hlavně v Číně a Íránu, což jsou dvě země, které Spojené státy považují za své rivaly a před touto krizí na ně různými způsoby útočily. Rusko Federaci, která patří rovněž k protivníkům USA však virus minul, takže je otázkou, proč tohoto odpůrce USA případný útočník vynechal.

2 0
možnosti
Foto

Miroslave, buď mu dali vyšší IQ při té mutaci nebo.....víme, že?

2 0
možnosti
AC

Zdravím...ač nejsem zastáncem konspiračních teorií a nevěřím podobným scénářům, jako úvaha dobré...

Nedávno jsem tu četl článek, že současná epidemie "zabije" především živnostníky. A ostatní se, vzhledem k propojené ekonomice, postupně povezou s nimi. Něco pravdy na tom je, jelikož současná epidemie má dalekosáhlý přesah do ekonomiky a politiky. Já osobně nesdílím názor, že je tu zbytečná panika... a nevysmívám se těm, kteří mají obavy, nakupují potraviny a připravují se na nejhorší. Samotný virus není možná nebezpečný pro mladé lidi ze zdravotního hlediska. Ale člověk by měl chápat věci v souvislostech. Tato epidemie, rozvine-li se ještě více, což se rozhodně nedá vyloučit, má potenciál zahltit náš zdravotnický systém a dále významně snížit výkon ekonomiky a potažmo způsobit finanční krizi - což už se pak týká všech, i těch mladých.

Současná přísná opatření vlády tedy chápu a naopak nesouhlasím s těmi (a kupodivu jsou mezi nimi i mnozí naši odborníci), kteří situaci bagatelizují.

6 1
možnosti
Foto

Adame, zdravím, vůbec nebagatelizuji problém, možná jsem to jenom napsala jinak, ale závěr u nás obou je stejný. Děkuji za čtení.

1 0
možnosti

Merklová by chtěla, ale boji se Afd.

2 0
možnosti
Foto

Ano, rojí se mnoho hypotéz, pořád si říkám, že s věcma s kterymi nemůžu nic udělat se nebudu trápit a vypnu všechny zprávy a nebudu ani číst články na internetu, zatím mi to nejde...

0 0
možnosti
Foto

Paní Dubcová, chápu, fakt to nejde, je toho na nás příliš.

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik