Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měla jste opravdu poslechnout tu sekretářku. :-)

3 1
možnosti
VB

Pro p. Matušku, proč to čtěte a komentuje . Napište něco geniálního sám.

2 1
možnosti
Foto

Pro pana Balcaříka

mohu číst co uznám za vhodné a mohu to i komentovat.

3 3
možnosti
JL

Ten konspirační tón mi úplně nesedí. Nicméně že je potřeba mít účinnoou biologickou zbraň, o tom samozřejmě jsou přesvědčeni všichni zelení stratégové. Jak jinak? V armádě nejsou humanisti.

0 0
možnosti
MB

Nekritizuji Vládu za způsob opatření. Upřímně, s novou situací nejsou žádné zkušenosti. Vláda nic podobného nezažila, (viz povodně). S opatřeními souhlasím, přesto, že se mne i osobně finančně dotknou, (uzavírán provozoven) ...

Přesto tvrdím, že způsob - tiskovek, je pojat nešťastně. Osa sdělovaného - nemůže být periodicky postavená na osobě Premiéra. Ten, má vykonávat svou funkci a vystupovat pouze ojediněle. Je mi jasné, že AB koná to své - uplatňuje styl. Pravděpodobně tomu tak bude všude, ve firmě, na vládě - Všechno ověřuje, kontroluje, maká a vykonává = Mj to je model nejhoršího - Nejméně schopného šéfa! (Často se objevuje v praxi). Není schopen donutit ty určené k efektivitě - I v nadšení to dělá za ně a jako Spasitel to musí nahlásit veřejnosti ! .(Logicky zkolabuje s chybami)

Je skutečně KOMICKÉ, jsou upozaďovány reálné problémy v zdravotnictví - Po závažnost nedostatečného zásobování nynějších potřeb! AB svým stylem říká, že po nocích obvolává nemocnice = "Sdělte co chybí - Osobně to přivezu" ! Do popředí vystupuje model Vůdcovský a Stranický. (Hamáček, Petříček - Jiný spolek) .Trio - AB - Havlíček a Schillerová nás spasí ?. Nevím kdo si všiml - I vděčnosti p. Prymulovi, že k 31.03.2020 MZ neopustí ! (děkováno) - Skutečnost = Nemá Bezpečnostní prověrku ! (41 mil. Kč podivných převodů v bývalé funkci ředitele nemocnice). Bez prověrky, náměstka dělat nemůže. A to už jsme zase u bezprověrkových, prošetřovaných, bezkarantenních po návratu z Číny a u těch, kteří tam zase z neznámých popudů hodlají vyjet ! Nepochybně budu napaden - Nekritizuji opatření . Pouze volený styl presentace nepovažuji za rozumný, je stále stejný - Samopropagační ... :-)

8 0
možnosti
VB

Paradoxně Čína se stává bezpečnou zemí. Appel zavírá prodejny na celém světě, ale otvírá je v Číně. Počet nakažených v Číně vztažený na milion obyvatel je nyní velice nízký, hlavně ve srovnání s Itálií. A naši občané stále vyjíždějí do Francie lyžovat...

Teď nastala nějaká situace a vláda se ji snaží řešit. Nemyslím, že by jinde v Evropě bylo roušek, respirátorů, přístrojů podporujících dýchání, atd. nějak výrazně více. Na mimořádné události bychom mohli být připraveni lépe, ale asi by tato předběžná opatrnost stála obrovské peníze.

Nasazení vlády mi přijde naopak sympatické.

To, že Prymula málem skončil, spíše ukazuje na to, že systém bezpečnostních prověrek není optimální. A nyní ho odvolávat????

0 0
možnosti
Foto

Ja s vami nahodou souhlasim, lidsky mamon a hlad a ostatni hodnoty sly stranou, ted zachranujeme hole zivoty, ale ja se priklanim k tomu Bozimu prstu, ktery hrozil uz drive, ale my ho neposlechli.

1 0
možnosti
JK

V tom případě je Bůh psychopat.

0 1
možnosti
JJ
OU
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik