Milánkové, dostali jsme normálně přes držku

Jestli právem nebo ne, to prostě nevíme. Těch scénářů je mnoho, ale já se přikláním k tomu, že toto není náhoda, že to není boží trest, ale že si pár psychopatů hraje na bohy a hodilo mezi nás jakýsi virus, který je podobný AIDS 

a SARS. Já to samozřejmě nevím, ale nejvíce podezřívám díky Iranu toho prezidenta s červenou čepicí. Přijde mi to logické, protože největší americká farmaceutická firma, které dal Bill Gates miliardy na výrobu vakcíny může změnit skomírající ekonomiku USA. 

Kvůli řecké hranici, kterou brání řecké vojsko zuby, nehty, jsem ráda, že je EU ve shodě a uzavřela svoje hranice pro nás všechny, tzn., že se prostě řecké hranice nesmí otevřít. Přesto, že věřím, že to není bůh, který na nás seslal tuto apokalypsu, tak se budu modlit, aby Turek nebláznil a nehodil na bránu v Kastania nějakou bombu a neudělal cestu ekonomickým uprchlíkům, kteří nemohou nyní žít ani dva metry od sebe a dodržovat hygienické předpisy. Fakt si zapálím všechny vonné svíčky a budu hledět do blba, aby se tak nestalo a klidně se budu modlit, ať tuto situaci všichni přežijeme ve zdraví.

"Takže Babiš zase vyhraje volby po tom včerejším prohlášení," povídá jeden velmi významný lékař a já jsem byla udivena, že není rád, myslela jsem si, jak ho obdivuje.

Také jsem poslouchala pozorně všechna opatření, které sděloval premiér a musím říct, že se tato měla učinit ještě o něco dříve. Byl přesvědčivý a pletl do češtiny i slovenštinu, jak byl rozvášněný, protože měl konečně právo zakázat celému národu všechno možné, aby se neroznesl koronavirus, ovšem tentokrát i kdyby mluvil maďarsky, tak by mi to nevadilo.

"Stejně, měli to nechat být,vůbec nic neměli zakazovat, koronavirus by zabil ty nemocné a bylo by to," povídá dál lékař, který měl shodný názor jako Prof. MUDr. Pirk, který si myslí, že je zřejmě nesmrtelný.

Jeho sekretářka mi udělala kávu a řekla, že jak Rockefelllerovi, tak i Putin mají už dávno smlouvu s mimozemšťany, ale ukázala na mě, ať mlčím, aby si významný lékař nemyslel, že je blázen.

"Je to možné, protože tuto akci vede parta iluminátů, kteří měli vylidnění planety v plánu a ejhle je to tady," dodala jsem, aby nás byl kolektiv tří lidí, kteří si říkají svoje divné názory, protože nikdo nezná pravdu.

Dojela jsem si sbalit věci, skočila jsem si do Penny, ale tam byla taková fronta, že bych chytla i depku po šestinedělí. Odjíždím na sever Čech, zastavím u Kauflandu a tolik prázdných regálů jsem viděla naposledy v dokumentu o SSSR nebo možná o socialistickém Rumunsku.

Vylidněné ulice, nikde ani živáčka a já jsem se těšila, že si pustím TV a přijdu na jiné myšlenky. Všude dávali buď kreslené a animované filmy nebo příšerné seriály.

Konečně se rodiny budou scházet doma, budou si povídat o tetách, babičkách, prababičkách a pradědečcích, nebudou potřebovat mizernou esoteriku, které se říká rodinné konstalace. Sáhneme po knihách, budeme si číst, protože co jiného máme dělat? Rodiny spolu začnou komunikovat a živnostníci a podnikatelé si uvědomí, kolik zbytečností platili.

Možná spadnou ceny nemovitostí, protože mnozí uvidí ekonomický přínos v tom, že jejich zaměstnanci mohou dělat z domova. Proč by účetní měla sedět v kanceláři? Proč by vůbec měli sedět v kancelářích ti, kteří vytváří či tvoří součást týmu, ale nikdo se jich na nic neptá, protože to jsou výkonní pracovníci, kteří vyplňují např. tabulky nebo něco,kdy nemusí sedět v kanceláři a svoji práci přesto mohou udělat.

Jo, jo, dostali jsme trochu přes držku, protože jsme se starali o všechno možné, jen ne o naše životy. Věřili jsme hloupým a lživým zprávám, podcenili jsme nenažranost miliardářů a nikdo nevěřil tomu, že tuto planetu řídí pár psychopatů, kteří ji měli - asi mají - v úmyslu vylidnit. Tak co, už tomu věříte?

Na tuto poslední otázku vážně neumím odpovědět, přijde mi přitažená za vlasy, ale co vím s určitostí je to, že si musíme vybírat řádně ty, kteří nebudou létat do Číny jen tak pro nic za nic, ale budou si hledět svého vlastního národa. A my? Budeme si hledět konečně našich životů.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Katerina Kaltsogianni | sobota 14.3.2020 8:46 | karma článku: 34,30 | přečteno: 2057x