Možná to hodím Pirátům, Aneb kdo naočkuje voliče nejlépe

Na můj předchozí článek "Hodím to  Babišovi...." jsem dostala okamžitou reakci mediálního mluvčího Pirátů. Napsal mi podrobný e-mail o tom, jak je strana Pirátů šikanována, že jsou to výmysly ze sociálních sítí apod. No tak uvidíme

Četla jsem a nevěřila jsem tomu, že si ten muž dal takovou práci a podrobným popisem situace Pirátů, což jsem kvitovala kladně, protože tak by se měl chovat každý politik z jakékoliv politické strany. Dávám sem malou ukázku odpovědí po mém telefonickém spojení s p. Jakubem Dušánkem, kdy následoval mail, protože jsem chtěla poděkovat za jeho podrobný popis.

"K obsahu tématu, o kterém jsme hovořili, si dovoluji dodat ještě tento odkaz s celým aktuálním stanoviskem Pirátů k migraci z roku 2020: https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/stanovisko-k-uprchlikum-2020.html"

Podrobně jsem četla jeho dva e-maily a konstatovala jsem, že by se měli Piráti mediálně bránit v tom, že nemají v úmyslu nám brát byty, ani nám dávat domů migranty. A na to mi Jakub Dušánek odpověděl velmi zdlouhavě, takže opět dávám ukázku, nad kterou se mohu či můžete pozastavit. Je v ní velký kus pravdy, ale toto se týká asi i ostatních stran, protože ANO má prostě média, dokonce má i nás blogery, má i IDnes. 

"Máme mnohem menší prostředky než hnutí pana premiéra, nemáme k dispozici celostátní tisk a nikdy jsme nevyvíjeli nátlak na veřejnoprávní zpravodajství ani nevyužíváme nepřiznaných aktivit na sociálních sítích k utváření společenského prostředí (tzv. guerilla marketing). Dobrovolně jsme se vzdali nástrojů, které sice mohou být účinné, ale nepovažujeme je za etické, protože podporujeme otevřenost a férovost. Je to sice cesta mnohem obtížnější a jsme v konkurenční nevýhodě, avšak pokud chceme tuto zemi změnit, nemůžeme používat stejné prostředky."

Ráda bych upozornila, že voliči ANO, tj. Babiše se rekrutují hodně z řad důchodců, seniorů a těch, kteří obrací každou korunu v ruce, protože všichni čekají na zvýšení důchodů, což je velmi potřebné. Vrátila jsem se po 3 měsících a najednou se dívám na ceny potravin. Neuvěřitelné zdražení. Ono nestačilo, že lidé přicházely o práci, nestačil lockdown, tak ten český národ doděláme zdražováním potravin a vlastně všeho možného.

Osobně se mi líbí, že by se tato země měla změnit, jak uvádí pan Dušánek, ale moje prognóza je taková, že se nezmění nic, jenom ceny, ty půjdou fakt nahoru.

Lidi, držte se, buďte zdraví, vyžijte i z toho mála, co mnozí máte, protože dosud se nevymyslelo, jak ty peníze miliardářů dostat do rakve, aby se množily jako červi. 

Závěr zní, že kdo naočkuje národ nejvíc, tak vyhraje. 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | neděle 29.8.2021 10:41 | karma článku: 21,07 | přečteno: 1022x